Hodri meydaanBu ay bazı arkadaşlar ya tarifi yanlış buldu ya da sunumu beğenmedi konulara yazdı. Bende mesaj yazdım onu diyoruz
Ameliyattan sağ çıkarsam hastaneden sonra hemen devam ederiz. En azından ramazan sofrası yaparız. Ona yetişsem iyi olurSen iyi olda nevoş. Yarışmalara ara veririz
Git bak kıız sende heee açık isim mi verimKimki o
Niye öyle diyorsun nevoş. Herşey çok güzel olacak. Olumlu düşün lütfenAmeliyattan sağ çıkarsam hastaneden sonra hemen devam ederiz. En azından ramazan sofrası yaparız. Ona yetişsem iyi olur
Korkmaya başladımNiye öyle diyorsun nevoş. Herşey çok güzel olacak. Olumlu düşün lütfen
Yaparız biz. Sen takılma bunlara
Sonucu güzel olacak inşallah. İyi düşünelim iyi olsun. Stres de tetiklerKorkmaya başladım
Baktım buraya göremedim.ondan sordum ya Hahhaha dayak yemeden bakayım hahahaGit bak kıız sende heee açık isim mi verimBen kendim buldum
Ameliyat kesinleşti mi Nevosum ben hala bekliyorum ameliyat için ararlar diye elim telde duruyorAmeliyattan sağ çıkarsam hastaneden sonra hemen devam ederiz. En azından ramazan sofrası yaparız. Ona yetişsem iyi olur
Çevremde bu sıra olanlar var. Ondan herhalde biraz gerildim.Sonucu güzel olacak inşallah. İyi düşünelim iyi olsun. Stres de tetikler
Uyuyup uyanacaksın, zamanla hepsi geçecek
Gelip kiblerler sonra. Başım belaya girmesinBaktım buraya göremedim.ondan sordum ya Hahhaha dayak yemeden bakayım hahaha
Canım ben kendim bekletiyorum. Farklı farklı doktorlara gidiyorum. Bu hafta yine birine gittim bakmadı bileAmeliyat kesinleşti mi Nevosum ben hala bekliyorum ameliyat için ararlar diye elim telde duruyor
Seninde öyle olacak inşallahÇevremde bu sıra olanlar var. Ondan herhalde biraz gerildim.
Birileri ben oldum sıkıntı yok deyince rahatlıyorum
İnşallah canımSeninde öyle olacak inşallah
Dua edelim
Allah şifa versin valla nevos beklemek daha zor ya 1 ayı geçkindir bekliyorum ameliyatı arıtacağız dediklerinde kasımdı taaaaa geçen yılCanım ben kendim bekletiyorum. Farklı farklı doktorlara gidiyorum. Bu hafta yine birine gittim bakmadı bileGit ameliyat ol diyor.
Bende şubat ayında gidip sıraya gireceğim.
Rabbim şifa versin canım
Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. Herkesin ağrı eşiği bir olmuyor.İnşallah canım
Biri 20 güne yakın hastanede kaldı biri 3 gün tattı korkuyorum
Ayyy ben beklemem inşallahAllah şifa versin valla nevos beklemek daha zor ya 1 ayı geçkindir bekliyorum ameliyatı arıtacağız dediklerinde kasımdı taaaaa geçen yıl
Aynen ağrı önemli değil ben alasını yaşıyorumBünyeden bünyeye değişiyor demek ki. Herkesin ağrı eşiği bir olmuyor.
İlk bir hafta zorlar illaki. Böylede ağrı sancı çekiyorsun öyle düşün. Sonradan rahat edeceksin inşallah.
Üniversite Nevosum özel 25 bin istedi dahada bobrek icin artabilir dedi profesör var bashekim cerrah doluymuş hoca bekliyorum Ay inşallah ya bekleme senAyyy ben beklemem inşallah
Hangi hastane üniversite mi
Benimde üniversite canımÜniversite Nevosum özel 25 bin istedi dahada bobrek icin artabilir dedi profesör var bashekim cerrah doluymuş bekliyorum Ay inşallah ya bekleme senben şimdiye iyi olacaktım valla
Hayırlısı artık