mantarlı et sote:300gr kadar mantar,2adet yeşil biber,1adet kırmızı biber,250gr mantar,bir büyük domates,bir kuru soğan,baharatlar,ben tuz kara biber pul biber kırmızı toz biber ve kekik kullandım.
eti birazcık sıvıyağ kavurup suyunu cekmesine yakın içine bir yemek kaşığı tereyağ ilave edip önce soğanı ekleyip kavuruyoruz,akabinden bütün malzemeyi ilave ediyoruz.kapağını kapatıp,ocağı kısıp biber ve mantarlar pişene kadar pişiriyoruz.
canım iki kere mantar miktyarı vermişsin bunlardan biri et olmalı ama hangisibilmiyorumkismile 300 gr olanı değil mi :lepi:
evet canım 300gr olan et 250 gr olanda mantar
ellerin dert görmesin feyzacığım çok güzel gözüküyor,ay spor yaptım daha duş almadan bir bakayım dedim ve baktımki et sote var boshayallersmile resmi bile yetti bana.ben bunun yanında kremalı patates yapıyorum,çok yakıştırıyorum tavsiye ederim.hadi ben gideyim terli terli durmayayım.iyi akşamlar
evet canım kırmızı etin yanına her şey yakışıyor patates püresi,kremalı patates,fırın makarnada olabilir..
günaydın hatunlar, tavuğun girdiği her yemeğe bayılırım.çok güzel gözüküyor ellerine sağlık çöpçü
evet canım kırmızı etin yanına her şey yakışıyor patates püresi,kremalı patates,fırın makarnada olabilir..
canım soğanın tadını almıyorsuın bile
bi yaptığım zaman eklerim resmini
eccemcim ben soğansız haliyle kahvaltı için patatesleri ezmek için çok az da su kullanarak yaptım tarifini..gerçi kahvaltıya pek hitap etmedi ama ara sıcak olarak olabilir..
cnm ben karnıbahar salatasını da çok yakıştırıyorum kocam pek sevmez karnıbaharı bi tek salatasını yedirebiliyorum:) pırasa da yemez o nedenle pırasalı bir şey yapamıyorum midesi rahatsız olduğundan dokunuyor[/
karnıbaharın yumurtalı kızartmasını denedinmi canım?onu sevebilir..
bence pilavın ve salatan da çok güsel olmuş...alkisalkisalkis
yrın gelicek misafirlerim için gazozlu poğaçayı ve çukulata soslu kedidili pastayı yaptım gayet hoş görünüyorlar tarifi veren arkadaşlara teşekürler
cnm ben karnıbahar salatasını da çok yakıştırıyorum kocam pek sevmez karnıbaharı bi tek salatasını yedirebiliyorum:) pırasa da yemez o nedenle pırasalı bir şey yapamıyorum midesi rahatsız olduğundan dokunuyor[/
karnıbaharın yumurtalı kızartmasını denedinmi canım?onu sevebilir..
cnm denemedim amaan sevmiyorum hiç kış mevsimini yapacak bir şey bulamıyorum dün keyfim de yoktu