- 13 Ocak 2020
- 45.002
- 170.980
- 33
MlsfO kadar mı hiç bir şey yapmayı istemediğin ana denk geldi konuyu açman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MlsfO kadar mı hiç bir şey yapmayı istemediğin ana denk geldi konuyu açman
Beni de mutsuz ettiSadece bir tane secmek beni mutsuz etti
Esince bir dinleyeyimÇilekeş - siyah
Çilekeş - yok
Direct- hasret
Malt- deprem
Tnk- soyle ruhum
Bunlari dinle minik.
Nasıl becerdiysenTenceresiz kaldim anne oyları ben bile göremiyorum puhahahaha
Gerçekten bi fikrim yok asdfasdfNasıl becerdiysen
Bunlar ilk aklıma gelenler
Of bide şmdiki şarkılara bak yaAman ne ağladık bu gripin şarkısında
Ben deAllah kahretmesin, seçemiyorum ya
Sen kaç gündür Şırnak’ta ne halt edeceğini düşünmek yerine bunu mu düşünüyorsun yani imrendimBen de seçemedim kaç gündür bunu düşünüyorum. Zorrrrla Mor ve Ötesini seçtim. Bana müzikleri dümdük alternatif geldiği için yok indie yok progressive yok metalimsi gelmediği için. Türk rock müziğinde tam ortadalar bence. Yüksek sadakat de beni çok dürttü ama son solistten çok tatmin olmadım. Duman da zaman zaman çok haz vermiştir ama çok yayıyo kaan kelimeleri bazen cıks. Redd çok fazla bülent ortaçgilsi ama süper. Malt çok şarkısız keşke daha çok yapabilseydi. Athena da baş köşede durur ama fazla neşeli. Mangadaki rap esintilerini sevmem. Pentagram müttejem ama biraz harda kaçıyo. Keşkeee TNK ve Çilekeş daha çok şarkı yapabilseydi.
Tabi ki evet.Sen kaç gündür Şırnak’ta ne halt edeceğini düşünmek yerine bunu mu düşünüyorsun yani imrendim
Çocuğa eyeliner sürüp parka sal, kendin de otur bunları düşün. Pesss.Tabi ki evet.
Sonsuz klibinin yorumlar da harika yaa.