- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Çok şükür iyiyimÇok şükür iyiyim, sen nasılsın?
Allah iyilik versinÇok şükür iyiyim
Aşkom yazdım sonra kayboldumİyiyim aşkom, sen nasılsın?
Ablacım nasılsınSelam ❤
Başınız sağ olsun nevoş Allah rahmet eylesin. Hasta falan mıydıAşkom yazdım sonra kayboldumDayımın oğlu vefat etmiş Hemen ona gittik yeni geldim
Başınız sağolsun NevoşAşkom yazdım sonra kayboldumDayımın oğlu vefat etmiş Hemen ona gittik yeni geldim
Yok değildi canımBaşınız sağ olsun nevoş Allah rahmet eylesin. Hasta falan mıydı
Sağ ol canımBaşınız sağolsun Nevoş
Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bir durum. Kaç yaşındaydı. Rabbim ailesine sabır versinYok değildi canımÇok şaşırdık
Biraz hasta olmuş grip gibiBugün acile götürmüşler, zature diye yatırmışlar. Akşam tekerlekli sandalyede otururken kalp krizi geçirip yere yığılmış ve ölmüş
58 yaşındaydı canımAllah rahmet eylesin. Çok üzücü bir durum. Kaç yaşındaydı. Rabbim ailesine sabır versin
Başınız sağolsun nevos, Allah sabır versinYok değildi canımÇok şaşırdık
Biraz hasta olmuş grip gibiBugün acile götürmüşler, zature diye yatırmışlar. Akşam tekerlekli sandalyede otururken kalp krizi geçirip yere yığılmış ve ölmüş
Gençmiş. Ölümün nerde ne zaman geleceği belli olmuyor58 yaşındaydı canım
Amin
Sağ ol canımBaşınız sağolsun nevos, Allah sabır versin
Aynen öyle canımGençmiş. Ölümün nerde ne zaman geleceği belli olmuyor
Çok şükür iyiyimAblacım nasılsın
Başınız sağ olsun mekânı cennet olsun inşallahAşkom yazdım sonra kayboldumDayımın oğlu vefat etmiş Hemen ona gittik yeni geldim
Sağ ol ablacımBaşınız sağ olsun mekânı cennet olsun inşallah
Ah aşkom,başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesinAşkom yazdım sonra kayboldumDayımın oğlu vefat etmiş Hemen ona gittik yeni geldim