En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

ezinecim dedene çok geçmiş olsun canımmm

iyi dileklerinizi haziran sonunda yaptırıcam 3. tüp bebek tedavim için de esirgemeyin Allah aşkına ,canım arkadaşlarım benim..:enbuyukkk:

ayyy ezinemmm hadi hayırlısı..inş. bu sefer olur canımcımm..allahım gönlüne göre versinn..

iyi dileklerinizi haziran sonunda yaptırıcam 3. tüp bebek tedavim için de esirgemeyin Allah aşkına ,canım arkadaşlarım benim..:enbuyukkk:

hayırlısı olsun . bol dua ederek yanındayım. herşey istediğinden de kolay ve güzel olur inşallah. :Saruboceq:

Allah razı olsun,benim gönül arkadaşlarım..hepinizi gerçeeeeeeeeeeeeeekten seviyorum..

ezineee sen bizim her şeyimizsinnn
şaka bi yana moralini yüksek tut ki işe yarasın bi arkdş ın ondan olmuyodu cnm bu tedavide stres yapmamak lazımmış aman diyim hep olcak olcak die telkin et kendine biz de dua edicez inş olcak merak etme tıp ne kadar gelişti cnm

ezinecim umarım olumlu olur bu sefer we bebeğine kavuşursun..

sağolun canım arkadaşlarım,sizi hiç görmesem de ruhen yanımda olduğunuzu bilmek tarif edilmez güzel bi duygu..bu sıralar galiba tedaviye gidecek ve herşeyi yeniden yaşıyacak olmanın verdiği bi gerginlik var üstümde..sizinle bunu da paylaşmak istedim işte..eh ne de olsa yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyo sayılır demi?beni siz anlamyacaksınız da kimi anlıycak?:))

şekerim tabii ki destek çıkıcaz birbirimize:) hayat yemek içmekten ibaret değil ya
gerginliği atmaya çalış üstünden bak harika bi brovni yaptım dün eşim de ben de 4er dilim yedik eşim hazır aldıklarımızdan daha güzel olmuş dedi:) valla kız yapın mutlaka ohhh bol çikolatalı insana mutluluk veriyo hani şu senin tarifin :) ay ellerine sağlık şekerim valla parmaklarımızı yedik:) sf 40 ta bu arada merak edenler olduysa:)))

ve diğer bir tarifim:) değişik bir sütlü tatlı

dondurmalı muhallebi

1 lt süte bir tatlı kaşığı sahlep ve 2 yem ek kaşığı pirinç unu katılır karıştırılarak pişirilir 1 bardaktan bir parmak eksik şeker eklenir karışıtırlır pişirilir.
ocaktan alınır. ılınınca vanilya 1 çay bardağı toz krem şanti eklenir çırpılır:) bu kadar

canım benim inşallah tutunacak bebeğin sana Rabbim sağlıklı-sıhhati hayırlı evladını kucağına almayı nasip edecek canım benim dualarım seninle :Saruboceq: olumunekankayizsmile :CüvCüv: yerimseniben :Saruboceq: teşekkürler canım paylaşımın için pratik bişi yaaaa ellerine sağlık olumunekankayizsmile

hayırlı cumalar dilerim hepimize hatunlar,bol bereket ve huzur... vee ezineciğime sağlıklı hayırlı evlat dilerim senden yarabbim,tez vakitte ezineciğimi anne yap ALLAH ım !

cnm benm eşim böyle tatlılara bayılır bence içine sahlebi biraz daha fazla koyarsak daha dondurmamsı olur biz bi ara bimden sahlep almıştık yarıdan fazlası şekerdi:) eşim çok gıcık olmuştu duruyodu evde değerlendireyim dedim çaktırmadan çaktırmadan tüketmem lazım sahlebi:)))

hayırlı cumalar dilerim hepimize hatunlar,bol bereket ve huzur... vee ezineciğime sağlıklı hayırlı evlat dilerim senden yarabbim,tez vakitte ezineciğimi anne yap ALLAH ım !

aaaamiiiinnnnnnnnnnn :Saruboceq:

iyi ki varsınız arkadaşlarım..Allah ,sizin de kalbinizdeki güzellikleri, hayatınıza yaysın hep inşallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ezinemm inşlh güzel haberlerini alırız hepimiz teyze oluruzolumunekankayizsmile içini ferah tut kendine sıkıntı stres yapmamaya çalış canım Allah tan hayırlısını iste

bizde annemi 4 gün önce çapa da gögüs hastalıklarına yatırdık ilaç tedavisi başlatıldı götürdüğümüz zaman dan çok daha iyi şimdi inşlh kısa zamanda eski sağlığına kavuşur :Saruboceq::Saruboceq:

ay çok sevindim royallcim,inşallah daha daha iyi olur anneciğin ve ben de böyle müjdeli güzel haberler verebilirim en kısa zamanda sizlere..

ay çok sevindim royallcim,inşallah daha daha iyi olur anneciğin ve ben de böyle müjdeli güzel haberler verebilirim en kısa zamanda sizlere..

çok saol ezinecimm inşlh ikimizde hayırlı haberler alırız sen bebişine ,annem de eski sağlığına kavuşur bir an önce :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm inş şifa bulur en kısa zamanda

selam kızlar

bakıyorum kimse mutfakta değilşakkıdı

ben de hiç bişey yapamıyorum eşya topluyorum hala..

bişey yapan olursa bana da göndersina.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…