En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

ya da bu konuda ki yorum mesajlarını silsek,sadece tarifler kalsa,bi şey soracaklar özelden sorsa kişilere..tariflerin altında da belki iyiye ya da kötüye doğru verilen puanlar olabilir..

süper olurdu bu öneriniz gerçekleşsse...inşallah olur...

yani, hiç bişey yapılmassa bu olabilir demek istedim.kitap şeklinde daha iyi olur tabi...

hayırlı geceler... cok güzel tarifler vermişsiniz karnımın acıktıgını hissettim hemen birini yarın yapacagımama karar veremedim :)

merhaba kızlar
size bi tarif vercem ama resim yok malesef. çünkü ben yapmadım, geçenlerde arkadaşıma davetliydim. o ikram etti. bence süper bi lezzet. hafif ve pratik.

*2 paket kakaolu kek alıyoruz, yalnız pastabanlardan değil. keki dilimliyoruz(tıpkı tost ekmeği gibi olcak.)
*sonra bu dilimleri borcama diziyoruz.(1 sıra olması yeterli)
*bir kenarda kakaolu puding hazırlıyoruz ve sıcakken borcamda bulunan keklerin üzerine döküyoruz.(puding fazla sıvı olmayacak.)
*borcamdaki karışım soğurken,kremşanti hazırlıyoruz.(kremşanti sade olacak)
*soğuyan pudingli keklerin üzerine kremşantiyi sürüyoruz.
*1 gece buzdolabında bekletip, ertesi gün dilimleyerek servis ediyoruz..........

çok güzel bir tarife benziyor
bunu kendi yaptığımız pasta keki ile de yapabiliriz sanırım
en kısa zamanda deneyeceğim inşaallah
teşekkürler canım

LOKUMLU KURABİYE
MALZEMELER
1 Paket muzlu toz puding (pişirilmemiş)
125gr.teryağı yada margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yumurta
2 kaşık yoğurt
yarı paket k. tozu
Aldığı kadar un
Üzerine serpmek için pudra şekeri
İçine koymak için renkli küçük lokumlar(miktarını yazmıyorum biz bir kiloda alsak üç gün sürmeden bitiyor:) Yani sizde çocuklara göre alın
YAPILIŞI
Her zaman yaptığınız gibi un hariç bütün malzemeleri karıştırın.Unu azar azar yumuşak bir hamur elde edene kadar ilave edin.hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp tezgahın üzerinde çay bardağı büyüklüğünde açın içine bir tane lokum koyun kapatın.Önceden175 derecede ısıtılmış fırına sürün.renkleri çok kızarmadan çıkarın sıcakken üzerine bolca pudra şekeri serpin afiyet olsun.
KOKOSTAR KURABİYE
HAMURU İÇİN
1 paket hazır toz puding
2 çorba kaşığı pudra şekeri
2 adet yumurta(birinin beyazı ayrılacak)
1 çorba kaşığı yoğurt
2 çorba kaşığı süt
125 gr.tereyağı veya margarin
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un(2-2.5 su bardağı kadar)
İÇ MALZEMESİ
Bir yumurta beyazı
1 su bardağı hindistan cevizi
2 çorba kaşığı şeker
COCOSTAR KURABİYENİN YAPILIŞI
*Hamur malzemeleri ile yumuşak bir hamur elde edin.
*Ayırdığınız 1 yumurtanın beyazını bir fiske tuz ile kar haline gelene kadar çırpın.
*İçine şekeri yavaş yavaş katarak çırpmaya devam edin
*En son hindistan cevizini ilave edip bir kaşık yardımı ile karıştırın.
*Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp,elinizle biraz açın.
*İçine hazırladığınız içten bir çay kaşığı koyup kapatın.
*175 derecelik fırında yaklaşık 40 dakika pişirin.
TARİFLERİN ORJİNALLERİ BU.CAHİDE VE JİBEK SİTESİNDEN ALDIM.ANCAK KOKOSTARI YAPMAK İÇİN LOKUMLU KURABİYENİN HAMURUNUN YARISINA KAKAO KARIŞTIRDIM.İÇİNE YİNE HİNDİSTAN CEVİZLİ İÇTEN KOYDUM.BÖYLECE AYNI HAMURDAN 2 TEPSİ FARKLI KURABİYEM OLDU.

Son düzenleme:
dünden beri başından beri okuyorum bütün tarifleri aldım yeni evli oldugum için işime çok yaradı emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bugün misafirlerim vardı pudingli kurabiyeyi yaptım tek kelimeyle muhteşem oldu kaynanam bayıldı herkesin denemesini tavsiye ederim

Kızlar yaa benim kadınbudu köfte tarifine ihtiyacım var. İnternette cok buldum ama sizin tecrübe ve püf noktalarıyla hazırladığınız köfte daha faydalı olur diye düşünüyorum

ben tarifinizi misafirlerime denedim çok güzel oldu onlarda çok beğendiler.yapımıda çok kolay teşekkürler.
benimde eklemeyi istediğim tariflerim var ama fotoğraf falan koymayı bilmiyorum.o yüzden biraz çekimser kaldım.

Kızlar yaa benim kadınbudu köfte tarifine ihtiyacım var. İnternette cok buldum ama sizin tecrübe ve püf noktalarıyla hazırladığınız köfte daha faydalı olur diye düşünüyorum
yaptın mı kadınbudu arkadaşım,ben hiç aklımda tarif tutamamam,bi arkadaş verdi yaptımgüzel olmuştu,ama yazmadım yine unuttum..yaptığım hata kavurduğum kıyma miktarındaymış meğer,daha çok kısmını kavurmalıymışım.sanırım üçte ikisi kavrulacaktı..bense üçte ikisini çiğden koyuyodum..ama seni yanıltmayayım..güzel olursa senin yaptığın paylaş öğrenelim:))

fotoğrafı hızlıresim .com dan yükleyip orada doğrudan link yazan yerdeki yazının tamamını kopyalayıp,mesaj yazarken ki panelde grafik ekleye kopalıyosun..sitenin deneme tahtası bölümünde bi kaç tane dene öğreniyosun..sitede de anlatılan yerler var..pek açık anlatamadım ben galiba..

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. arkadaşımda yedikten sonra ben de denedim tarifi. gerçekten tadına doyum olmuyor. pratik olması da cabası.

Yapamadım ezinecim yaa Bulamadım tarif. Haftasonu internettekilerden denicem mecburen

tarifini ben de denedim çok güzel oldu dediğin gibi puding koyu kıvamlı olacak ve krem şantide aynı şekilde o da koyu kıvamlı olacak..
bir de ben puding üzerine iri dövülmüş ceviz ilave ettim çok güzel oldu
tarif için teşekkürler hem pratik hem leziz..

asıl ben teşekkür ederim canım.ben de yaptığımda her dilimin üzerine çikolata sos döktüm(hani ketçap gibi sıkılanlar var ya) üzerine de ceviz

kusura bakma yeni evli çıktın burda da?!!! cidden inanıp üzülmüştüm ilk okuduğumda konuyu ama hiç bi cvp örtüşmüyo, her konuda farklısın

Son düzenleme:
arkadaslar ben cees ckeek cok seviyorum ama yapmasini bilmiyorum benim cok guzel olur diyeniniz varmi aranizda ogrenmek istiyorum

arkadaslar ben cees ckeek cok seviyorum ama yapmasini bilmiyorum benim cok guzel olur diyeniniz varmi aranizda ogrenmek istiyorum

bu listeye bakarsan,chesecake ve sayfa numaraları var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…