- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
incitanemtuana ciım. teşekkür ederiz. bilgisayarımdaki yemek dosyamı sizin tarifleriniz doldurdu. görüntülerde muhteşem. en son kalp sosisi yeğenlerime yaptım bayıldı hepsi.
inci ablacığım tarifler için sağol hepside çok güzeller
kendimi ,sen bu kadar iltifat alınca,sanki takıma dünyaca ünlü bir futbolcu transfer etmiş ve bununla gururlanan bi teknik direktör sandım şimdi haaaaaaa....
kızın çook şanslı...şakkıdınaniknanik
ne tatli seysin ya
gece gece koptum yorumunla
demekki daha cok calismaliyimki meyvelarini toplayasin teknik direktörümopuyorumnanaktan
dün gece uyumadan önce geldi aklıma, benim kuru fasuyeden pastam var,. çok beğenilir.
Sabah tarifi buldum defterden şimdi de yazmaya fırsat buldum.
2 su bardağı kuru fasulye.(önceden ıslatıyoruz)
1,5 bardak şeker
1 su bardağı ceviz ( daha az da kullanılabilir)
3-4 yemek kaşığı kakao
vanilya
1 paket krem şanti.
3 y.k tereyağ
fasuyeyi haşlıyoruz. Iyicee robotla,çatallada olur eziyoruz. Krem şantiyi çırpıyoruz. Teryağını eritiyoruz. Tüm malzemeleri güzelcee karıştırıyoruz. Piramit pasta gibi streçle şekil veriyoruz ve buzdolabında bekletiyoruz. Bir gün kalınca mükemmel oluyor. Sonra ikram ediyoruz.
Kestane seviyorsanız bu tarife bayılacaksınız..
Allah Allah hayatımda duymadım kurufasülyeli piramit pasta ve kek ha?çok ilginçmiş yaa...teşekkürler paylaşımın için sakardenizcim..
bende duymuştum bunu taaa ortaokul zamanımdan..ama bilmiyorum tabi o tarifmi...
En kısa zamande denerim artık..kestaneye bayılıyorum çünkü...
fincan kekini küçük borcam kaselerde yapmıştım. görüntüsü pişmemiş gibi dursa da tadı güzel oluyor.Fırınınız yoksa deneyin.
reklam ourmu bilmem yazmak zor geldi seraydan yemek tarifleri bu benim blog sayfam denenmiş tariflerdir hepsi kuralı çok olmadı sürekli eklemeye çalışıyorum hoşunuza gidecek şeyler olabilir