merhaba hatunlar,nasılsınız? yolcumuz,taşınanımız var sanırım,ALLAH kolaylık versin
iyiyiz canım benim,taşınanları uğurluyoruz işte:)bu sıralarda hamurişlerine vakit ayıramıyon anlaşılan:)olumunekankayizsmileözletme kendini...
oooo ne güsel süpersin canım benim..devam devam o zaman..hem vakit ayıramıyorum hem ayırmakda istemiyorum ezineciğim.bu ay 3 kg verdim , 2 kg fazlalığım kaldı da bayanssulusmile temmuz başı tatile gitmeyi planlıyorum.işlerimde yoğun bu aylarda , hem işi hemde kendimi toparlamaya çalışıyorum.herkese hayırlı cumalar dilerim,bol bereket ve huzur...
günaydınlar hanımlarrr monserose yoksun bu aralar özletiyosun kendini :)
ezinem senle de görüşemedik uzun zamandır:)
şekercik im getir senin oğlanı ben hem tutar hem bakarım ne varmış el kadar bebe ye bakmaya:))))))
royallcim dedem kkalp krizi geçirdi,şu anda yoğun bakımda,bilgisayar sık sık arızalanıyo bu sıralar,yarın da nöbetçiyim,ben de çok vakit ayıramıyorum bu sıralar msn ye filan,görüşemiyoruz,haziran ayının 20sinden sonra yeni tüp bebeğe başlıycaz hayırlısı ile bursa acıbademde ..kocamın merkeze tayininin olup olmuycağı belli olucak haziranın ilk haftası,annemin ayın 2 sinde meme kanseri ile ilgili kontrol tetkikleri yapılıcak izmirde..böööööööööööle süratli bi hayat yaşıyom bu sıralar..sen ve sizinkilerin sağlık durumları da iyi de inşallah..artık sadece sağlık soruyorum,çünkü en önemlisi bu hayatta..boshayallersmile
he getirem valla ben de kafa dinleyem azcık:)günaydınlar hanımlarrr monserose yoksun bu aralar özletiyosun kendini :)
ezinem senle de görüşemedik uzun zamandır:)
şekercik im getir senin oğlanı ben hem tutar hem bakarım ne varmış el kadar bebe ye bakmaya:))))))
cnm geçmiş olsun dedene çok üzüldüm. cnm inş bbek de gelir hayırlısıyla. sana çok dua ediyorum ben inş olur bi an önce. evet haziranda bi de tayinler var belli olcak:) valla baya süratlisin ben de hayatı yavaşlattım iyice evde vakit geçiriyorum bazen hiçbişey yapmıyorum özlemişim böyle sallanmayı:)oooo ne güsel süpersin canım benim..devam devam o zaman..
royallcim dedem kkalp krizi geçirdi,şu anda yoğun bakımda,bilgisayar sık sık arızalanıyo bu sıralar,yarın da nöbetçiyim,ben de çok vakit ayıramıyorum bu sıralar msn ye filan,görüşemiyoruz,haziran ayının 20sinden sonra yeni tüp bebeğe başlıycaz hayırlısı ile bursa acıbademde ..kocamın merkeze tayininin olup olmuycağı belli olucak haziranın ilk haftası,annemin ayın 2 sinde meme kanseri ile ilgili kontrol tetkikleri yapılıcak izmirde..böööööööööööle süratli bi hayat yaşıyom bu sıralar..sen ve sizinkilerin sağlık durumları da iyi de inşallah..artık sadece sağlık soruyorum,çünkü en önemlisi bu hayatta..boshayallersmile
benimde bu ara koşturmacayla geçiyo ezinem anneme hala bir teşhis konmadı çapa da hocaya gidiyoruz haftaya burunkoskopi yapılacak tekrardan , inşallah ciddii bi şi çıkmaz ,sizinde inşallah herşey yolunda gider hem tayin işiniz, hem bebek işiniz canım ,annene de çok geçmiş olsun Allah herkese sağlık hoşluk versin
benimde bu ara koşturmacayla geçiyo ezinem anneme hala bir teşhis konmadı çapa da hocaya gidiyoruz haftaya burunkoskopi yapılacak tekrardan , inşallah ciddii bi şi çıkmaz ,sizinde inşallah herşey yolunda gider hem tayin işiniz, hem bebek işiniz canım ,annene de çok geçmiş olsun Allah herkese sağlık hoşluk versin
cnm geçmiş olsun dedene çok üzüldüm. cnm inş bbek de gelir hayırlısıyla. sana çok dua ediyorum ben inş olur bi an önce. evet haziranda bi de tayinler var belli olcak:) valla baya süratlisin ben de hayatı yavaşlattım iyice evde vakit geçiriyorum bazen hiçbişey yapmıyorum özlemişim böyle sallanmayı:)
sağol canım iyi dileklerin için,benim de senin gibi bi tanecik bebişim olsun inşallah,ben de sindireeeeeeeee,sindire yaşıycam hayatı
amin inşallah,sizin için de herşey gönlünüzce olur royallcim..
canım dedene de çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin a.s.
royalciğim annen için geçmiş olsun diyorum Rabbim acil şifalar versin
ezineciğim deden için geçmiş olsun diyorum Rabbim sağlık şifa versin inşallah herşeyin başı sağlık inşallah hepimizin başta sağlığı yerinde olsun öpüyorum hepinizi :)))
royalciğim annen için geçmiş olsun diyorum Rabbim acil şifalar versin
B]
ezinecim geçmiş olsun dedene..
iyi canım sevindim bundan sonra daha iyi olur inşşşş her şeyin başı sağlık :Saruboceq: olumunekankayizsmilesağol canım benim şimdi dedemi yoğun bakımdan çıkarmaya gidiyorum,oradan da nöbete gidicem.hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile5
canım benim bu meşakkatli uzun koşturmacanızın sonu sağlık şifalar versin Rabbim inşş ciddi bişi yoktur canım tekrar geçmiş olsun :Saruboceq: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5sifaa kullanıcısından alıntı
royalciğim annen için geçmiş olsun diyorum Rabbim acil şifalar versinB]
çok teşekkür ederim şifaacımm 6aydan beri doktorlarda hastanelerdeyiz henüz bi teşhis konmadıAllah tüm hastalara acil şifalar versin inşlh herşeyin başı en büğük zenginlik sağlık sağlık sağlık....
olur cnm kalbini ferah tut sen endişelendikçe gecikiyor olacaksa da... ben 2 yıl bekledim olmasını hiçbi sebep de yoktusağol canım iyi dileklerin için,benim de senin gibi bi tanecik bebişim olsun inşallah,ben de sindireeeeeeeee,sindire yaşıycam hayatı
ah çok sevindim hadi gözünüzaydın şekerimsağol canım benim şimdi dedemi yoğun bakımdan çıkarmaya gidiyorum,oradan da nöbete gidicem.hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile5
şekercik nerdesinolumunekankayizsmile benim sultan lokumu kaşık lokumu gibi oldukaydirigubbakcemile3 rulo olmadı nerde hata yaptım acaba??
bu arada en büyük hatamı da söliim içine şeker atmamışım ama olsun rulo olması için yola devam ettimsırnaşık şey