http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitap-okumaya-var-misiniz-kafe-kitap.582657/Bu kitap bölümünün/topiginin linkini atabilir mi biri
Biz seni hiç unutmadık :)ben giderim adım kalır
dostlar benı hatırlasın
Sen var sen çok fenasın rüşfet istiyor kız yaaFeraceli marilyn monroe ve @Surrender kitap topiğnde sürkli gördüğüm üç üye üzgünüm ama en aktif kitap kurtlarım bunlar surrenderla tanışmasamda komşu kitap topiği var onu biliyorum marilyn ve feraceliden çok öneri kitap aldım bilemedim oyum kime gitse ki bana kim kitap yollayacak bakalım ona vericem
boşa gitmesin kitap kapayım dedim kızSen var sen çok fenasın rüşfet istiyor kız yaa
boşa gitmesin kitap kapayım dedim kızşaka bir yana düşünüyorum kitap kurtlarımı
maksat eğlenmek olsun ortalık kızışsın değil mi oylarımı açık arttırmaya çıkardım boşa gitmesin lazım olurdeadline , sen akıllı çıktın. Oyunu kıymete bindirdin.Bizim ki bedavaya gitti.Türkçe bölümündeki yorumunu da okudum. Gülümsettin beni.
Teşekkür ederim :) ben sitede diğer arkadaşlarım kadar aktif değilim sanırım, Sadece okuduklarımı yazıyorum :)Karşılaştıklarımın arasındankitapkokusu ' nunda olması gerekirdi diye düşünüyorum.
Adı, profil fotosu bile bu kategoriye tam uygun. :)
Rica ederim. Sizi de bekleriz.Teşekkürler
S shot gadınıin vino veritas 'ya oy vermişin bu konuda, çabuk değiştir o oyu!
Çok pis rekabet ediyorum Sep öyle böyle değilAy manyak oy çalacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?