- Konu Sahibi Orodrethica
-
iletişim fakultesi gazetecilik istiyor. Yok burs kaybetme ihtimali yok öss burslarında, bu seneye mi has bilmiyorum ama nereye gittiysek hepsi aynı şeyi söyledi başta bahçeşehir ve bilgi olmak üzere:) o dediğiniz bildiğim kadarıyla sene içindeki başarısı sonucu kazandığı başarı bursunda oluyor:) devlette de çok iyi hocalar var tabii ki onu inkar eden asla olmadı..zaten tercihlerinde başta devletler var ama oldu ki olmadı iyi vakıfları bilmek istiyorum.çevre konusunda da kardeşim öyle çok kompleksli değildir onu çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum:)bölümünü yazarsan daha iyi olur. koç sabancı yeditepe ilk aklıma gelenler. yalnız burslu yazma konusunu tekrar düşünmelisiniz. bazı vakıf ünileri başarısız olunca bursu kesiyor ya da okul uzayınca burs vermiyor vb. kurallar var. iyice bir araştırın. ayrıca maddi durumu o kadar iyi insanların arasında okumak da kolay değil. hem arkadaş çevresi onlardan oluşacak hem de kuzenim burslu okuyor dediğine göre yemek yemek için bile çok para gidiyormuş.
çok kaliteli devlet üniversiteleri var. bizim bölümdeki birçok hoca özel üniversiteye ders vermeye gidiyor. sanmayın ki iyi hocalar sadece özel üniversitelerde...
Bilgi nasıldır peki canım? bir bilgin var mı?koç ve sabancı en iyisidir tabi tuzlu bıraz cnım senelik 27.500 milyar .bnde bahcesehiri cok istiordumm halada istiyorum bahcesehrde cok iyi bir ünidir
sabancı ve koç başı çekiyor 8okuyanlardsa mezunlarda çok memnun) benimde etrcihim aynı zamanda
sonra bilgi geliyor
bahçeşehir ve yeditepe hiç hiç iyi değil okuyanlarda aynı görüşte
yeditepe mezununu özellikle adamdan saymıyorlar
baba parasıyla okumuş şımarak zümre diye bakılıyor...
öğrenci tipide bu şekilde maalesef
o zaman bilgiye gitsin. beşiktaş sahiline de haftasonu gezmeye gitsin. manzara için okul mu seçilir ayol. yalnız bahçeşehir in manzarası da güzel haa zamanında ne çok içki içtik o bahçeşehirin önündeki sahildekaydirigubbakcemile3
üniversite tabii ki önemlidir ancak gazetecilikte çok daha başka şeyler önemlidir..
ayrıca bilgi üniversitesi bir çok açıdan kesinlikle bahçeşehirden üstündür diye rahatlıkla söyleyebilirim.
istanbul dışı düşünmüyorsunuz herhalde o yüzden bence galatasarayda iletişim fakültesinde basın yayın tercih edebilir.. tabii ki kardeşinize kalmış zor meslek
zor zanaat..
hayırlısı olsun efendim.
Vakıf üniversiteleri hakkında sağlam bilgi verebilirim ama bu sorun çok genelleme olmuş...
Şöyle ki, hiçbir üniversite için her bölümüyle tekellemeli olarak "iyidir" diyemeyiz.
Yani bu senin dediğin soru, fakülte ve bölümlere göre değişir canım...
Eğer genellemeyi biraz daraltırsan, yardımcı olabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?