En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

merhaba arkadaşlar ezineciğim senin kreple yapılan bir yemek tarifin vardı daha önce sayfaları gezerken görmüştüm aradım ama bulamadın listede de göremedim onu yeniden verirsen çok sevinirim

sorduğunu düşündüğüm tarif bu de mi sevvalcim..

görünümü güzel olduysa dağılmadan kızardıysa tadıda iyi olmuştur büyük ihtimalle.inşallah korktuğun olmamıştır

selam. köftemin görüntüsü çok güzeldi. ama bulgur tadı çok ağırlıklyıdı. bir daha ki yaptığımda azaltayım diyorum. aslında sevildi de biraz dediğim gibi bulgur ağır geldi. patatsei tamamen kaybolmuştu. tekrar deneyeceğim.çok güzel kızarmıştı.
teşekkürler paylaştığın için.

Öncelikle herkese iyi akşamlar.Ben bugün iki tane tarif denedim bir tanesi fırında patates vardıya üzerine kaşar döküyoruz.İçinde süt yağ olan.Çok güzel oldu.resimledim ama yüklemeyi sonra yapacam.Bir taneside ağlayan pasta.İkisine buradan yaptım oda süper oldu.Cidden tarifler tutuyor arkadaşlar.Yarında sevgili ezinenin poğaçasını yapacağım ve kaynana boğanı yapmayı düşünüyorum.
Tüm arkadaşlara ve EZİNE sana çok teşekkür ediyorum.Bu güzel tariflerden dolayı.

beğendiğinize sevindim arkadaşım.doğrudur belki bulguru fazla gelmiş olabilir.çünkü ben evde yaparken pek ölçü kullanmıyorum.bu tarifi verirkende tahmini ölçüler vermiştim.bir dahakine patatesini fazla koyarsın.keşke yaptığın köftenin resminide ekleseydin senin sayende tarif resimlenmiş olurdu.

inşalalh bir daha yapacağım o zaman resim eklerim. dediğin gibi patetsi çok koyacağım. teşekkürler.

aramızda olmana çok sevindim arkadaşım..resimlerini merakla bekliyoruz..

Çikolata Bombardımanı Nutelallı Supangle tarifini denedim libyanacım...mikemmel:))) oldu diyorum,başka da bi şey demiyorum..hatta şu kadarını söyliim,eşim çok zor beğenir,yapmadan önce tutturdu hazır supangule yap diye,yapınca ise bi daha hep bu tarife göre yap,son zamanlarda hiç bu kadar iyi sütlü tatlı yememiştim dedi...ben kakao ve nutellasını daha yolğun koydum..bu da fotosu:

teşekkürler libyana

Şeniz
Ezine'm rica ederim,ben teşekkür ederim asıl deneyip bizlerle paylaştığın için,cici yüreklim..
Ellerine,gönlüne sağlık..
Bu arada Ramazan Etkinliğimize de buyrun,tatlı,tuzlu,kolay,zor,bilindik,bilinmedik ne varsa hepimiz paylaşalım,ramazanı bu güzelliklerle şenlendirelim istiyoruz.
İştirakiniz bizi mutlu edecektira.s.
Muhabbetle gülümkaydirigubbakcemile5

Merhaba forumun yarısına kadar okudum hemde tek tek
royale ve özellikle ezineye teşekkürler
ezine bayram için şerbetli bir tatlı yazsanda yapıversek
önceden çok bog okuyordum ve çok tarif deniyordum bu aralar bıraktım ama siz formunuzdasınız
blog olarak şu an kimleri takip ediyorsun ezine şu an o kadar çokki hangsi en garanti tarifleri verir bilemiyorum
önceden pastaci,mutfak güncesi,zuhal yalçın vardı

şerbetli tatlıların sayfa no ları burda arkadaşım,bak beğen..güzel iltifatların için de ayrıca teşekkürler..katılımlarını da bekliyoruz..

ben sana bi ara özel mesajla gönderiim canım..belki burdan blog ismi yazmam doğru olmaz..sengözlerimebaksanab

benimde tiramisumu oglum cok begenir.en sonki yaptigimda kedi dili biskuvi bulamadim terayagli biskuvi vardi ondan yaptim daha gusel olmustu sankim...
malzemeler:
bir paket biskuvi(kedi dili veya butter ,petibör)
2-3 yemek kasigi kahve(nescafe tarzi)
Maskorpone,kaymak oluyor galiba turkcesi
3 yumurta
3 yemek kasigi pudra sekeri
uzerini suslemek icin kakao
yapilisi:
bir tepsinin altini islatiyorsunuz.bunun uzerine suyu ve kahveyi bir kapta eritiyorsunuz su sicak olsun bir tabakta...bu suyun icine biskuvileri batirin dizin batirin dizin...cokda eritmeyin icinde kuruda kalmasin...bir sira yapin..uzerine ayri hazirladiginiz karisimi surun bu karisim:3 yumurta pudra sekeri 5 dakika cirpilir bembeyaz köpük olana kadar icine kaymak birazda öyl karistirilir,bu karisimi uzerin surun....sonra bir kat daha biskuvi yapin kahveli suya batirip dizin sonra tekrar kaymakli maskarponeli karisimi surun uzerinede cay suzme suzgvine kakaoyu doldurun serpin gezdirerek uzerinde arkadaslar cok gusel birsey oluyo Afiyet olsun......

eline sağlık arkadaşım,ancak bu yumurtalı karışım pişse bi şekilde daha sağlıklı olcak sanki,yani benim içime öle sinecek ancak..

arkadaşlar bu tarifi denedim,tabii kendime göre uyarlamalar yaparak yine,biz beğendik,alternatif bi çorba oldu valla..deniyebilirsiniz bence siz de bu da fotosu..

bu arada bakela arkadaşıma teşekkürler..

fırında kabak mücver
2 tane yufka

* iki tane orta boy kabağın rendesi

* 2 yumurta ( hafif çırpılmış)

* 1 çay bardağı sıvıyağ

* 100 gram kaşar peynir rendesi

* yarım demet dereotu (ince doğranmış)

* yarım demet maydanoz (ince doğranmış)

* tuz, karabiber

YAPILIŞI:

- İki yufkayı erişteden biraz daha kalın olacak şekilde doğrayın. Kaşar peyniri hariç diğer malzemelerle birlikte derin bir kasenin içinde karıştırın.

- Yağlanmış veya yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye karışımı yayın ve önceden ısıtılmış 180ºC deki fırında pişirin. Dilerseniz fırından çıkarmaya yakın kaşar peyniri rendesi serpin.

Yoğurtsuz servis yapmak isterseniz içine beyaz peynir de koyabilirsiniz.

tarif alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…