En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

bir de önceden ısıtılmış fırın şart erecemcim..sonra da sıcağı sıcağına üzerine soğuk su serpeleyip başka bir tepsi kapatıp 5 dakika kadar yumuşatıyorum ben...
ya arkadaşım sen hataylıydın da ne söylemiyon?ben bu turunç reçelinin de hastasıyım..ama antalyanın sanıyodum..ya ne mükemmel tat öyle..burda marketlerde reçel rfeyonlarda gözüm hep turunçta ama yoooooookk..turunç ta yetişmiyo yapayım..geçen senelerde fethiyeli bi arkadaşıma ısmarlayıp getirttim..ama bitivermişti hemen..çok şanslısın yani anla diye anlatıyorum harzemcim..
Peki bu sönmemiş kireç nerden bulunur, nasıl birşeydir biraz bahsedebilirmisiniz sevgili Harzem
kireçi kireççi diye yazan bi dükkandan sönmemiş kireç deyip aldım bile ben ama daha cesaret edemedim..bi de sağlık açısından zararlı mı onu merak ediyorum..ben bi defa üzüm reçelini de kirece yatırılarak yapılmışından yedim o da hala tadı damağımda...
eline sağlık denersem yazarım..
canım ya kaynanam yaptı cabuk bozuluyor neden aceba küflenıyor gıbı ust kısmı
elifin tarifinden mi kaynananın yaptığı da acaba cennetkokulum?
bunu denemeye ihtiyacım var aslında..elimde fazlasıyla kuru incir var..eline sağlık..
özbek pilavını nasıl yapıyosunuz hanımlar

ben bilmiyorum..Çok üzgünüm çoook

tarifinizi denedim ama nedense bizim çok fazla damak tadımıza uymadı galiba.. yinede paylaşım için teşekkürler

çok teşekkür ederim arkadaşım...

bu tarifi bir arkadaşımda yemiştim, nefis bir şey tavsiye ederim herkese

bir de önceden ısıtılmış fırın şart erecemcim..sonra da sıcağı sıcağına üzerine soğuk su serpeleyip başka bir tepsi kapatıp 5 dakika kadar yumuşatıyorum ben...
Cevap verdiğiniz için Teşekkürler bir dahaki sefere böyle yapayım bende.

tarifinizi denedim ama nedense bizim çok fazla damak tadımıza uymadı galiba.. yinede paylaşım için teşekkürler
bazen böyle olabiliyo işte bir hevesle deneyip yaptığımız
tarifler bize uymuyor üzüldüm sizin adınıza emeğinize yazık olmuş

arkadaşlar belki inanmıycaksınız ama ben sigara böreğini hiç fırında denemedim..internette araştırdım..kimi su ya da sütte bekletmiş sarılmış börekleri fırına girmeden kimi süt,maden suyu yumurta sarısı karışımı sürmüş..en iyisi hangisi acaba?kestane kebap acele cevap lütfen(yarın sabaha yapıcam,dondurucudan çıkardım..

Pardon ya ben yanlış anlamışım böreklerinizi sarılmış halde mi çıkarıcaksınız buzluktan?

Son düzenleme:
bende tarifini daha önceden almıştım incirli kekin ama cesaret edemedim bir türlü yapmaya. ama sizler beğenmişsiniz bende yapacağım.

günaydın hatunlar,maşallah size yaa yine çok güzel tarifleriniz şenlendirmiş topiği, kokuları okurken burnuma geldi valla miss gibi :)) elleriniz dert görmesin

canımmmm. geç cevap verdim sanırım döv beni klava:
ben de ablamdan öğrendiğim yöntemle yapıyordum. buzluktan çıkar çıkmaz, yada sardıktan sonra yumurta sarısını heryere sürüp, galeta ununa buluyorum. özellikle diyetteyken bu tarz yapıyorum. çekilmemiş(tane haşhaş)aktarda bulunur, galeta yerine haşhaşa bulanabilir,çok da leziz olur. aklinialirimsmile

ben de sigara böreğini sarıp buzluğa atmıştım çıkardığmda yapışmıştı birbirine ayrılmıyordu çözülmesini bekledim çözülünce üzerine yumurta sarısı sürdüm fırına attım ama hiç güzel olmadı hem kabarmadı hem de acayip sert oldu çatalla bile kesilmedi noldu benim güzel böreklerime yaaa. biri buzluktaki börek olayını anlatsın bir sürü sardım koydum nolcak onlar şimdibilmiyorumkismile

Canım ben buzluktan geceden cıkarır alt dolaba yerleştiririm sabahda pişiririm çok güzel olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…