Aynen güzel olacakHaa yapar o zaman
Bu ay çok fazla tatlı ve yarışmacı var gibi renkli bir ay olacak
Kolay tabiki. Karışıklık uçlarını kapatıyorsun unlanmış tepsiye diz yapışmasın. Yaptıkça elin alışıyor zatenOna o şekli vermek de kolay mı
Deve kuşu yumurtası alındı miAynen güzel olacak
Oo süper bu kolaymışMakarnalar - Haluj-Efsane Un Sponsorluğunda
Kategorimiz hayırlı olsun😎.. ve ilk tarif benden💖 Ne de olsa fırtına diyorlar bana❤️ Övünmek gibi olmasın😂O kadar lezzetliki her öğün yiyebilirim😂 Tarif benden, yapması sizden:)) hadi bakiiimmmm, göreyim sizi 💖💖💖💖 Bu arada ben tarifi az miktar yaptım, sizde kendinize göre ayarlayabilirsiniz💖...www.kadinlarkulubu.com
Onu da seneyeSu böreğine taktım unutma
O alınmadıDeve kuşu yumurtası alındı mi
Aynen denersinOo süper bu kolaymış
Diğerini de denerim yine de bi yapmayı
İzlemesi çok keyifli kolay da görünüyor, ama kolay görünen hiç bi şey kolay değilKolay tabiki. Karışıklık uçlarını kapatıyorsun unlanmış tepsiye diz yapışmasın. Yaptıkça elin alışıyor zaten
Diğerini bende 3 kez falan yaptımOo süper bu kolaymış
Diğerini de denerim yine de bi yapmayı
Bir alırsın eline,güzel olmaz belki. İkinci hamuru alırsın biraz daha kavramış olursunİzlemesi çok keyifli kolay da görünüyor, ama kolay görünen hiç bi şey kolay değil
Terapi miBir alırsın eline,güzel olmaz belki. İkinci hamuru alırsın biraz daha kavramış olursunHem terapi gibi geliyor
İşte ben sana kolay yolunu gösterdimTerapi mi
Yav bana sıkıntı geliyor böyle gıcırtılı işlerde
Terapi mi
Yav bana sıkıntı geliyor böyle gıcırtılı işlerde
Çatalla bas gitsinİşte ben sana kolay yolunu gösterdim
Gelinde ne maharetler var demiştirÇatalla bas gitsin
Ben bunu kaynanam ile yapmıştım Urfa daNe uğraşıyorsun dedi, sıkıp sıkıp bıraktı Dedim modeli öyle
Bu yılda Malatya tarhanası yaptık dedik telde, şaşırdı
Kesin demiştirGelinde ne maharetler var demiştir
Beğendiniz onu değil mi
Afiyet şifa olsunKesin demiştir
Çok beğendikYoğurtlu çorbaları çocuklarda seviyor zaten güzel oldu.
Sayende nevoşum. Hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz
Birde geçende söylemiştim. Şu çorbayı yapıyoruz ama aşotu yerine semizotu koyuyoruz. Geçen hafta yaptık herkes beğendi. İstersen köfte yerine soğanla birlikte kıyma kavur o bile iyi oluyor.Kesin demiştir
Çok beğendikYoğurtlu çorbaları çocuklarda seviyor zaten güzel oldu.
Sayende nevoşum. Hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz
Sağol nevoşumAfiyet şifa olsun
Ayy bunuda denerim mutlakaBirde geçende söylemiştim. Şu çorbayı yapıyoruz ama aşotu yerine semizotu koyuyoruz. Geçen hafta yaptık herkes beğendi. İstersen köfte yerine soğanla birlikte kıyma kavur o bile iyi oluyor.
Mutlaka denemelisin. Buzlukta semizotu varsa ocağı kapatmaya yakın koy iki taşım kaynasın kapat.
Çorbalar - Aşotu Çorbası (Kişniş)-Erzurum Yöresinden-Duru Aşurelik Buğday Sponsorluğunda
Merhaba Yemek Yarışması Takipçileri:KK3: Kategorimiz ''Yöresel Çorbalar'' Bende size çocukluğumdan beri bildiğim ve yaptığım bir çorba tarifini vereceğim. Aşotu Çorbası Erzurum yöresine ait çok lezzetli bir çorbadır.Çorba hem besleyici hem doyurucu bir çorbadır.Babamın işi dolayısıyla çocukluğum...www.kadinlarkulubu.com
3 kiloluk tencerede yaptım geçen içine bir tepeli kase (buzluktan) semizotu koydum.Sağol nevoşum
Ayy bunuda denerim mutlaka
Dolapta var semizotum