En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

ezine hadi bakalım hayırlısı olsun.Allah gönlünegöre verir inşallah bende yarın herıfın memleketıne gıdıyorum orda net bulursam girerim.

bu topiği nasıl görmemişim. ezine 77 harika bir başlık bu ve tariflerin çok güzel. diğer arkadaşlarında öyle . bundan sonra buraya devamlı bakacağım...

ezine hadi bakalım hayırlısı olsun.Allah gönlünegöre verir inşallah bende yarın herıfın memleketıne gıdıyorum orda net bulursam girerim.
tamam canım.inşallah tatilin iyi geçer
bu topiği nasıl görmemişim. ezine 77 harika bir başlık bu ve tariflerin çok güzel. diğer arkadaşlarında öyle . bundan sonra buraya devamlı bakacağım...

okypete arkadaşım ben şu anda evde olmadığım ve uzun süre de yemek yapamayacağımdan başlığa ilaveler yapamıyorum.lütfen siz tariflerinizi ekleyin de paylaşımlarımız bu başlık altında devam etsin.kendine iyi bak.....

royall kullanıcısından alıntı
LİMON SOSLU HAZIR KEK

bu sıcak yaz günleri için limonlu dondurma tadında bi pasta kızlar

1 adet sade hazır kek,

1 limon suyu ve rendesi,

1 yumurta,

1 subardağı şeker, hepsi birlikte çırpılır daha sonra,

1 yemek kaşığı un,

1 su bardağı su ilave edilir ve muhallebi gibi pişirilir.

ayrıca yarım su bardagı ılık suya 2 çorba kaşığı şeker koyarak karıştırılır

kekin 2 tarafına sürülür daha sonra hazırlanan limonlu sos kekin arasına sürülür

üzerine limon kabuğu rendesi ve hindistan cevizi serpilir..

royal arkadaşa bir alkış lütfen arkadaşlaaaaaar..eline sağlık arkadaşım....

bu alkış hepimize olsun ezine arkadaşım değişik ve pratik tariflerde buluşmak dileğiyle kaydirigubbakcemile5

ben kaynana boğan ve katmer poğaçayı denedim. hem de erkek arkadaşımın ennesi ve babasının tanışmaya geldikleri gün:))) ikisi de çok güzel olmuştu tek sorun kurabiye ye ne kadar nişasta koyacağımı bilemedim. ezinecim aydınlatır mısın bizi:))

Ezinecimmmm uzun süredir söyleyim diyordum unutuyorum. Ben şimdi 1,5 aylık :CüvCüv: hamişim :kedi: Daha sonucu almadığım günlerde senin tarifleri geziyordum. Birtane irmik helva tarif resmi gördüm allahım senmisin gören mahvoldum. Ara tara hiçbiyerde satılmıyo. Ailede uzakta. Malzemeelri aldım akşam gecenin bir saati yaptım. Yedigim ne kadar tatlı kaşığının ucuyla. Bu nasıl bişey yaaa aşermek böyle bişimi daha başıma neler gelecek :teselli:

kızlar 2. tüp bebek tedavimiz de olumsuz sonuçlandı.hiç bişeyle ilgilenemiyorum başlığı siz devam ettirin.kendimi toparlayınca dönerim umarım aranıza....öpüldünüz...

kızlar 2. tüp bebek tedavimiz de olumsuz sonuçlandı.hiç bişeyle ilgilenemiyorum başlığı siz devam ettirin.kendimi toparlayınca dönerim umarım aranıza....öpüldünüz...

canım inşallah 3. de allah gönlüne göre verir. ama buralar sensiz olmazki..bu işler morelle de alakalı canım ..hemen umutsuzluğa kapılma.bende seni öpüyorumm:Saruboceq:

canım inşallah 3. de allah gönlüne göre verir. ama buralar sensiz olmazki..bu işler morelle de alakalı canım ..hemen umutsuzluğa kapılma.bende seni öpüyorumm:Saruboceq:

evet ya ezinecim bozma moralini buraların sana ihtiyacı var hersey gönlüne göre olur inşallah

desteğiniz için teşekkürler arkadaşlarım,artık 3. olur mu bilemiyorum.biraz kendi haline ve Allahın takdirine bırakıcaz herşeyi..görüşmek üzere....

ALLAH öncelikle herşeyin hayırlısını versin ezineciğim inşallahb undan sonraki denemenizde olur bebeğiniz bir an önce toparlanıp aramıza dönmen dilğiyle kendine ve umutlarına iibak...

sürekli yaptığım ve yiyenler tarafından tarifi alınan bi tavuk yemeği tarifi yazacam size denemeniz dileğiyle
:
FIRINDA TAVUK
8 parça tavuk eti(kemiksiz)
1-2 adet soğan,
3-4 diş sarımsak,
3 çorba kaşığı limon suyu,
3 çorba kaşığı sirke
3-4 adet defne yapragı,
az sıvıyağ,kırmızı pul biber,tuz,karabiber
kekik,ketçap,salça(göz kararı olarak koyuyorum ben bunları mesela ketçap ve salça 2-3 yemek kaşığı kadar oluyor)
__Tavuk etleri hariç hepisini bir tencerede 1,5 bardağı su ilave ederek iyice kaynatın biraz koyulaşacak,tavuk etlerini yıkayıp ısıya dayanıklı bir fırın kabına dizin tencerede kaynattığımız sosu da üzerine döküp fırın kabının üstünü folyo ile kapatıp orta derece fırında 1 saat kadar pişirin
afiyet olsun.. ben 200 derecede pişiriyorum

HAVUÇLU KABAK SALATASI
1 adet kabak,1 adet orta boy havuç,1 avuç kıyılmış dereotu,
tuz, 1,5 subardagı yoğurt, sarımsak üzerine az zeytinyağı
havuçlarırendeleyip biraz yumuşayana kadar soteleyin,daha sonra rendelenmiş ve suyu süzülmüş kabak ilave edip biraz daha soteleyin ikiside yumuşasın soğutup yoğurt sarımsak ve zeytinyağını ilave edip karıştırın çokhafif ve ğüzel bir salata

ZEYTıNLı PÜRE
7-8 adet orta boy patates,
10 yemek kaşığı süt, 3 yemek kaşığı yumuşak margarin,
yarım çay bardağı zeytinyağı,
tuz ,dereotu,nane,1 lilon suyu,çekirdekleri çıkarılıp 3-4 e bölünmüş zeytin yarım su bardagı kadar.
haşlanmış patateslerin kabuklarını soyup iyice ez,tencereye patatesler süt margarin tuz zeytinyağı ve limon suyunu koyup ocakta 5-6 dk çevir daha sonra ayıklanıp bölünmüş zeytin leri ilave edip borcama yay .

herşey çok güzel yaaa
Bu günlerde ev taşımakla meşgulum evi bi taşıyım birde bayramı atlatayım
oooo buradan çıkmam artıka.s.

royalcim ellerine emeğine sağlık.. nekadar güzel anlatmışsın.. tavuğu hiç böyle denememiştim.. bu tarifide deniycem bidahakineopuyorumnanaktan
yanlız bende defne yaprağı yok koymasak olmazmı ...

royalcim ellerine emeğine sağlık.. nekadar güzel anlatmışsın.. tavuğu hiç böyle denememiştim.. bu tarifide deniycem bidahakineopuyorumnanaktan
yanlız bende defne yaprağı yok koymasak olmazmı ...

defne yapragı ayrı bir tat koku veriyor bu yemege ,ama olmasa bile mutlaka denemeni tavsiye ederim aktarlardan falan bulabilirsin defne yapragını.sevgilerimle..a.s..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…