En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

Royall cnm denedim kaynana boğanı walla süper olduuu saoll tarif içinn delikafadulden

gülizgül ramazanda uzaklaştın iyicene sen bizim buralardan ama..diyettemisin kuzum ne?bak ben 180 kilo olcam yakında ama hala buralardan ayrılamıyom...kaydirigubbakcemile

canımcım yok hep burdayımm..sürekli takip ediyorum topiği..ama diyetteyim bende şu hamilelik kilolarından kurtulayım diye uğraşıyomm.kilolarımız aynı..kandırma beniii.sırnaşık şey

hay Allah razı olsun arkadaşım ben de nişastayı ölçmeden yazmışım tarifi kaç kişi sordu.daha tekrar da yapamadım kurabiyeyi nihayet nişasta miktarı sorusunun cevabı geldi......

canım, yanlış yönlendirmiş olmayayım.
ben 1pk nişasta, 1pk buğday nişastası evde vardı, onları kullanmıştım kurabiyen için. ama yine toparlanmamıştı hamur. ben de kalanı un ekleyerek tamamladım. tadı çok güzeldi yine. yani toplamda 1 bardaktan fazla un kullanmış oldum.
tahminen 3 pakete yakın nişasta kullanılır sanırım.

favorim oldu kurabiyen, tekrar teşekkürler.a.s.

canımcım yok hep burdayımm..sürekli takip ediyorum topiği..ama diyetteyim bende şu hamilelik kilolarından kurtulayım diye uğraşıyomm.kilolarımız aynı..kandırma beniii.sırnaşık şey

sen doğum yapmışsın şekerim..ben de öle bişi de yok daha..ben diyetisyene gittim,azimliyim vericem inşallah bu arada..

kızlar bu arada çok kötü bi şey oldu ve bilgisayarım çöktü..fotoğraflarım,notlarım,tarifler hepsi yokoldu..iyi ki en önemlilerini paylaşmışım sizle ve bu topiği açmışım..artık ben de nasıldı diye butopikten bakıcam tariflere..tabii sayfaların arasından bulabilirsem...

evet ızlar garantili tariflerinizi bekliyoruz..bizimkiler bitti yaniii...katılım bekliyoruz...

evettt ezineee biz biraz dinlenelim yeni tarifler gelsin demi yaaaaa.....

evettt ezineee biz biraz dinlenelim yeni tarifler gelsin demi yaaaaa.....

royal,tiramisunu az önce yaptım.orucum tadına bakamadım.ayrıca diyetteyim kaç gündür çayı bile şekersiz içiyorum.eşimde tek başına hepsini yiyemez,kısacası yaptım ama yedircek insan bulamıyorummümkün olsa da bizim topiğin kızlarına sunsaydım..
kızlar ya da toplanın bize gelin hemencecik.yalnız saat 16:00 ya kadar gelin gidin çünkü nöbete gidicem..:))))))

ÇANAKKALE MUĞLAYA 8 SAAT ŞİMDİ BİNSEM YETİŞİRMİYİM Kİİ..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…