En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

dün yaptığım mantarlı et sotenin resmini atıcaktım,ama 100 msja ulaşmadan resim linki konulamıyormuş.bu msj la 100 e ulaşıyorum. :)

mantarlı et sote:300gr kadar mantar,2adet yeşil biber,1adet kırmızı biber,250gr mantar,bir büyük domates,bir kuru soğan,baharatlar,ben tuz kara biber pul biber kırmızı toz biber ve kekik kullandım.
eti birazcık sıvıyağ kavurup suyunu cekmesine yakın içine bir yemek kaşığı tereyağ ilave edip önce soğanı ekleyip kavuruyoruz,akabinden bütün malzemeyi ilave ediyoruz.kapağını kapatıp,ocağı kısıp biber ve mantarlar pişene kadar pişiriyoruz.

Son düzenleme:

canım iki kere mantar miktyarı vermişsin bunlardan biri et olmalı ama hangisibilmiyorumkismile 300 gr olanı değil mi :lepi:

evet canım 300gr olan et 250 gr olanda mantar

ellerin dert görmesin feyzacığım çok güzel gözüküyor,ay spor yaptım daha duş almadan bir bakayım dedim ve baktımki et sote var boshayallersmile resmi bile yetti bana.ben bunun yanında kremalı patates yapıyorum,çok yakıştırıyorum tavsiye ederim.hadi ben gideyim terli terli durmayayım.iyi akşamlar

evet canım kırmızı etin yanına her şey yakışıyor patates püresi,kremalı patates,fırın makarnada olabilir..

evet canım kırmızı etin yanına her şey yakışıyor patates püresi,kremalı patates,fırın makarnada olabilir..

cnm ben karnıbahar salatasını da çok yakıştırıyorum kocam pek sevmez karnıbaharı bi tek salatasını yedirebiliyorum:) pırasa da yemez o nedenle pırasalı bir şey yapamıyorum midesi rahatsız olduğundan dokunuyor

canım soğanın tadını almıyorsuın bile
bi yaptığım zaman eklerim resmini

eccemcim ben soğansız haliyle kahvaltı için patatesleri ezmek için çok az da su kullanarak yaptım tarifini..gerçi kahvaltıya pek hitap etmedi ama ara sıcak olarak olabilir..

Eklentiler

• $IMG0048A.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 98
eccemcim ben soğansız haliyle kahvaltı için patatesleri ezmek için çok az da su kullanarak yaptım tarifini..gerçi kahvaltıya pek hitap etmedi ama ara sıcak olarak olabilir..

ellerine sağlık canımm
bunu kahvaltıdan çok öğle yemeğinde geçiştirmek için yada atıştırmalık olarak yapıyorum ben zaten
ama çok güzel görünüyo umarım beğenmişsinizdir

yrın gelicek misafirlerim için gazozlu poğaçayı ve çukulata soslu kedidili pastayı yaptım gayet hoş görünüyorlar tarifi veren arkadaşlara teşekürler

yrın gelicek misafirlerim için gazozlu poğaçayı ve çukulata soslu kedidili pastayı yaptım gayet hoş görünüyorlar tarifi veren arkadaşlara teşekürler

hoşgeeeeeeeeeldin arkadaşım ama inan yaptıklarının fotosunu almadan yedirmeyiz ne sana ne misafirlerine:))lütfen telefonunla birer fotoğrafını çekiver,biz de görelim..belki beğenip biz de deniycez..var mı öle teşekkür edip göstermeden yiyip bitirmek..

ayy evet ezineciğim katılıyorum sana ve sevvalciğimden şiddetle resim bekliyorum, valla biz görmeden olmaz haa

mrb ablacm (yanlş anlamzsn umarım 5 yıllk ewli olduğunu göz önünde bulundurarak söledimopuyorumnanaktan) katmerli pogacada o katlar hepsi ayrımı olacak yoksa üst üste sardıklarınla bi pogaçamı olucak anlamadımda ilk sayfaları gezdim göremeynce yazıyım dedim acemiyimde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…