benim kolay,pratik bir alman pasta tarifim var...arkadaşlar ben alman pastası tarifi arıyorum..ama yapılmış denenmiş, memnun kalınmışşş bi tarif...geçende netten yaptım bi tane ...tadını tuturamadımmm..yumurta yumurta kokuyo gibi geldi bana..içinde 4 yumurta vardııı
iyi akşamlar kızlar.......bu pastayı yılbaşında görümcemin oğlunun doğum günü için yapmıştım..............ama ilk resim yüklemem baya büyük çıkmış hatta büyüktende öte......
kekini kremasını kendim yaptım sadece krem şanti ve süsler hazır.....
iyi akşamlar kızlar.......bu pastayı yılbaşında görümcemin oğlunun doğum günü için yapmıştım..............ama ilk resim yüklemem baya büyük çıkmış hatta büyüktende öte......
kekini kremasını kendim yaptım sadece krem şanti ve süsler hazır.....
mangalda sicacik karniyarik muz
tatli krizine girenler icin süper alternatif
mangalda
firinda
ve mikrodalgada yapilabiliyo
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/273981-mangalda-s305cac305k-199ikolatal305-muz-resimli.html
a a a aaaaaaaaa bi yaşıma daha girdim valla hiç aklıma gelmezdi..süpersin ya.mutlaka denemek istiyorum...sağol
ezine 77 memleketlim bakıyorum çok marifetlisin gururlandım valla
sen tarifini yazmadan soğan halkalarını maalasef denedim ve royalin başına gelenler gibi benimki de hiç güzel olmadı ne yazıkki çöpcücüm..aslında yaklaşık aynı ama sanırım senin de püf noktasını verdiğin gibi biraz sosun kıvamı önemliydi ben tutturamadım.biraz fazla cıvık oldu ve galeta ununu üstünde tutmadı..sonuç olarakta normal kavrulmuş soğandan farksız oldu:tomato:
tabakta da görülüyo zaten....
galeta ununa gerek yok sadece benim verdiğim tarif yeterli