En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

iyiyiz canım benim,taşınanları uğurluyoruz işte:)bu sıralarda hamurişlerine vakit ayıramıyon anlaşılan:)olumunekankayizsmileözletme kendini...

hem vakit ayıramıyorum hem ayırmakda istemiyorum ezineciğim.bu ay 3 kg verdim , 2 kg fazlalığım kaldı da bayanssulusmile temmuz başı tatile gitmeyi planlıyorum.işlerimde yoğun bu aylarda , hem işi hemde kendimi toparlamaya çalışıyorum.herkese hayırlı cumalar dilerim,bol bereket ve huzur...

günaydınlar hanımlarrr monserose yoksun bu aralar özletiyosun kendini :)
ezinem senle de görüşemedik uzun zamandır:)
şekercik im getir senin oğlanı ben hem tutar hem bakarım ne varmış el kadar bebe ye bakmaya:))))))

oooo ne güsel süpersin canım benim..devam devam o zaman..

royallcim dedem kkalp krizi geçirdi,şu anda yoğun bakımda,bilgisayar sık sık arızalanıyo bu sıralar,yarın da nöbetçiyim,ben de çok vakit ayıramıyorum bu sıralar msn ye filan,görüşemiyoruz,haziran ayının 20sinden sonra yeni tüp bebeğe başlıycaz hayırlısı ile bursa acıbademde ..kocamın merkeze tayininin olup olmuycağı belli olucak haziranın ilk haftası,annemin ayın 2 sinde meme kanseri ile ilgili kontrol tetkikleri yapılıcak izmirde..böööööööööööle süratli bi hayat yaşıyom bu sıralar..sen ve sizinkilerin sağlık durumları da iyi de inşallah..artık sadece sağlık soruyorum,çünkü en önemlisi bu hayatta..boshayallersmile

benimde bu ara koşturmacayla geçiyo ezinem anneme hala bir teşhis konmadı çapa da hocaya gidiyoruz haftaya burunkoskopi yapılacak tekrardan , inşallah ciddii bi şi çıkmaz ,sizinde inşallah herşey yolunda gider hem tayin işiniz, hem bebek işiniz canım ,annene de çok geçmiş olsun Allah herkese sağlık hoşluk versin

he getirem valla ben de kafa dinleyem azcık:)
sen öyle san:))) babada bile durmuyo artık yandım ben nsaı işe başlıcam bilmiyorum iyice bağlandı bana.
cnm geçmiş olsun dedene çok üzüldüm. cnm inş bbek de gelir hayırlısıyla. sana çok dua ediyorum ben inş olur bi an önce. evet haziranda bi de tayinler var belli olcak:) valla baya süratlisin ben de hayatı yavaşlattım iyice evde vakit geçiriyorum bazen hiçbişey yapmıyorum özlemişim böyle sallanmayı:)

cnm annene de geçmiş olsun inş bi an önce sağlığına kavuşur.

amin inşallah,sizin için de herşey gönlünüzce olur royallcim..

royalciğim annen için geçmiş olsun diyorum Rabbim acil şifalar versin

ezineciğim deden için geçmiş olsun diyorum Rabbim sağlık şifa versin inşallah herşeyin başı sağlık inşallah hepimizin başta sağlığı yerinde olsun öpüyorum hepinizi :)))

sağol canım benim şimdi dedemi yoğun bakımdan çıkarmaya gidiyorum,oradan da nöbete gidicem.hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile5

şekercik nerdesinolumunekankayizsmile benim sultan lokumu kaşık lokumu gibi oldukaydirigubbakcemile3 rulo olmadı nerde hata yaptım acaba??
bu arada en büyük hatamı da söliim içine şeker atmamışım ama olsun rulo olması için yola devam ettimsırnaşık şey

royalciğim annen için geçmiş olsun diyorum Rabbim acil şifalar versin

B]

çok teşekkür ederim şifaacımm 6aydan beri doktorlarda hastanelerdeyiz henüz bi teşhis konmadı Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşlh herşeyin başı en büğük zenginlik sağlık sağlık sağlık....

sağol canım benim şimdi dedemi yoğun bakımdan çıkarmaya gidiyorum,oradan da nöbete gidicem.hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile5
iyi canım sevindim bundan sonra daha iyi olur inşşşş her şeyin başı sağlık :Saruboceq: olumunekankayizsmile canım benim bu meşakkatli uzun koşturmacanızın sonu sağlık şifalar versin Rabbim inşş ciddi bişi yoktur canım tekrar geçmiş olsun :Saruboceq: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

sağol canım iyi dileklerin için,benim de senin gibi bi tanecik bebişim olsun inşallah,ben de sindireeeeeeeee,sindire yaşıycam hayatı
olur cnm kalbini ferah tut sen endişelendikçe gecikiyor olacaksa da... ben 2 yıl bekledim olmasını hiçbi sebep de yoktu

ah çok sevindim hadi gözünüzaydın şekerim

cnm anneme gittiydik haftasonu:) oh mis gibi memleket havası aldım geldim bebiş de çok mutlu oldu toprağa bastı oynadı bol bol:)
cnm ölçüleri ben birebir böyle yaptım taş gibi oldu benimki ama olsun az sulusu da hoş olur ama esprisi tabii rulo olmasında. şeker atmadın die mi böyle oldu acep:)
kız bi de şekerle dene:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…