- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Rica ederim. Sizi de bekleriz.
Benim kafam çok dolu, bilirsin ben chick-lit de çok okurum edebiyat harici ama bu 2 ay elime onları bile alamadım, dikkatimi onlara bile veremiyorum.
Neyin hangisi? chick-litlerden mi?Buna şaşırdım. Mesela hangisini beğendin en son ?
Neyin hangisi? chick-litlerden mi?
2 ay önce Rachel Gibson okumuştum en son Aşk Seni Bulursa. Serinin diğer kitapları da geldi ama hala kargo kolisinde duruyorlar, rafa bile yerleştirmedim.
neden sordun kitapmı yollayacaksın bana yoksadeadline oy verdin mi
Rüşvet isteme pisneden sordun kitapmı yollayacaksın bana yoksaona göre söyle ama kulağına bişey söyleyim mi oyumu sana verdim bile
ya bana şey yollasana okuyup geri yollarım sana nora roberts eve dallas serisiRüşvet isteme pisHangi kitabı istiyorsun söyle bakalım? Düşünürüz belki
Eve Dallas Serisinin tamamı yok bende. Çok istersen elimde olanları yollarım. Sen istediğin türe bir karar ver bakalım. Ama okumadıysan bir Morgue Sokağı Cinayetlerini bir düşün bakalım.ya bana şey yollasana okuyup geri yollarım sana nora roberts eve dallas serisisen düşünedur belki birgün ödünç verirsin oyumu verdim koşulsuz
korkarım ben olmaz onu okuyamamEve Dallas Serisinin tamamı yok bende. Çok istersen elimde olanları yollarım. Sen istediğin türe bir karar ver bakalım. Ama okumadıysan bir Morgue Sokağı Cinayetlerini bir düşün bakalım.
Gerçi Nora Robertsla pek alakası yok ama
Dur ben bu ay içinde eski kitapçıya gideceğim, çok istiyorsan bakayım sana var mı yok mu. Kargo falan bir şey ayarlarız. O kadar korkunç değil yav. Topikte incelemesini yazdığımda da böyle dedin ama cidden o kadar korkunç değilkorkarım ben olmaz onu okuyamamtamam satın alıcam ama nette bulamadım tükenmiş ya birgün bulacağım
tamam ama yinede şimdilik kalsınDur ben bu ay içinde eski kitapçıya gideceğim, çok istiyorsan bakayım sana var mı yok mu. Kargo falan bir şey ayarlarız. O kadar korkunç değil yav. Topikte incelemesini yazdığımda da böyle dedin ama cidden o kadar korkunç değil
Tabiside
Her kategoride aradım seni bir yerde olmalı diyordum buldumTabiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?