Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim anknda nerde acabaBen de burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine berlei b-510 aldım.Gerçekten de küçük gösteriyor ve toparlıyor bence.Bir arkadaş göğsü sivri gösterdiğini aldığına pişman olduğunu yazmış.Evet önce kolalı olduğu için sert ve sivri bir görüntüsü var sütyenin.Ancak satıcı kız bana dediki yıkayınca bu sertlik ve diklik kaybolacak.Dediği gibi yıkandıkça zamanla iyice yumuşadı.Geçen sene almıştım.Sütyenin altında balen yok.Yanlarda balen var.Üstelik sütyenin askılarıda kalın.Böylece omuzları fazla kesmiyor.Bu zamana kadar hep kom markanın barbara modelini kullanıyordum.Oda iyi bir sütyen.Ancak askıları ince kalıyor ve omuzlarımı acıtıyor,kesiyor.Berlei kadar da küçük göstermiyor.Küçük gösterme ve toparlama konusunda berlei gerçekten çok daha iyi bence.Bir de trumph markaya iyi diyorlar. Onuda merak ediyorum.Ama hiç alıp denemedim.Berlei almak isterseniz internette satan bir iç çamaşır firması var.Ordan alabilirsiniz.Ben Ankara'da tek bir alışveriş merkezinde buldum.Ordan aldım.Oranın adresinide internetten bulmuştum.
Hangi magaza canimdün tesadüfen berlei 510 aldım ve çok memnun kaldım..sütyene harcadığım paraya yazık dolapta uymayan ve bekleyen bir sürü sütyen var ..sivrilik konusu benimde dikkatimi çekti ama düzgün bir toparlayıcı atlet o işide hallediyor..:) ankara kızılaydan aldım sıkı pazarlıkla 80 den 55 indirdiler..:)
Netten almak icin bedenimi bilmem lazimya ben de yıllardır netten alıyorum. berlwiyi. Ama bedeninizi bulmanız çok önemli. İnternette de şuanda 2 tane alirsan indirimli 53lira. 120ye gelio sanirim.
hangi ilden ve hangi magazadan aldınız merak ettimBerlei b510 almak isteyen varsa indirimde alışverişmerkezinden aldım ikisi 120 tl yani tanesi 60 tl ye geliyor
hangi ilden ve hangi magazadan aldınız merak ettim
Merhaba İstanbul veys gebse de Berlei satan mağaza biliyor musunuz yardımcı olur musunuz lütfen teşekkürlerBerlei minnizer evet pahalı 100 lira civarı ama aldınızda başka hiç bir sütyen kullanmazsınız emınım herşeyden önce sağlık için rahat konforlu bır duruş sağlıyor ben iki yıldır kullanıorum ve çok memnunum deforme de olmyur hesapladığınızda aslında dediğim sutyen daha hesaplı geliyor düşünürseniz
Bende dün YKM den bir çift berlei sütyen aldım.2. sütyen yüzde elli indirimliydi.Sağolun kızlar sayenizde keşfettim bu sütyeni.Hem balensiz hem rahat hemde minicik ve füze gibi dimdik durdurdu.Toparlasın küçük göstersin diyorsanız başka markaya bakmayın.Kom falan berlein yanında fasa fiso kalıyor.
Ben de Berlei kullanıyorum senelerdir. Pendik Neomarin' de G-Lingerie diye bir mağazada satılıyor, ben oradan almıştım. Ama birkaç sene önceydi birkaç tane birden almıştım, çok memnunum. Mağaza hala yerindedir umarım .Merhaba İstanbul veys gebse de Berlei satan mağaza biliyor musunuz yardımcı olur musunuz lütfen teşekkürler
Merhaba İstanbul veys gebse de Berlei satan mağaza biliyor musunuz yardımcı olur musunuz lütfen teşekkürler