En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

ilk başlarda wordde kayddediyordum.word olan dosyalar tek tarif olmayabilir.aşağı doğru uzayıp gidenler var.onlara dikkat edin hanımlar.bayaa bir tarif oldu.şu an sayısını bilemiyorum.bu şekilde kaydeden arkadaşlarda gönderseler ne güzel olur.hepsi birden biter.

sonradan baktım da benim özel mesajda gözükmüyo olympiascım..acaba siteden bu işlerden anlıyanlardan mı yardım istesek.. bi de şey var belki sitenin yükünü arttırdığından topluca gönderilmiyo olabilir..soralım mı ne diyosun?

sonradan baktım da benim özel mesajda gözükmüyo olympiascım..acaba siteden bu işlerden anlıyanlardan mı yardım istesek.. bi de şey var belki sitenin yükünü arttırdığından topluca gönderilmiyo olabilir..soralım mı ne diyosun?

http://www.haber16.org/dosyalar/

resim_formatinda_yemek_tarifleri.

rar

yukardaki üç satırı sırayla adres çubuğuna kopyalayıp yapıştırır mısınız?aralarında boşluk bırakmayın lütfen.enter a basınca kaydet linki çıkıyor.sıkıştırılmış bir dosyadır.

şu yöntemi bi dene ezinecim 5dk sonra hepsi elinde olacak.soralım tabi.kime sorabiliriz?

rar

yukardaki üç satırı sırayla adres çubuğuna kopyalayıp yapıştırır mısınız?aralarında boşluk bırakmayın lütfen.enter a basınca kaydet linki çıkıyor.sıkıştırılmış bir dosyadır.şu yöntemi bi dene ezinecim 5dk sonra hepsi elinde olacak.soralım tabi.kime sorabiliriz?
yalnız bu sefer olduğunu görünce evde tek başıma yüzümde bi sırıtışla buldum kendimi..hayalimdi hakkaten bu benim ama daha çok sitede toplu halde bunları yayınlamak hayalim..neyse kazene falan soralım bakalım olmazsa..ya da site sorumlularından birine..yeniden gaza geldim valla..
bu arada açtım tarifleri şindik..kitap gibi olmuş maaşallah...elektronik yemek kitabı..bunları napıp edip konuya aktarmalıyız valla..:KK19::KK66:

link sorunumuz böylelikle hallolmuş oldu.çok şükür.aslında çok iş var ezinecim.tariflerin hepsi şu an yok.bir de tasnif edimesi gerekiyor senin listede yaptığın şekilde.bende çok yoğunum bu aralar.ama elbirliğiyle daha kullanışlı hale gelir.birkaç güne hemde.

link sorunumuz böylelikle hallolmuş oldu.çok şükür.aslında çok iş var ezinecim.tariflerin hepsi şu an yok.bir de tasnif edimesi gerekiyor senin listede yaptığın şekilde.bende çok yoğunum bu aralar.ama elbirliğiyle daha kullanışlı hale gelir.birkaç güne hemde.

ben de sana kendi bilgisayarımda kaydettiğim dosyaları göndermeye çalıştım ama olmadı..olsa şaşardım zaten..of ya..neyse bi mola veriim bakalım:)

kazen yardım etmez mi bu konuda .neyse zaten anladığım kadarıyla çok yoruluyorsun bu aralar.ara ara yapar bitiririz artık.

rar

yukarıdaki 3 satırı adres çubuğuna tek tek aralarında boşluk bırakmadan kopyalıyoruz.enter a basıyoruz.kaydet butonu çıkıyor onu tıklıyoruz...............li bir dosyayı kaydetmiş oluyorsunuz.o dosyanın açılması için bir program var.yoksa internetten o programı indirmeniz gerekecek. nasıl yardımcı olabilirim bilemiyorum ki :44::KK59:

çooooooooooooooook teşekkür ederim oldu sonunda.valla çok dua alırsınız böyle bi iyilik yaptığınız için.çok sağolun .kitap gibi olmuş valla.:81:

liste halinde tarifler çıkıyor, tıkladığımda da sadece tarif çıkıyor resim varmı yoksa bendemi çıkmıyor resim acaba???:26:

rar

yukarıdaki 3 satırı adres çubuğuna tek tek aralarında boşluk bırakmadan kopyalıyoruz.enter a basıyoruz.kaydet butonu çıkıyor onu tıklıyoruz...............li bir dosyayı kaydetmiş oluyorsunuz.o dosyanın açılması için bir program var.yoksa internetten o programı indirmeniz gerekecek. nasıl yardımcı olabilirim bilemiyorum ki :44::KK59:

Tatlım çok emek harcamışsın ama keşke ekran görüntüsü alacağına word'de yapsaydın...
Hem tarifi hem resmi kopyalayıp yapıştırırdın hem daha kolay olurdu senin için...
Eline koluna sağlık, teşekkürler...

bu alıntı ama aynen böyle oluyo benim pizzamdacokacimcoook
dsc00149_1253173589.jpg
[/QUOTE]

canım çok hoş görünüyor ve pratik bende oğlum için yapıcam ama üstündeki malzemeleri pişirmeden mi koyuyorsn sadece kapak kapalıyken buharla mı pişmiş olacak

Tatlım çok emek harcamışsın ama keşke ekran görüntüsü alacağına word'de yapsaydın...
Hem tarifi hem resmi kopyalayıp yapıştırırdın hem daha kolay olurdu senin için...
Eline koluna sağlık, teşekkürler...

wordde yaparak başlamıştım şekerim zaten.arada dikkat ederseniz word dosyaları var.5-10 tarif bir arada.ben ekran makası gibi birşey kullandım.hp çıktı makinamın eklentisi.ekrandan direk kesiyorum gibi birşey.worde aktarmak daha uzun sürüyor.çıktı alırken de daha zor.neyse şekerim.ben deftere yapışacak şekilde düşündüğüm için amacım en hızlı şekilde tarifleri almaktı.tabi vakti olan tek tek resimleri de kaydedebilir.gönderen olursa ben de çok memnun olurum ayrıca.

Birde asıl duaları ben bu konunun fikir annesi ve bunca zaman hergün forumu dinamik tutan ezine ve emeği geçen herkese ediyorum.onlar onca tarifi deneyip en çok beğenilen tariflerini paylaşmasalar bukadar tarifi tek tek deneyip nasıl test edecektik?çok güzel bir fikirdi.ben hepinize teşekkür ederim.kendi adıma çalışan ve yoğun bir annenin tarif bulma sıkıntısını ortadan kaldırdınız.benimki bunun yanında nokta kalıyor.

tabi birde tüm tarifleri ara ara eklememiz lazım.kazen de bir çözüm bulursa herkes 5 sayfayı word haline getirse gönderse kısa zamanda biter.

arkadaşlar çalışan biriyim ve ctesi akşamı için 16 kişilik bir misafirim gelecek ben de şimdiden birşeyler hazırlamak istiyorum ki ctesi gündüz de temizlik yapabileyim bu konuda önerilerinize ihtiyacım var..

buzdolabı böreği tarifi var denedim çok lezzetli .yapıp şimdiden buzluğa atabilirsiniz.ezinenin damla sakızlı tatlısı var.cevizinive şimdiden öğütüp dolapta kavanozda bekletebilirsiniz.bisküviside öğütülüyor.oda kavanozda bekleyebilir.sigara böreği sarıp buzluğa atabilirsiniz.turşu hazır da alınabilir.yada turşu tarfileri var attığım linkteki dosyada .kolay lahana turşusu 2 günde hazır oluyor.lahana havuç çok kolay.havuçlu kabaklı,havuçlu kerevizli,yada sadece havuçlu salatalar var.rendelenmiş havuçları buzluğa atanlar vardı.ama onu denemedim tam birşey diyemeyeceğim.

çooooooooooooooook teşekkür ederim oldu sonunda.valla çok dua alırsınız böyle bi iyilik yaptığınız için.çok sağolun .kitap gibi olmuş valla.:81:

liste halinde tarifler çıkıyor, tıkladığımda da sadece tarif çıkıyor resim varmı yoksa bendemi çıkmıyor resim acaba???:26:

tatlım malesef resimleri yok.ben çıktı alıp defterime yapıştırıyorum.resimli olunca sayfalara sığmıyor ve çok yer kaplıyor.en hızlı nasıl oluyorsa o şekilde yaptım.

X