En iyi olduğunu düşündüğümüz yayınları paylaşalım...

evet aynı sorunları yasıoruz.intrenettekı yorumları okuyup duruyorum.çok zaman kaybettım.bi an önce alıp baslasam dıyorum olmuo.benım 90 puan alan bı arkadasım var.anlıyo böle kaynak kıtaptan falan.ihtyac al kolay ama sınawa yakın bı kaynak dedı.ama hala aklımın bı kösesınde yedııklım war.

Yorumlarımı okuyup okuyup duruyorum aynen. Sizin branş neydi hocam?

Kızlar neyi alsam neyi alsam diye düşündükçe bi yola çıkamazsınız.
Alın bir kaynak çalışın.
Çok konu çalışmak zaten iyi değildir önemli olan test çözmek, testte kendini geliştirmek.
Yoksa konuyu ne kadar iyi bilirsen bil yapamazsın.
bu böyledir.
Bir ana kaynak belirleyin, bütün soruları çözün.
Bende data, güvender, yargı, ihtiyaç, pegem ne ararsan var. Hangisi dersen ben data diyorum o daha yakın geldi bana.
Bir başkasına da ihtiyaç, yediiklim güzel gelir.
Videolardan da çalışabilirsiniz.

Her yayında mutlak ve mutlak eksiklikler mevcut.
Piyasa eksik olmayan yayın olsaydı kimse araştırmaz direk alırdı.
Bir yayını bitirin tekrarları başka kaynaklardan yapın mesela.

Hele ki tarihte tek kaynak asla yetmez.

Hadi bakıyım alın bir an önce, ders masanızda görmek istiyorum sizi de :))

kızlar bence yapmanız gereken şey kararlı olmak bende 95 aldım kpss den inş. sizlerde güzel şeyler alırısnız..
yanlız sunu anlamadım neden kafanızda sadece bi yayın var ben en az 10 a yakın yayının serisini bitirdim onu söyleyim kafanızda sadece bi yayın belirlemeyin..
arı gibi her çiçekten bal toplatın...

öptümm başarılar

Çok güzel bir puan almışsın umarım bende becerebilirim Allahın izniyle önce.
Shçek istiyorum o nedenle yüksek almak zorundayım.
Ben başlangıç için bile 3-4 kaynak aldım genel konularımı data ve ihtiyaçın videolarından çalışıyorum. sonra yargından ve güvenderden bi kez okuyorum.
Kavram haritasını kendim çıkarıyorum. Böylece konum noktalanıyor.
Elimdekiler bitince yediiklim gibi yayınların sorularını alıcam inşallah.
Konu testlerimse ihtiyaç,yargı pegem, data diye gidiyor...

bak ne güzel canım benim bi programa otutruşsun bi düzenin var inş. yaparsın inş. hayat önüne güzel şeyler sunar emeklerin karşılıksız kalmaz.....
allah kimsenin emeğini zayi etmez....
allah yardımcınız olsun herkese başarılar bakarsınz aynı dairelerde çalışıyorz bilmezsinz :)))

İnşALLAH canım elimiz ekmek tutsun yeter.
Öyle yatlar da katlarda gözüm de yok. Hergün gidip gelecek evime aileme bakacak gücüm olsun fazlasına luzum yok.
Amin Amin emekler elbette ki rabbimin katında sayılıyor. Çalışmadan çabalamadan da bir şey olmuyor

sevgi meleği ihtiyacın videoları nerden varki. sen bana kpss cafenin vermiştin. ordan bakıyorum(ALLAH razı olsun yardımcı oldun:)

İhtiyaç'ın soru bankalarını neden beğenmedin. Sorular zor mu, ya da kalitesiz mi? Benim almayı düşündüğüm yayınlar içinde ihtiyaç da vardı.
ihtiyacı soruları sınava uygun değil bence yargı da başlangıç için ağır ama data sınav sorularına yakın sorular soruyo ama eğitim yine de yargı

2012 data kral kızı tarih kitabını çok beğendim. sebebi ise konuları daha anlaşılır anlatmış. daha doğrusu konu sıralamaları daha kavranır biçimde gidiyor.
24 saatte tarih kitabı var ihtiyaçın . bunuda kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…