Tabiki benKimin üzerinde kullanayım
Ahhhh kuzuummmm sende olmasan beni düşünen yok,gel alnından öpücem seniiiiiOnu kim verdi acaba
Kız kimin kime oy verdiğini görebiliyomuşuzAhhhh kuzuummmm sende olmasan beni düşünen yok,gel alnından öpücem seniiiiicansiinnn
Senin hediyen daha iki gün önce gelmedi miTabiki ben
Bildirimi bekleyinPuu hala 1 oyben giderem buralardan hoccagalin
Evet görüyoruzKız kimin kime oy verdiğini görebiliyomuşuzben bunu daha yeni fark ettim cahilliğin gözü kör olsun
Arsız hirsiz ev sahibini evden kovarmisSenin hediyen daha iki gün önce gelmedi mi
Kuzuuu kizçelerin doğum günüsü gelmişHepsi çooohselll gece gece agzım sulandı bakherkesin emegıne saglık oylama hayırlı olsun
Kuzuu birinci olana ödül veriliyor,bunu da bilmiyordun galibaKız kimin kime oy verdiğini görebiliyomuşuzben bunu daha yeni fark ettim cahilliğin gözü kör olsun
Yok onu biliyorum ama kazanmayacağımdan eminim bir dahaki sefere inşaAllahKuzuu birinci olana ödül veriliyor,bunu da bilmiyordun galibahaberin olsun
Kuzuuuuuuu bir gün kazanırsın, bismillahYok onu biliyorum ama kazanmayacağımdan eminim bir dahaki sefere inşaAllah
İnşaAllah nasipse olur canım artık katılırım devamlı inşaAllahKuzuuuuuuu bir gün kazanırsın, bismillahbende çok sonra kazanmıştım oluyor yani merak etme hirslan
Tabiki deeeeeee katilmalisinİnşaAllah nasipse olur canım artık katılırım devamlı inşaAllah
Evet valla çok sevdim canımmTabiki deeeeeee katilmalisinbak çok eğlenceli oluyor
Yaptılar yaKuzuuu kizçelerin doğum günüsü gelmişne zaman yapıyonuz