süpper görünüyo harzemcim insan gerçekten görmeden anlamıyo nasıl olduğunu ..rus salatası ile közlenmiş bibre de muhteşem..hepsini tariflerini vercen di mi?
eline sağlık harzemciğim çok güzel görünüyor.sanırım şimdi de nasıl yaptığını yazıyorsun bize :)) merhaba ezineciğim
günaydın hatunlar, ben o saatlerde volkanın konağımı seyrediyor coşuyordum canım.ayy şimdide uykusuzluktan sayıklıyorum.var mı gözlerimi fal taşı gibi açacak tarifler kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün puf hamur kızartması yaptım, resmini çekemedim ama harika oldu altın gibi kızardı ilk kez denedim peynirle yemeye doyamadım valla
mayasız olması çok pratik geldi bana myalanması için saatlerce beklemiyoruzbayanssulusmile
Puf Hamur Kızartması
1 s.b yoğurt
1 paket kabartma tozu
tuz
göz kararı un=)
yoğurt kabartm tozu ve tuzu karıstırdım, en son unu ekledim ve ele ypışmıycak şekilde bi hamur elde ettim.üzerini nemli bezle kapatıp 10-15 dk bekledim. sonra merdaneyle birazcık açtım ama çok inceltmedim (1cm kalınlığında yazıyodu tarifte) açtığım hamuru bıçakla kare şeklinde kestim, sonra da yağda kızarttım
resim alıntı ama benimki daha güzel oldubayanssulusmile =)
eline sağlık canım..ben de şu alıntı resmi buldum güzel mi sizce?ben karar veremedim biraz itici sanki hı..milföyden kundak bebek böreği adı..sosisle yapılmış..
kızlar bugün puf hamur kızartması yaptım, resmini çekemedim ama harika oldu altın gibi kızardı ilk kez denedim peynirle yemeye doyamadım valla
mayasız olması çok pratik geldi bana myalanması için saatlerce beklemiyoruzbayanssulusmile
Puf Hamur Kızartması
1 s.b yoğurt
1 paket kabartma tozu
tuz
göz kararı un=)
yoğurt kabartm tozu ve tuzu karıstırdım, en son unu ekledim ve ele ypışmıycak şekilde bi hamur elde ettim.üzerini nemli bezle kapatıp 10-15 dk bekledim. sonra merdaneyle birazcık açtım ama çok inceltmedim (1cm kalınlığında yazıyodu tarifte) açtığım hamuru bıçakla kare şeklinde kestim, sonra da yağda kızarttım
resim alıntı ama benimki daha güzel oldubayanssulusmile =)
merabayın arkadaşlar...