EVET CANIM NANELİ POĞAÇA DEĞİŞİK GÜZEL BİR TAT YAAA BENCE KEDERSİZİM GÖRMEMİŞTİR YOKSA İHMAL ETMEZ BENCE YORUMLAMAK KISMET OLMAMIŞTIR ALINMA KIZZZZZZZ kaydirigubbakcemile5naneli poğaçaları ben sofra dergisinde görüp yapmıştım güzel oluyo
bu arada kanki ben sana çok alındım bu güne kadar benim şuraya yazdığım bir
tarife bile bakıpta yorum yapmadın:çok üzgünüm:
NE DEMEK CANIM SEVE-SEVE DENE CANIM KOLAYLIKLAR,AFİYET OLSUN hihoyyytşifacım ellerine sağlık canım naneli poğaçalarından deniyecem en kısa zamanda
CANIM SALATALIK KABUKLARI SOYULMADAN ORTADAN TAM İKİYE BOYUNCA KES KE İNCE İNCE DOĞRA KOLAYLIKLAR,AFİYET OLSUN cokacimcoookSALATALIKLARI İNCE-İNCE DOĞRAYIN ,SALATALIKLARI ORTADAN BOYUNCA İKİYE BÖL VE SOYMADAN DOĞRAYIN..........
yalnış yazılmış sanırım, düzeltipte yazarsan daha ii anlıyacam,değişik güzel bi tarife benziyora.s.
TEŞEKKÜRLER CANIMM BENİM SALATALIKLAR KABUKLARI SOYULMADAN BOYUNCA İKİYE BÖL VE İNCE-İNCE DOĞRA SONRA DİĞER MALZEMELER KARIŞACAKK BU KADAR UMARIM BEĞENİRSİNİZ KOLAYLIKLAR,AFİYET OLSUN olumunekankayizsmileşifa ellerine sağlık güzel tarifler vermişsin ama kore salatasnı biraz karışık yazmışsın canım
ezinecim bende baklayı senin verdiğin tarife göre yapıyorum annemle teyzemden öyle gördüm
EZİNE CİĞİM SANA ZAHMET BANA HÖRMET BU TARİFİN YAPILIŞI VE İSMİ NEDİR? SAYFA KAÇTA? GÖZÜMDEN KAÇTI BELKİ DE KUSURA BAKMA CANIM BİLDİRİRSEN SEVİNİRİM
patatesli krep
haşlanmış patates, kuru soğan,yumurta, baharat
kuru soğanı küçücük doğrayıp kavuruyoruz, sonra rendelediğimiz patatesi soğanı yumurta ve baharatları karıştırıp tavada krep şeklinde pişiriyoruz mükemmel oluyo helede habersiz gelen misafirlere yapmanız daha kolay
ben soğan kavurmayı falan sevmem topluca kavurup buzluğa atıyorum
hem tadı da bozulmuyo
çokkkk teşekkür ederim canım hakkını helal etbuldum bu işte tarif..sayfa 96 daymış..
bu arada merak edenler için tencere kekinin fotoğrafını ve yorumumu bi önceki sayfaya ekledim..
aaa hoşgeldin bebekecem17cim..buraya uğramana çok sevindim..evime de uğrarsan bi gün memnuniyetle ağırlarım seni ve cici kızını...öpüyorum sizi..canım ellerine sağlık hepsi çok güzel görünüyor tariflerinin bir gün yapta gelelim yemeye resimleri bile harika gözüküyorrrrr tatları nasıl güzeldir.
çokkkk teşekkür ederim canım hakkını helal et
noniscim çok teşekkür ederim tarif için ben kekime mutlaka yoğurt yada süt koyardım bide bu tarifi denicem
MALZEMELER:
• 1 ADET EKMEK(BASTON VEYA KEPEK EKMEĞİ(BEN GENELDE BAYAT EKMEKLE YAPIYORUM)
• 1 ÇORBA KASESİ BEYAZ PEYNİR
• 1 YUMURTA
• 1 TUTAM DEREOTU VEYA MAYDANOZ
• 1 ÇAY BARDAĞI RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ
• 2 ÇORBA KAŞIĞI SIVIYAĞ
YAPILIŞI:
EKMEĞİ DİLİM-DİLİM KESİP FIRIN TEPSİSİNE DİZİYORUZ.HAZIRLANMIŞ MALZEMEYİ EKMEKLERİN ÜZERİNE SÜRÜYORUZ.FIRINDA 10 DAKİKA KIZARTIYORUZ.
AFİYET OLSUN
evet canım bu sabah kahvaltımızda yedik çok sık yaparım hem kolay,hem leziz canım çayla süper oluyorharika görünüyor yanınada sıcacık bir çay süper olurdu kahvaltıda
ALLAH RAZI OLSUN sağolasın Hayırlı Cumalar olsun,Yüce RABBİM Dualarımızı kabul buyursun inşallah :Saruboceq:
ayva tatlısının resmini daha açık eklemeye çalıştım.umarım başarmışımdır.