bisküviyle de olur ama hin.d ceviziyle çok değişik oluyor aynı lokum gibi):)))
cnm benim bi kare borcam var her şeye onu kullanıyorum:)))
selam cnm ay zor valla taşınmak ben de taşıncam bebekle daha zor bizde diş yok:) hADİ hayırlısı olsun dişlerinizin. çok zor mu oluyo kız çıkması? benm kociş işkembeyi çok sever ama bu daha güzel oldu valla bu tarifi bilen çokmuş da ben bilmiyomuşum aslında:))))
cnm benim yaaaa 1 ay baya vakit ama yanında bi yardımcın var mı anneni çağır bebekle o ilgilenirken sen de toparlanırsın valla biz de bikaç aya taşıncaz tayin isticem çıkarsa haziran sonunda, çıkmazsa temmuzda bi daha isticem o zaman çıkarsa ağustosta çıkmazsa gene de taşıncaz ay çok karışık oldu sanırsam ama velhasılı taşıncaz:)))) :roflol:
tayin için elinden geleni yapacaksın yanisırnaşık şey
annem gelecek haftaya herşey hazır da toplaması dert..kızımın 4 dişi birden çıktı..o yüzden aynı aynı anda patlayınca zor oldu..
şu sultan lokumunu denicem..
puf kek
3 yumurta
3 fincan şeker
1 fincan sıvıyağı
1 fincan süt
3,5 fincan un
2 yemek kaşığı un
kabartma tozu
çırp fırında pişir çay bardağıyla kes istersen üstüne krema sü
kaydirigubbakcemile3şekercik im hoşgeldin dönüşün muhteşem olmuş alkisalkisalkisalkisalkisalkisbizlere bol bolyeni tatlar yeni tarifler getirmişsin canımmolumunekankayizsmile
hazırsa iyi bari... evden eve nakliyat tutun daha kolay oluyor
he valla bi sene daha çalışamam burda hele bu okulda bu bebekle bu idarecilerle imkansız:)sıkıldım hem ben 4 yıl oldu valla değişiklik iyidir:)))) :lepi:
toplarsın cnm ama gene de insanın gözünde büyüyor bi başlasan devamı gelir :1hug:
sultan lokumu aslında çok kolay bi tarif muhallebi yapmış oluyosun yani ama tadı çok hoş oluyor bi de soğuk soğuk yemesi de güzel:)))) cokacimcoook
cnm ya bizim oğlanın da 4 dişi birden geliyymiş hemşire de dr da öyle dedi ama daha bi değişiklik yok bakalım ne yaşıycaz biz de neyse zor kısmı atlatmışsınız ben de haftaya memlekete gidicem kız o zaman çıkmaasın bizim dişler :))))
ya bizim dişler gibi olurmuş tatil dişleri:) ama dönüşte çıksın hiç huzur vermedi bizim ki..
siz öğretmenlerin işi ne zor yaa..allah kolaylık versin ama bizim işimiz en zoru..
şu evden eve nakliyata verelim diyorum aynı yere gidecek birini bulmuş bizim kialsanaalsanasmile tırla gidecek diyor..neyse ben başlayacam ufak ufak en azından çekmece boşaltırımkaydirigubbakcemile3
sultan lokumunu bugün yapamadım sütüm çekmesinbenneyaptımki yarın yapiim
vaveyla_eskcim valla ne diyelim,işin zormuş ama inşallah Allah kolaylık verir..ben evden eve nakliyata verirken de yatağımı yorganımı,mutfaktakileri vs. kolilediydim,onlara bi mobilyaları söküp takması kaldıydı.onu da haldır huldur yaptılardı zaten..tır varsa ,2 ,3 te hamal aynı para aynı hesp bence.tek sorun mobilyaların montajı onu da kendiniz yapabilyosanız ne ala..ben pek memnun kalmamıştım yani evden eveden yani..sen eşinin işi nedeniule taşınıyosun heralde demi?ya bizim dişler gibi olurmuş tatil dişleri:) ama dönüşte çıksın hiç huzur vermedi bizim ki..
siz öğretmenlerin işi ne zor yaa..allah kolaylık versin ama bizim işimiz en zoru..
şu evden eve nakliyata verelim diyorum aynı yere gidecek birini bulmuş bizim kialsanaalsanasmile tırla gidecek diyor..neyse ben başlayacam ufak ufak en azından çekmece boşaltırımkaydirigubbakcemile3
sultan lokumunu bugün yapamadım sütüm çekmesinbenneyaptımki yarın yapiim
amaaaan ne bileyimmmm kalıcam mı o da belli değil belki haftasonuna gider geliriz. valla zor bizim işimiz çektiklerimi anlatsam inanmazsınız öğretmenlik kolay sanılıyo da değil işte.
evden eve çok rahat biz en son onunla taşındık:) hiç çizik olmuyor
ufaktan başla şekerim fırsat buldukça toparla ama bazı evden eve taşıyanlar eşyaları kendileri paketliyor onu öğren öyle başla sen sade özel eşyalarını alıyosun
cnm kıyamam sana yaa ama kolay bişi bu akşam yap at dolaba:)
afiyet olsun
vaveyla_eskcim valla ne diyelim,işin zormuş ama inşallah Allah kolaylık verir..ben evden eve nakliyata verirken de yatağımı yorganımı,mutfaktakileri vs. kolilediydim,onlara bi mobilyaları söküp takması kaldıydı.onu da haldır huldur yaptılardı zaten..tır varsa ,2 ,3 te hamal aynı para aynı hesp bence.tek sorun mobilyaların montajı onu da kendiniz yapabilyosanız ne ala..ben pek memnun kalmamıştım yani evden eveden yani..sen eşinin işi nedeniule taşınıyosun heralde demi?
amaaaaaaaaaan şekercikcim bi geldin pir geldin yani..insan uğrar da bi selaaaaaaaaam demez mi hiç?neyse dönüşün kendini affettirdi ama..
bu arada benim eşim de öğretmen ve merkeze tayin istiycek yani evde tayin mevzusu hiç kapanmıyo..il dışı tayinlerle birlikte olucak bu yıl tayinler ilk kez ya..o yüzden biraz endişeli,çıkar mı çıkmaz mı diye..inşallah hayırlısı ile oluverir de biz de rahatlarız..sen ilköğretimdemisin ?il dışı mı istiycen?inşallah senin için de en hayırlısı olur..
cnm ben evden eve nakliyattan çok memnun kaldım açıkçası eşyaları ben topladım ama büyük eşyaları tv buzdolabı onlar topladı bikaç saatte bitti iş erkenden gittiler ben de rahatça düzenledim hadlır huldur değildi bilmem belki bize şans eseri onlar denk geldi.
ben bakıyordum zaten ama yazcak bişi bulamıyodum sonra dedim gene denediğim ve beğendiğim tariflerden yazayım:)
cnm ben de esk.e tayin istiycem başka bir ildeyim topu topu 6 kadro ayrılmış onda da alıncağı meçhul il içiyle de doldurulabilir. açıkçası çok düşük bi ihtimal tayin çıkması ben çok yoruldum bu okuldan da müdürden de şimdi bi de sorumluluğum arttı evde, benim lise cnm ben bi de meslek lisesindeyim durumum daha farklı:) herkes için en hayırlısı olsun ama mahvettiler her şeyi sistem allak bullak oldu...
vaveyla_eskcim valla ne diyelim,işin zormuş ama inşallah Allah kolaylık verir..ben evden eve nakliyata verirken de yatağımı yorganımı,mutfaktakileri vs. kolilediydim,onlara bi mobilyaları söküp takması kaldıydı.onu da haldır huldur yaptılardı zaten..tır varsa ,2 ,3 te hamal aynı para aynı hesp bence.tek sorun mobilyaların montajı onu da kendiniz yapabilyosanız ne ala..ben pek memnun kalmamıştım yani evden eveden yani..sen eşinin işi nedeniule taşınıyosun heralde demi?
cnm ben evden eve nakliyattan çok memnun kaldım açıkçası eşyaları ben topladım ama büyük eşyaları tv buzdolabı onlar topladı bikaç saatte bitti iş erkenden gittiler ben de rahatça düzenledim hadlır huldur değildi bilmem belki bize şans eseri onlar denk geldi.
ben bakıyordum zaten ama yazcak bişi bulamıyodum sonra dedim gene denediğim ve beğendiğim tariflerden yazayım:)
cnm ben de esk.e tayin istiycem başka bir ildeyim topu topu 6 kadro ayrılmış onda da alıncağı meçhul il içiyle de doldurulabilir. açıkçası çok düşük bi ihtimal tayin çıkması ben çok yoruldum bu okuldan da müdürden de şimdi bi de sorumluluğum arttı evde, benim lise cnm ben bi de meslek lisesindeyim durumum daha farklı:) herkes için en hayırlısı olsun ama mahvettiler her şeyi sistem allak bullak oldu...
cnm yaa bu sene bi acayip oldu kimse memnun değil ki tayi,nlerden....evet maalesef bizimkisi için de toplam merkezde 5 ihtiyaç gözüküyo,nası olcak bilmiyorum?iliçinden tayin isteyenler de kaygılı,ildışından isteyenler de demek..bizimki de lise matematik..bakalım hayırlısı artık..
aneem beni memlekete mi tayin isticen örtmenim:gitme:
bizde tayinciyiz. sizi görünce bakim dedim rakipmiyiz diye.:))) muş tan tayin isticez biz antep antaly adana 122 puanımız var ama sansımız az cunku sınıf öğretmeniyiz.keşke çıksa da bizide taşınma telaşı sarsa
heee:) gelince sen görüşürük şekerim:) gezeriz beraberrrrr
eşim orda çalışıyor zaten her gün gelip gidiyor herif yollarda perişan oldu ben de gideyim bari dedim olmadı eş durumu isticem hayırlısı tabii
ama ama ben batmana gdiyorum üüüüü:gitme:
neyse gelince gezerizyerimseniben
benim puanım 127 ve baranşım edb ama ben de puanım az diye düşünüyorum hayırlısı olsun herkes için.bizde tayinciyiz. sizi görünce bakim dedim rakipmiyiz diye.:))) muş tan tayin isticez biz antep antaly adana 122 puanımız var ama sansımız az cunku sınıf öğretmeniyiz.keşke çıksa da bizide taşınma telaşı sarsa
he valla bana yardım değil de oğlanı tutsanız yeterdi yav:) ben toplardım taşırdım her şeyiii oğlan da benim 6,5 aylık biliyosunuz tam taşıncaz biz bu yaz....Allahkolaylıklar versin kızlar evi taşırken ,yerleştirirken yakın olsaydık yardıma giderdik birbirimize :))
gelince görüşürüz şekerim hem benim tayin çıkacağı belli değil ki ben esk.e yakın oturuyorum hast. için alışveriş için filan hep esk.e gidiyorumama ama ben batmana gdiyorum üüüüü:gitme:
neyse gelince gezerizyerimseniben
üzülme canım,uçağa,otobüse gerek kalmadan burda kaç ilden toplanıyos bak..bedenen olamasak da ruhen yanındayıs biz..elektrik ve internet olsun yeter:)):lepi::enbuyukkk: