En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

canım bence yayla çorbası, mantı ikiside yoğurtlu, çorbayı değiştirip mercimek yapabilirsin,birde kuru fasulye yapacakmışsın yanına fasulye turşusuda olmaz gibi geldi bana hem kuru hem yeşil fasulye turşusu birini değiştirebilirsin.kırmızı biber salatası yapabilirsin yemeklerin yanına ,diğerleri gayet güzel.çayın yanına sadece muhallebili kadayıf yeterli kekede poğaçayada hiç gerek yok.zaten onca yemekten sonra yenmeyecektir büyük ihtimelle.

evet galiba haklısın canım
ama onlar ne bulursa yerler

Hepsini bir öğünde mi ikram etmeyi düşünüyorsun orjinal?

kızlar bişi sorucam kadayıflı pasta varya hani ilk defa yapıcam ama çiğden kadayıf bulamadım bende hazır kadayıf aldım onunl olurmu? cevap bekliyorum yapıcam şimdi

Kizlar merhaba akşama kayınvalidemler yemeğe geliyor daha doğrusu ben işten çıkmadan önce bizde oacaklar yemek işini hallettim sayılır ama otururken çayın yanına ne ikram edebilirim. Şöyle işten eve gidince hazırlayabileceğim birşey var mı belki sizin aklınıza gelebilir birşeyler bir de tarifiyle verirseniz çok sevinirim

canım yemekten sonra çayın yanına bişey ikram edersen yenmez heralde
zaten yemeği döktürmişsündür şimdi misafir geliyor diye
ayrıca bişey yapmana gerek kalmaz
bu arada kalacaklarmı sizde
kalacaklarsa kafvaltıya sunabileceğin şeyler yaapabilirsin
en güzeli çayın yanına kuruyemiş felan olabilir

Son düzenleme:

aslında bu kayınvalideye hiçbirşey yapılmaz ama neyse.
hem ev hanımı hemde yardımcısı var haa. gelini çalışıyo bide ondan dört dörtlük sofra bekliyo. gelirken yardımcısını getirsin o zaman. ben de de var bundan bir tane. oğlu evde bana hiç yardım etmesin ister. ama oğlununda parası harcanmasın. benim ki harcanabilir ama eve katkı yaparken ev kirasını faturaları öderken sorun yok. oğlun bana yardım etsin. olmaz. tembih ediyo bide mutfağa girdiğinizi görmeyeceğim diye. üç oğlu var. üçte gelini. birtek ben çalışıyorum ama olsun bana da yardım etmesin.
bak sinirlendim yine. yemek tarifimi veriyoduk burda. pardon yaa. dayanamadım bu kaynanaya. benimki aklıma geldi de....

hatice canım doğru söylüyorsun da yemek işten eve gidince hemen yenir 5:30-6:00 gibi o yüzden çayın yanında brşeyler olsa güzel olur. Hazır almak istemiyrum nedense.

http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...18-super-kolay-tarcinli-kurabiye-resimli.html

hem kolay hem lezzetli oluyor canım

Uploaded with ImageShack.usdoğum günü pastam nasıl kızlar ilk defa pasta yapıyorum şeker hamurunuda kendim yaptım tariflerini ekliycem

Son düzenleme:
hatice canım doğru söylüyorsun da yemek işten eve gidince hemen yenir 5:30-6:00 gibi o yüzden çayın yanında brşeyler olsa güzel olur. Hazır almak istemiyrum nedense.

anladım canım yemeği erken yiyorsanız
çaylada bişeyler yenebilir
hayatın verdiği kurabiye fikri de olabilir
çaayla iyi gider
yada şu sıralar benim fena halde sardığım kakaolu ıslak kurabiye
kurabiyeler bölümünde tarif çok canım bakabilirsin

gerçi şimdiya çoktan yapmışsındır da

marsmallow şeker hamuru tarifi

Marshmallowları geniş cam bir kaseye koyun.
Microdalgada her defasında sadece 20-30 sn tutmak şartıyla marshmallowları eritin. Her defasında kaseyi dışarı çıkartıp güzelce karıştırın ve tekrar microdalgaya koyun, bu şekilde yaklaşık 2 dk içinde marshmallowlar eriyecektir, aşırı sıcaktan kaçının.
Aynı şekilde benmari kurupta marsmallowları eritebilirsiniz, dikkat edilmesi gereken tek nokta marsmallowları aşırı sıcaktan uzak tutmak, zaten sıcağa gelince hemen eridiklerini farkedeceksiniz.
2. Eriyen marshmallowların içine su, tuz ve pudra şekerinin yarısını koyup önce bir kaşık yardımı ile karıştırın, sonra pudra şekerli bir yüzeye tüm malzemeyi döküp yoğurmaya başlayın, her defasında şeker hamuruna ihtiyacı kadar pudra şekeri dökün. Elinize yapışmayacak, yumuşak bir kıvama gelinceye kadar yoğurmaya devam edin...
3. En son olarak top haline getirdiğiniz şeker hamurunun üzerine birazcık bitkisel katı yağ sürün, güzelce plastik streç ile kaplayıp, hava almaz bir poşete sarıp saklayın, 1 gün oda sıcaklığında bekletin, oda sıcaklığında uzun müddet bu şekilde muhafaza edebilirsiniz.
4.Şeker hamurunu kullanmadan önce güzelce masaj yapıp, yoğurun, kırılgan yapısı hemen elastik bir hale gelecektir. ben 3 gün beklettim[/QUOTE]

baharcum kolay gelsin sana tatlım.....içimizide dökreriz yemek tarifide yazarız şimdi...

kızlar forumda verileen 4. sayfaydı sanırım.patatesli buzdolabı böreğini yaptım.inanılmaz kolay ve kahvaltı için ideal oldu.herkese şiddetle tavsiyemdir.
ancak tarifi veren arkadaşa(sanırım ezinecimdi) bir sorum var...böreğin tüm dilimlerinin eşit boyda olması için ne yapmalıyım.kenarda kalanalar ince oldu...
birde verilen ölçülere göre harç az geldi bana bir dahakine daha fazla iç yapıcam özellikle kaşarı artırılabilir bence...
tarif harika...bu sözlerim eleştiri değildir...aman yanlış anlaşılmayayım...merak benimkisi..

bu arada bu börekten misafir içinde yaptım koydum buzluğa, birde sodalı börek ekledim dondurucuya umarım sodalı börek donunca kendini kaybetmez...

yanlış anlarmıyız canım benim,eleştri olsa nolcek,kötüyse onun da bilinmesi gerekir tabii ki..ne demek istediğini anladım ama çzüm ne olabilir bilmiyorum..belki kenarlarına iç daha fazla gelicek şekilde yerleştirililebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…