En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

hiii off yaa yapılır mı bu yaa süperr süperrrr

çok güzel görünüyo

ayyy olsada yesem şimdi pofudukkk pofudukkk

Aman, iyi ki aç karnına okumamışım bu topic' i. Hangisini denesem bilemedim. Önümüzdeki günlerde sık sık bu konuyu ziyaret edip deneyler yapacağım kesin olarak.

Benden de, bir gazeteden alıntı, hafif bir tatlı tarifi (diyette olanlar yapabilir):

BALLI KAYISI KÖPÜĞÜ

100 gram kuru kayısı
300 mililitre sıcak su
2 yemek kaşığı bal (Ben bir keresinde balsızını da yaptım, o da hiç fena olmadı)
300 gram yoğurt
2 yumurta beyazı
Kedi dili, servis için (bence şart değil)

Kayısıları yıkayıp bir tencereye koyun ve üzerine sıcak suyu dökün, en az 4 saat, mümkünse 1 gece kalsın.
Sonra üzerine balı ekleyip üstü kapalı olarak 20 dakika kaynatın. Miktar çok olmadığı için, çok yüksek ateş istemiyor.
Tamamen soğumasını bekleyip sonra yoğurdu ekleyin ve blender da iyice karıştırın.
Yumurta beyazlarını iyice kar gibi olana kadar çırpıp, kayısılı karışıma ekleyin ve kaşıkla karıştırın. Çok fazla karıştırılmaması lazım, yoksa köpük sönebilir.
Sonra, tercihen ayaklı cam, kaplara bölüştürün. Tarifte 4 kişilik diyor ama ben 6 ya böldüm. Servis yapana kadar buzdolabında beklesin.

ilk zamanlar sayfalar arasında dolaşırken biri word halini topluca yollasa ne güzel olur diyodum.ben şöyle yaptım.ekrandan tarifleri resim olarak kaydediyorum.çıktı alıp tarif defterime yapıştırıyorum.o BİRİ BEN OLACAĞIM ANLAŞILAN. JPEG HALLERİNİ LİNK OLARAK ATACAĞIM İNŞALLAH.YARILADIM SAYILIR.BELKİ SİZE DE TOPTAN ÇIKTI ALIP YAPIŞTIRMAK KOLAY LIK OLUR.

bu tarifi denedim ve süper sonuç paylaşım için teşekkürler..

çok güzel görünüyo
sağol canım benim..senden de denemeler bekleriz ama:))
ya ben çok hevesli başladım bunu kesin deniyiim diyerek okumaya,ama yumurta beyazlarının çiğ konması beni soğuttu sanki biraz

anaaaaaaaaaaaaa bize de altın bulmuş kadar sevinmek kalır ha...ben bi beceremedimm...ne diyiim,bi halledersen Allah razı olsun diyenin çok olur..
bu tarifi denedim ve süper sonuç paylaşım için teşekkürler..

teşekkürler..başka geri bildirimlerini de bekleriz..

ama isteyen olursa özelden mesaj atabilirler.linki gönderirim.bişekilde çölüyodur bu ama ben henüz çözemedim.herkese sevgiler.

özelden mesaj attığım arkadaşlar anladığım kadarıyla yine sonu çıkmıyor nokta nokta nokta diye gidiyor.o yüzden açamıyorsunuz.tüm linki göndermeme rağmen görünmüyor.ilginç.neyse bir şekilde çözeriz bunu artık.

http://www.haber16.org/dosyalar/

resim_formatinda_yemek_tarifleri.

rar

yukardaki üç satırı sırayla adres çubuğuna kopyalayıp yapıştırır mısınız?aralarında boşluk bırakmayın lütfen.enter a basınca kaydet linki çıkıyor.sıkıştırılmış bir dosyadır.kolay bi yolu var mutlaka ama bilmeyince işte böyleee uğraşıyo insan.

Oldu, süper. Harika bir iş başardınız

hay maşallah hay... valla oldu ellerine emeğine yüreğine sağlık çok iyi bir iş başardın allah razı olsun

167 tarfifi resim oarak kaydettim.eşim gelince atarım.ilk dosyada daha az vardı.ya daha 45.sayfadayım ne olcek böyle.biri de sondan başlasa ortada buluşsak ne güzel olur.

hay maşallah hay... valla oldu ellerine emeğine yüreğine sağlık çok iyi bir iş başardın allah razı olsun

teşekkrü ederim arkadaşlar asıl güzelliği tarif verenler yaptılar.cidden internetten aldığım bazı tarifler güzel çıkmıyordu ve canım sıkılıyordu.ben zaten yavaş yavaş defterime aktarmaya çalışıyorum.çünkü insan unutuyor zamanla.sizin de işinize yararsa oh ne ala.

öncelikle emeğinize sağlık tşk.
Fakat ben beceremedim sanırım yarım saattir uğraşıyorum.:26:

http://www.haber16.org/dosyalar/

resim_formatinda_yemek_tarifleri.

rar

yukarıdaki 3 satırı adres çubuğuna tek tek aralarında boşluk bırakmadan kopyalıyoruz.enter a basıyoruz.kaydet butonu çıkıyor onu tıklıyoruz...............li bir dosyayı kaydetmiş oluyorsunuz.o dosyanın açılması için bir program var.yoksa internetten o programı indirmeniz gerekecek. nasıl yardımcı olabilirim bilemiyorum ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…