- 5 Temmuz 2021
- 13
- 9
- 27
-
- Konu Sahibi Nevermindjustsmile
Rica ederim. Umarım seversiniz.Katılıyorum, ben de çok başarılı buluyorum. Öneri için teşekkürler, mutlaka izleyeceğim :)
Mario Casas'ı çok severim, neredeyse tüm filmlerini izledim. Görünmeyen Misafir'in kurgusundan epeyi etkilenmistim, iki kez izledim.O oyuncunun görunmeyen misafir ve paramedik filmide iyi.. Tavsiye ederim.
Onuda izledim. Teskler.Rica ederim. Umarım seversiniz.
Mario Casas'ı çok severim, neredeyse tüm filmlerini izledim. Görünmeyen Misafir'in kurgusundan epeyi etkilenmistim, iki kez izledim.İki ay kadar önce Netflix'te, kadrosunda yer aldığı Konut adlı filmi izledim. Eğer izlemediyseniz öneririm, seversiniz sanıyorum.
İkinci sezonu geldi mi? En son oğlu kaçırılmıştı ...Lupin tavsiyemdir ikinci sezonu dört gözle beklemiştim oyunculuk iyi senaryo filan o öylemiymiş ya diye şaşırtan sahneleri mevcut
Bizim iptv var biraz zaman geçtikten sonra geliyor dizilerHaziranda geldi çok güzeldi ve 3 de olacak sanırım
Lupini ben yarıda bıraktım, hapse girdikten sonra konudan biraz sapti. Tam o bölumde biraktim. Ama çok izleyici varLupin tavsiyemdir ikinci sezonu dört gözle beklemiştim oyunculuk iyi senaryo filan o öylemiymiş ya diye şaşırtan sahneleri mevcut
The 100, The RainPeki önerebileceğiniz akıcı aksiyon bilim kurgu dizisi var mı acaba ? Kendime akıcı bi dizi bulamadım henüz baştan izliyorum 2 3 bölüm akmıyor .. ya çok yavaş yada gerçekçi gelmiyor. Böyle çocukca geliyor bazıları
Buna benzer bir film daha vardi telefon kulübesi adı, belki de ayni filmdir ama o eski bir filmdi galiba.. güzeldiTelefon adı. 2020 yapımı. Kaçırma yok. Arayan kız 20 yıl öncesinden arıyor.
Telefon kulubesi cok eski bi film, arkadasin bahsettigi filmden cok daha iyiydi. Telefon filmini izledim inanilmaz saçma geldi. Ben önermem şahsen.Buna benzer bir film daha vardi telefon kulübesi adı, belki de ayni filmdir ama o eski bir filmdi galiba.. güzeldi
Ben bi an ayni film zannettim.. evet o film bayaa iyidi.. birde ben kimim var izlemediyseniz öneririmTelefon kulubesi cok eski bi film, arkadasin bahsettigi filmden cok daha iyiydi. Telefon filmini izledim inanilmaz saçma geldi. Ben önermem şahsen.
Ben kimim? Bilgisayar hacker larinin filmi degilmi.. İzledimBen bi an ayni film zannettim.. evet o film bayaa iyidi.. birde ben kimim var izlemediyseniz öneririm
Biraz da psikoloji iceriyor sona dogru kafam karısti benim sonda.. o yuzden anlamadim ama güzeldiBen kimim? Bilgisayar hacker larinin filmi degilmi.. İzledimo da guzel film.