- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
-
- Konu Sahibi Nevermindjustsmile
ahhh Gossip Girl üzümlü kekim, ergenliğim. zamanında her hafta yeni bölüm gelsin diye beklerdimBenim Favorilerim :
La casa de papel
Elite
Gossip girl
Biohackers
You
The queen's gambit
Bende tekrar bölumlerini izliyorum. Ayni sekilde bende heyecanla beklerdimahhh Gossip Girl üzümlü kekim, ergenliğim. zamanında her hafta yeni bölüm gelsin diye beklerdimhala da sıkılınca açar izlerim özellikle 3. sezon
gerçek GG cüler Blair severBende tekrar bölumlerini izliyorum. Ayni sekilde bende heyecanla beklerdimgossip girl bi başkaydi
Ben serenaciydimgerçek GG cüler Blair sever
Ya banada sacma, ve sıkıcı geldi. Bikac bolum izledikten sonra biraktim. Bi sonuca bağlanmiyor bi turlu. Birde en cok izlenenlere girmiş..Ben polisiye film ve dizilerden hoşlandığım için lucifer ı beğendim.
Ayrıca van helsing i de tavsiye ederim.
Son günlerde bir başkadır ı çok övdüler izleyeyim dedim. Şuan 1 sezon ama pek bişey anlamadım diziden. Öykü karayel baştan sona abi , abla dedi başka bir şey demedi gibi geldi bana :) :)
Netflix de bulamadim, varmi?Sadakatsizin uyarlama dizi olduğunu öğrendiğimden ber doctor foster a başladım baya güzel gidiyor
Vardı en son baktığımda ama ben netflixten izlemiyorumNetflix de bulamadim, varmi?
The 100, the blacklist vb.Arkadaşlar netflix de önerebileceğiniz dizi-film varmi? Hangi filmleri izlediniz,hangi dizileri begendiniz, buyrun paylaşalimm🎞 📽
Uzaydan gelen fırtına geostorm aksiyon izle kesin çok güzel.Arkadaşlar netflix de önerebileceğiniz dizi-film varmi? Hangi filmleri izlediniz,hangi dizileri begendiniz, buyrun paylaşalimm🎞 📽
Konu ne?Uzaydan gelen fırtına geostorm aksiyon izle kesin çok güzel.