- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Çok pis rekabet ediyorum Sep öyle böyle değilİçimdeki tüm kalleşlik bu yarışmayla çıktı meydana
Ben de son 2 aydır pek okuyamıyorum, sipariş verdiklerimi bile okumadım, morelmanım yerlerdeAl benim oylar senin olsun cicim. Bu aralar kitap kurdu olmaktan çok uzağım zaten... Taaa nisandaki kitap fuarından aldığım kitapların yarısını okumadım daha. Durum vahim.
Ben de son 2 aydır pek okuyamıyorum, sipariş verdiklerimi bile okumadım, morelmanım yerlerde
Benim kafam çok dolu, bilirsin ben chick-lit de çok okurum edebiyat harici ama bu 2 ay elime onları bile alamadım, dikkatimi onlara bile veremiyorum.Bazen oluyor öyle ya. Elime kitap alamıyorum, alsam da iki sayfa okuyamıyorum. Niye acabası?
Benim kafam çok dolu, bilirsin ben chick-lit de çok okurum edebiyat harici ama bu 2 ay elime onları bile alamadım, dikkatimi onlara bile veremiyorum.
Püff sen de mi? Ben de kendimi depresyonda sanıyordum, değilim demek ki. Mevsimsel mi ki?Ben gazete bile okuyamıyorum yav. Gazete geliyor şekli bile bozulmuyor. Öyle duruyor bir köşede zavallılar.
Püff sen de mi? Ben de kendimi depresyonda sanıyordum, değilim demek ki. Mevsimsel mi ki?
Eskiden netten okurdum, şimdi onu da yapamıyorum.Olabilir. Ya da internet bizi ele geçirdi.
Eskiden netten okurdum, şimdi onu da yapamıyorum.
Ben de öyle seviyorum esasında da telefonda tablette yolculuk sırasında e kitap okumak iyi oluyor, hele de benim gibi kitapsız yola çıkamıyorsan.Bir ablamın yanına gidiyorum 10 günlüğüne, bir spor çantası kitap hazırlıyorum kendime. Bu sene bir e kitap okuyucu istiyorum ama henüz markaya falan karar veremedim.Ben o işi beceremedim bir türlü. İlla elim kitaba gazeteye değecek.
Ben de öyle seviyorum esasında da telefonda tablette yolculuk sırasında e kitap okumak iyi oluyor, hele de benim gibi kitapsız yola çıkamıyorsan.Bir ablamın yanına gidiyorum 10 günlüğüne, bir spor çantası kitap hazırlıyorum kendime. Bu sene bir e kitap okuyucu istiyorum ama henüz markaya falan karar veremedim.
Ben ve e-bay? İnternetten kitap siparişini bile geçen sene vermeye başladım, Sep, bilmiyorsun sanki. Kapıda ödeme yoksa, ben de yokumBen de düşündüm almayı ama kullanmayıp kenara atabilirşm diye almadım. Evde dandik ufak bi tablet var. Ona bi kaç ekitap yükleyip denemeyi düşünüyorum. Eğer becerebilirsem alırım belki. Ebayde baya uygun fiyatlılar var.
Ben ve e-bay? İnternetten kitap siparişini bile geçen sene vermeye başladım, Sep, bilmiyorsun sanki. Kapıda ödeme yoksa, ben de yokum
Ahahaha sen tüccarsın kızım almam senden, faiz komisyon kargo bir sürü tırıvırı koyarsın o fiyatın üstüneHeaa... Sen beğen ben alayım ebayden. Sonra sana satarım
Ahahaha sen tüccarsın kızım almam senden, faiz komisyon kargo bir sürü tırıvırı koyarsın o fiyatın üstüne
Temem o zaman ben beğenmeye gidiyorum.Yok kan kapıda ödeme. Nakliyeyi de ben yapcam.
S shot gadınıin vino veritas 'ya oy vermişin bu konuda, çabuk değiştir o oyu!
Yavrum her kategoride sana verdim, sep guzum bu konuda aday olmuş bunda da ona vereyim dedimdi.Ay manyak oy çalacak...
Anlamam ben! O oy benim olacak huleynnnYavrum her kategoride sana verdim, sep guzum bu konuda aday olmuş bunda da ona vereyim dedimdi.
in vino veritas uyuma seçmenine sahip çık!
Ben sana özelden veririm oyAnlamam ben! O oy benim olacak huleynnn
oy oy merilinim nedir bu güzellikler nedir bu güzelliklerBen sana özelden veririm oy
Ooyy oy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?