- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
-
- Konu Sahibi Nevermindjustsmile
No country for old men, en sogukkanli seri katilParamedik, chef, the call, no country for old men
Kore filmi seri katil kız. Bagaj sahnesi yoktu.No country for old men, en sogukkanli seri katiloskarli film,iyidir the call hally berry nin filmimi? kacirilan kiz onuda izledim baya heyecanli, bagajdaki sahneler özellikle
Benim izledigim the call/cevapsiz arama. Halle berry oynuyordu, seri katil kizi kaçiriyorduKore filmi seri katil kız. Bagaj sahnesi yoktu.
Can dostum u izledim şimdi alt yazılı ama güzeldi yaşanmış.
Can dostum matt damon un filmi degilmi,ben onu yillar once izledim. Prof ve dahi ogrencisini konu alan.Kore filmi seri katil kız. Bagaj sahnesi yoktu.
Can dostum u izledim şimdi alt yazılı ama güzeldi yaşanmış.
Hayır engelli bir aristokrata bakan siyahi bir eski mahkum.Can dostum matt damon un filmi degilmi,ben onu yillar once izledim. Prof ve dahi ogrencisini konu alan.
Telefon adı. 2020 yapımı. Kaçırma yok. Arayan kız 20 yıl öncesinden arıyor.Benim izledigim the call/cevapsiz arama. Halle berry oynuyordu, seri katil kizi kaçiriyordu
Sıkıcı diyorlar ona nasıl ?tam bir DARK fanıyım sanırım.
Gossip girl yok ki burası Netflix başlığı değil miahhh Gossip Girl üzümlü kekim, ergenliğim. zamanında her hafta yeni bölüm gelsin diye beklerdimhala da sıkılınca açar izlerim özellikle 3. sezon
Var canim netflix de g.girl.. O dizi zamansiz bi dizi. Her dönem izlenir benceGossip girl yok ki burası Netflix başlığı değil mi
Ben arattım bulamadım daVar canim netflix de g.girl.. O dizi zamansiz bi dizi. Her dönem izlenir bence
Dün biraz baktım. Çok akıcı gelmedi bıraktım. Bir ara devam edecegumArkadaşlar yeni bir film onerisi ekliyorum burayaaaI CARE A LOT.. Zaten en cok izlenenlerde şu an. Çok akıcı ve sürükleyici bir film. Zengin avcisi,sahtekar,güclü bir iş kadinini anlatiyor.
Ben sevdim konusu farkli geldi.marla nin organize sahtekarligi, bir turlu tökezlemeyişiDün biraz baktım. Çok akıcı gelmedi bıraktım. Bir ara devam edecegum
Vis a Vis dizisi de iyiydi
Bizde eşimle vis a vis’a sardık ama öyle böyle değil.Vis a vis
Aksiyon ve bilim kurgu mudurBen de en son Behind her eyes ,The sinner ,Capitani izleyip bitirdim cok tavsiye ederim üçünü de.Şu an da Bitter daisies izliyorum o da cok iyi
Bu tarzda filmmi ariyosun canım?Aksiyon ve bilim kurgu mudur
Aksiyon ve bilim kurguBen de en son Behind her eyes ,The sinner ,Capitani izleyip bitirdim cok tavsiye ederim üçünü de.Şu an da Bitter daisies izliyorum o da cok iyi
Evet ama bi türlü bulamadım her ikisini barındıranBu tarzda filmmi ariyosun canım?