- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
-
- Konu Sahibi Nevermindjustsmile
Midnight Sky izledim. O küçük kız hayaldi değil mi? Ben fena bulmadım.En cok izlenenlerde midnight sky i izleyeniniz varmi? Açtim, yarida kapattım, aşiri saçma ve sıkıcı geldi. Bunun yerine jenifer lawrens in passengers/uzay yolculari filmi çok daha kaliteli. Bilim kurgu severlere tavsiyem!
Ben izleyemedim, başinda sıkıldığım için, kapattım.Midnight Sky izledim. O küçük kız hayaldi değil mi? Ben fena bulmadım.
Love death and robots çok hoşuma gitmişti benim onun dışında win the willderness vardı harika bir içerikti yarışma gibi bişeydi ama ben bayılmıştımArkadaşlar netflix de önerebileceğiniz dizi-film varmi? Hangi filmleri izlediniz,hangi dizileri begendiniz, buyrun paylaşalimm🎞 📽
izledim güzel di ama aynı ortamda geçmesi sıktı biraz onun dışında iyiydi.Arkadaşlar bu filmi izlemediyseniz, muhakkak izleyin!!!! Şiddetle tavsiye!
Aklima gelenleri tek tek atiyorum.
bunuda izledim evet güzel değişikti.Bu filmde dehşetti yaa, soluksuz izledim. Heyecan hız kesmedi. Hem zombi /hem nazi. 2 sini harmanlamislar ve durdurulamaz bir güç! Bunuda kaçirmaa.. Aklima geldikce yaziyorum!!
onu da izledim müthiş dizi gerçekten
Beğenmene sevindimbunuda izledim evet güzel değişikti.
Ayın gölgesinde filmini bugun izledim ve begendim konusunu. En çokta kızın üstlendiği misyonu sevdimDiziler
Dark
Breaking bad
La casa de papel
Balck mirror
You
Filmler
Fırtına gecesi
Bird box
Ayın gölgesinde
aynen ama bu ara paranoyak oldumBeğenmene sevindimevet degisik sende biraz vahşet seviyosun sankii ☠