Cilt Bakımı Ürünleri En iyi tonik markası ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

dobrakedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
220
0
46
Kütahya
kızlar cildinize en iyi gelen tonigin adını yazar mısınız?ben yıkama jeli falan uğraşmayı sevmiyorum..öyle bir tonik olsun ki pamukla sileyim kiri makyajı alsın gözenekleri rahatlatsın...kullandıgınız cok memnunum dediğiniz tonikleri yazasanız sevinirim..

ben nivea kullanıyorum...memnunum.pamukta bayagı kir oluyor...makyaj temızlemek ıcın niveanın temızleme sütünü kullanıyorum ancak ben genelde yüzümü otacının defne sabunu ile yıkıyorum daha sonra yukardakı işlemlerı yapıyorum....göz makyajımı ise lorealın jeli ile siliyorum...
benı görende hergun makyaj yapıyo sanır:) arada dısarı cıkarsam yaparım onda da iice temızlerım.....

anlattığın kadarıyla alkollü bi tonik istiyosun eğer öyleyse garnier mavi çok iyi.ama bana ağır gelir dersen oriflame pure skin serisi çok hafif tonikleri var

nivea denedim daha önce bi arkadasım diorun al dedi ama cok pahalı mineralliymiş 90lira bi tonige cok fazla geldi cevapalr için sağ olun..

noviderm sıkılaştırıcı silme suyu çok güzel hem yıkamaya gerek kalmadan silebiliyosun hem de yıkadıktan sonra tonik olarak kullanılıyo ben çok memnun kaldım hem alkolsüz.bide cildimi baya rahatlattı duruldu sanki cildim
fiyatıda normal 45 liraya almıştım çabukta bitmiyo
yağlı karma cilt için bunuda söyliyim

bende iyi bir tonik arıyorum şu ana kadar kullandıklarım fayda etmedi clean & clear adlı markanın siyah nokta için olanını kullandım jeli iyi diyolar ama toniği berbat ötesi garnierde öyle va markette satılan bir çok markada öyle tonikleri başarısız markette satılan temizleme jelleri iyi ama tonikler asla ben çok pahalı bir markaya ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ama çok ucuz da olmamalı benim kullandıklarımın en iyisi la roche posayınkiydi ama o da çok başarılı değil şimdi lush veya body shopdan veya eczanede satılan tavsiye edilen bir marka

valla iyi bir tonik bulsam bende alıcam ama henüz denk gelmedi malesef.
elma sirkesi, limon suyu,su, gülsuyu, buğday yağı karışımı bişey yaptım koydum dolaba onunla siliyorum yüzümü sabah akşam.
keşke şöyle mucize bi ürün olsa. cildimiz bebek gibi olsa

Ben Clinique markalı tonik kullanıyorum ve çok memnunum.Cildi jelle yıkadıktan sonra uygularsan tabii ki daha iyi olur ama zamanın yoksa tek başına da faydalı diye düşünüyorum.Bu arada tonikten sonra kesinlikle cildi nemlendirmek lazım.

Neutrogena Deep Clean çok iyi. Benim cildim karma. Yüzümü yıkama jeliyle yıkadıktan sonra tonikle siliyorum hala kir çıkıyor pamukta. Çok iyi emizliyor bu tonik. Ama cildi kuru olanlar kullanmasın bence, ağır gelebilir.

bende uzun aramalar sonucunda bi turlu kendime göre tonik bulamamıştım en son bi guzellik uzmanına danıştım hani şöyle avm lerde olan satış yapan arkadaşlar varya onlardan birine sordum dunya urun kullandım pahalısından ucuzuna hepsinden ve sonunda uzman hanım bana sunları söyledi
senin cildine tonik gitmezki kimse söylmedimi sana temizleme sütü kullanacaksın farkettmedin mi cildin pul pul oluyodur sabahları evet dedim tonik her cilde iyi gelmez bazı ciltlerin temizleme sütü kullanması gerekir dedi ve o gunden beri fiyatı gayet uygun olan loreal in temizleme sütünü kullanıyorum makyajı falanda gayet güzel cıkarıyor bilginize kızlar...

Son düzenleme:
Rivage çok iyidir..ama son zamanlar soda kullanıyorum icinde kimyasal yok ve çok iyi geliyor...

valla kızlar ben çok marka kullandım çok araştırdım sonuc olarak ya soda sürüyorum ya da yeşil çay.cilt bakım uzmanlarının bir çok tarifi var.yeşil çayın içine salatalık rendeliyorum cam bir kavonoza koyup buz dolabında saklıyorum 3 gün filan kullanabilirsiniz bence o kadar para vermemize gerek yok.

ben en çok clinique ten memnunum ama aynı zamanda babor un tonik yüz yıkama jelini de kullanıyorum iki özellik bir arada oluyor yani ama ikisi de biraz pahalı. daha uygun fiyatlı roc u beğenmiştim..

ben 2 hafta önce biodermanın h2o sunu aldım. aynı markanın nemlendirici ve yüz yıkama jelinin de aldım. çok memnunum. cildimi yumuşattı

bu h2o bununla göz makyajımı siliyorum. ardından yüzümü yıkıyorum. sonra tekrar bununla yüzümü siliyorum. hem tonik yerine geçiyor hem de temizliyor

bunu da bayan hediye olarak verdi. bununla da sabah uyanınca yüzümü siliyorum.yumuşacık yapıyor. eğer kuru bir cildin varsa bunu da tavsiye ederim

Eklentiler

• $h20 nemlendirici.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 256
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…