- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- Konu Sahibi Nevermindjustsmile
Buluruz canim benimm.. Bloodshot u izledinmiii?? Aksiyon+gerilimmAksiyon ve bilim kurgu
Evet ama bi türlü bulamadım her ikisini barındıran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buluruz canim benimm.. Bloodshot u izledinmiii?? Aksiyon+gerilimmAksiyon ve bilim kurgu
Evet ama bi türlü bulamadım her ikisini barındıran
Pardon +bilimkurgu diyecektimmBuluruz canim benimm.. Bloodshot u izledinmiii?? Aksiyon+gerilimm
Hemen bakıyorum teşekkürler canımPardon +bilimkurgu diyecektimm
vin diesel'in "Bloodshot" ve birde "Upgrade"..
Bu iki film Aksiyon/bilim kurgu da çok iyi.. İzlemeni tavsiye ederim!
İyi seyirler canimmHemen bakıyorum teşekkürler canım
The skinner de konu ne uzerine?. Bende 50 states of fright dizisine baslamak istiyorum, netflix de yok sanirim.Better call soul ( Breaking Bad deki avukat dizisi 5 sezon tavsiye ederim)
The Skinner 2 sezondayım fena değil
Basit gözüken suçların ısrarcı bir dedektifin sayesinde çözülmesi , sürükleyici ve merak uyandırıcı ,The skinner de konu ne uzerine?. Bende 50 states of fright dizisine baslamak istiyorum, netflix de yok sanirim.
En popülerinden baslamissin zaten, bende final sezonunu bekliyorum.Anne with an e ben bir bölüm izledim, sarmadı, bir çiftliğe evlatlık alinan bir kiz çocugunu anlatiyordu, kendi dünyasindan doğayı betimlemeleri filan.Netflix dizilerini izlemezdim hiç. Yeni başladım 2 tane dizi izliyorum simdilik. La casa de papel ve anne with an e :) ikisi de çok güzel. Başka dizi tavsiyesi olan varsa isterim
Katılıyorum, ben de çok başarılı buluyorum. Öneri için teşekkürler, mutlaka izleyeceğim :)İspanyolları suç ve gerilim konseptinde çok başarılı buluyorum. Netflix'te Şantaj isimli 8 bölümlük, taze bir İspanyol dizisi buldum. İlk bölümünü izledim, mutlaka devam edeceğim, sürükleyici geldi bana.
Rica ederim. Umarım seversiniz. ☺Katılıyorum, ben de çok başarılı buluyorum. Öneri için teşekkürler, mutlaka izleyeceğim :)
O oyuncunun görunmeyen misafir ve paramedik filmide iyi.. Tavsiye ederim.İspanyolları suç ve gerilim konseptinde çok başarılı buluyorum. Netflix'te Şantaj isimli 8 bölümlük, taze bir İspanyol dizisi buldum. İlk bölümünü izledim, mutlaka devam edeceğim, sürükleyici geldi bana.