En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

incitanemtuana ciım. teşekkür ederiz. bilgisayarımdaki yemek dosyamı sizin tarifleriniz doldurdu. görüntülerde muhteşem. en son kalp sosisi yeğenlerime yaptım bayıldı hepsi.

:kedi::kedi::kedi:
canim ellerine güzel yorumuna saglikopuyorumnanaktan

kendimi ,sen bu kadar iltifat alınca,sanki takıma dünyaca ünlü bir futbolcu transfer etmiş ve bununla gururlanan bi teknik direktör sandım şimdi haaaaaaa....
kızın çook şanslı...şakkıdınaniknanik

ne tatli seysin ya
gece gece koptum yorumunla
demekki daha cok calismaliyimki meyvelarini toplayasin teknik direktörümopuyorumnanaktan

ne tatli seysin ya
gece gece koptum yorumunla
demekki daha cok calismaliyimki meyvelarini toplayasin teknik direktörümopuyorumnanaktan

biraz zor oluyo tabi benim için de.herkes hemen gelivermiyo..ne de olsa transfer ücreti veremiyoruz,amme hizmeti bi nevi yani..ama topiğimiz için herşeye değer..

Son düzenleme:
dün gece uyumadan önce geldi aklıma, benim kuru fasuyeden pastam var,. çok beğenilir.
sabah tarifi buldum defterden şimdi de yazmaya fırsat buldum.
2 su bardağı kuru fasulye.(önceden ıslatıyoruz)
1,5 bardak şeker
1 su bardağı ceviz ( daha az da kullanılabilir)
3-4 yemek kaşığı kakao
vanilya
1 paket krem şanti.
3 y.k tereyağ

fasuyeyi haşlıyoruz. iyicee robotla,çatallada olur eziyoruz. krem şantiyi çırpıyoruz. teryağını eritiyoruz. tüm malzemeleri güzelcee karıştırıyoruz. piramit pasta gibi streçle şekil veriyoruz ve buzdolabında bekletiyoruz. bir gün kalınca mükemmel oluyor. sonra ikram ediyoruz.

kestane seviyorsanız bu tarife bayılacaksınız..

aynı verdiğim tarif gibi kuru fasulyeleri haşlayıp, azıcık un,şeker,küçük bir yumurta vanilya ve biraz sıvı yağla iyice karıştırıyorum. tepsiye ekleyip fırına veriyorum. çikolata sosla birlikte yiyoruz.

Allah Allah hayatımda duymadım kurufasülyeli piramit pasta ve kek ha?çok ilginçmiş yaa...teşekkürler paylaşımın için sakardenizcim..

bende duymuştum bunu taaa ortaokul zamanımdan..ama bilmiyorum tabi o tarifmi...
En kısa zamande denerim artık..kestaneye bayılıyorum çünkü...

Allah Allah hayatımda duymadım kurufasülyeli piramit pasta ve kek ha?çok ilginçmiş yaa...teşekkürler paylaşımın için sakardenizcim..

rica ederim. geçen yıl çalışmıyorken çok yaptım. tattırıp bilin bakalım içinde ne var diyordum. ayrıca bazı ucuz kestane şekerleri satan yerler de hile olarak kullanıyorlar. yerimseniben

fincan kekini küçük borcam kaselerde yapmıştım. görüntüsü pişmemiş gibi dursa da tadı güzel oluyor.Fırınınız yoksa deneyin.

incitanem tuanam makarna tarifini denedim..tadı mükemmeldi..
fotoğrafı şu:

Eklentiler

• $Görüntü018.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 32
veee şimdide ayva tatlımın görüntüsü....
önce ayvaları pişirdim üzerine çıkacak kadar su ile ,en son şeker koydum üzerini tamamen kapatacak kadar.ve çatalla kontrol edip piştiğinden emin olunca biraz da sıcak fırına attım üzerini hafif kurutmak için..en son da krem şanti yerine az süt koyarak daha kıvamlı hazırladığım muzlu pudingden koydum göbeklerine...ha pişirme suyunda kabuk tarçın ve karanfil de var...

Eklentiler

• $Görüntü000.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $Görüntü015.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 33
ilginçtir renk,gıda boyası koymadığım halde durdukça kızarıyo...

seray zebra kek ve sultan lokumu harika görünüyor deneyeceğim.

ya bu ayva tatlısını oldum olası merak ederim ama hiç yemedim.pişirmeyede cesaret edemedim.ama bu pazar vaktim olursa deneyip resim eklerim.tabi buhafta burdan tarif aldığım 3 tarifi daha deneebilirsem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…