Tatlı Tarifi En Kolay,En Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Sütlü Tatlı Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    564
  • Anket Kapalı .
Ameliyat kesinleşti mi Nevosum ben hala bekliyorum ameliyat için ararlar diye elim telde duruyor
Canım ben kendim bekletiyorum. Farklı farklı doktorlara gidiyorum. Bu hafta yine birine gittim bakmadı bileGit ameliyat ol diyor.
Bende şubat ayında gidip sıraya gireceğim.
Rabbim şifa versin canım

Canım ben kendim bekletiyorum. Farklı farklı doktorlara gidiyorum. Bu hafta yine birine gittim bakmadı bileGit ameliyat ol diyor.
Bende şubat ayında gidip sıraya gireceğim.
Rabbim şifa versin canım
Allah şifa versin valla nevos beklemek daha zor ya 1 ayı geçkindir bekliyorum ameliyatı arıtacağız dediklerinde kasımdı taaaaa geçen yıl

İnşallah canım
Biri 20 güne yakın hastanede kaldı biri 3 gün tattı korkuyorum
Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. Herkesin ağrı eşiği bir olmuyor.
İlk bir hafta zorlar illaki. Böylede ağrı sancı çekiyorsun öyle düşün. Sonradan rahat edeceksin inşallah.

Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. Herkesin ağrı eşiği bir olmuyor.
İlk bir hafta zorlar illaki. Böylede ağrı sancı çekiyorsun öyle düşün. Sonradan rahat edeceksin inşallah.
Aynen ağrı önemli değil ben alasını yaşıyorum
İnşallah canım

Ayyy ben beklemem inşallah
Hangi hastane üniversite mi
Üniversite Nevosum özel 25 bin istedi dahada bobrek icin artabilir dedi profesör var bashekim cerrah doluymuş hoca bekliyorum Ay inşallah ya bekleme sen ben şimdiye iyi olacaktım valla
Hayırlısı artık

Son düzenleme:
Üniversite Nevosum özel 25 bin istedi dahada bobrek icin artabilir dedi profesör var bashekim cerrah doluymuş bekliyorum Ay inşallah ya bekleme sen ben şimdiye iyi olacaktım valla
Hayırlısı artık
Benimde üniversite canım
Benden Kasım ayında 10 bin istediler. Oda erken sıra içinmiş. Hoca yapacak zaten
Özel ler çok istiyor imkan olsa birgün durmam özelde yaptırırım
Hayırlısı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…