İyiyim aşkom sağ olSen nasılsın aşkom?
Allah rahmet eylesin aşkom,mekanı cennet olsunİyiyim aşkom sağ ol
Eşimin dayısı vefat etti. Üç gündür oraya gidip geliyoruz. Bugün eşim erken gitti. Bende kursa uğradım. Bir haftadır girmiyordum. Emir'i okuldan alıp kursa bıraktım. Sonra eşimin yanına gitti.Cenaze evine gittim. Günler yoğun geçiyor
24 de sen ona.25 olacak canım
Sağ ol aşkomAllah rahmet eylesin aşkom,mekanı cennet olsuniyi olmuş sana da değişiklik olmuştur kursa gidince
20 bile olabilir24 de sen ona.
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Aynen sevdiğim arkadaşlar olunca iyi oluyor
Biraz fırça attılar daha iyi geldiSen de sağol aşkomiyi olmaz olur mu,havası değişiyor insanın
Dur tahmin edeyim,dinlenmiyorsun diye mi ?Biraz fırça attılar daha iyi geldi
Aynen öyleDur tahmin edeyim,dinlenmiyorsun diye mi ?
Ayaklarını omzuna alıp öyle geçsinlerEvi temizleyip sildikten sonra, kurumadan bebetoların yerlere basması diyelim
Haksız da değiller aşkoAynen öyleİyi görünmüyorum Birde her şeyi takıyorum diye fırça yedim
Ben uslanmamHaksız da değiller aşko
Bilmem mi aşkom bilmem mi ?Ben uslanmam
Tereyağını sen mi yaptınNevreste Trabzon ekmeğinin üstünde tereyağ ve çilek reçeli sürdüm. tereyağ sütten yapıldığı için ben de yarışmaya katılmak istiyorum
Başınız sağolsun nevoşcum,mekanı cennet olsun .İyiyim aşkom sağ ol
Eşimin dayısı vefat etti. Üç gündür oraya gidip geliyoruz. Bugün eşim erken gitti. Bende kursa uğradım. Bir haftadır girmiyordum. Emir'i okuldan alıp kursa bıraktım. Sonra eşimin yanına gitti.Cenaze evine gittim. Günler yoğun geçiyor
Sağ ol ablacımBaşınız sağolsun nevoşcum,mekanı cennet olsun .