buzdolabı böreği tarifi var denedim çok lezzetli .yapıp şimdiden buzluğa atabilirsiniz.ezinenin damla sakızlı tatlısı var.cevizinive şimdiden öğütüp dolapta kavanozda bekletebilirsiniz.bisküviside öğütülüyor.oda kavanozda bekleyebilir.sigara böreği sarıp buzluğa atabilirsiniz.turşu hazır da alınabilir.yada turşu tarfileri var attığım linkteki dosyada .kolay lahana turşusu 2 günde hazır oluyor.lahana havuç çok kolay.havuçlu kabaklı,havuçlu kerevizli,yada sadece havuçlu salatalar var.rendelenmiş havuçları buzluğa atanlar vardı.ama onu denemedim tam birşey diyemeyeceğim.
http://www.haber16.org/dosyalar/
ayrıca bu linke tıklayıp direk indirebilirsiniz..tıklayın 15 saniye geçirmeden indire tıklayın.hadi bakalım kolay gelsin
tariflerini indirdim,
teşekkür etmeyi borç bildim.
emeğine sağlık arkadaşım.
evet canım benim burda pratik börek diye kayıtlı galiba hani 4 yufkadan rulo sarıyoruz ya o
nane hiç yakışmadı sanki içine akşmda börek olarak tek onu yaptım off bide kısır ve tavuk göğüsü
akşm ikram edicem. aknzcncığım yoğurtlamı servis etsem acep tadı değişsin
bu link açılmıyor kızlar..
beni okuyan arkadaşlarım,lütfen annem için dua edin..pzt ameliyat olucak,ses tellerinin zarar görmesi gibi riskleri olan bi ameliyat..inşallah sorunsuz hayırlısıyla atlatır,geliriz ve ben de burada yeniden mutlu bi şekilde aranızda olabilirim..görüşmek üzere..
beni okuyan arkadaşlarım,lütfen annem için dua edin..pzt ameliyat olucak,ses tellerinin zarar görmesi gibi riskleri olan bi ameliyat..inşallah sorunsuz hayırlısıyla atlatır,geliriz ve ben de burada yeniden mutlu bi şekilde aranızda olabilirim..görüşmek üzere..