- 28 Haziran 2011
- 59.285
- 149.579
Tabiki benKimin üzerinde kullanayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki benKimin üzerinde kullanayım
Onu kim verdi acabaOhaa hâlâ bir mi oy
Ahhhh kuzuummmm sende olmasan beni düşünen yok,gel alnından öpücem seniiiii cansiinnnOnu kim verdi acaba
Kız kimin kime oy verdiğini görebiliyomuşuz ben bunu daha yeni fark ettim cahilliğin gözü kör olsunAhhhh kuzuummmm sende olmasan beni düşünen yok,gel alnından öpücem seniiiii cansiinnn
Senin hediyen daha iki gün önce gelmedi miTabiki ben
Bildirimi bekleyinPuu hala 1 oy ben giderem buralardan hoccagalin
Evet görüyoruz oylarda bizi goruyoKız kimin kime oy verdiğini görebiliyomuşuz ben bunu daha yeni fark ettim cahilliğin gözü kör olsun
Arsız hirsiz ev sahibini evden kovarmisSenin hediyen daha iki gün önce gelmedi mi
Kuzuuu kizçelerin doğum günüsü gelmiş ne zaman yapıyonuzHepsi çooohselll gece gece agzım sulandı bak herkesin emegıne saglık oylama hayırlı olsun
Kuzuu birinci olana ödül veriliyor,bunu da bilmiyordun galiba haberin olsunKız kimin kime oy verdiğini görebiliyomuşuz ben bunu daha yeni fark ettim cahilliğin gözü kör olsun
Yok onu biliyorum ama kazanmayacağımdan eminim bir dahaki sefere inşaAllahKuzuu birinci olana ödül veriliyor,bunu da bilmiyordun galiba haberin olsun
Kuzuuuuuuu bir gün kazanırsın, bismillah bende çok sonra kazanmıştım oluyor yani merak etme hirslanYok onu biliyorum ama kazanmayacağımdan eminim bir dahaki sefere inşaAllah
İnşaAllah nasipse olur canım artık katılırım devamlı inşaAllahKuzuuuuuuu bir gün kazanırsın, bismillah bende çok sonra kazanmıştım oluyor yani merak etme hirslan
Tabiki deeeeeee katilmalisin bak çok eğlenceli oluyorİnşaAllah nasipse olur canım artık katılırım devamlı inşaAllah
Evet valla çok sevdim canımm ilk tarifim o kadar güzel olmadı ama bidahaki sefere inşaAllah daha güzel çekimlerle karşınızda olacağımTabiki deeeeeee katilmalisin bak çok eğlenceli oluyor
Yaptılar yaKuzuuu kizçelerin doğum günüsü gelmiş ne zaman yapıyonuz