• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi Minimizer(Kltc) sütyen hangisi?

Berlei b510 almak isteyen varsa indirimde alışverişmerkezinden aldım ikisi 120 tl yani tanesi 60 tl ye geliyor

Ben de burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine berlei b-510 aldım.Gerçekten de küçük gösteriyor ve toparlıyor bence.Bir arkadaş göğsü sivri gösterdiğini aldığına pişman olduğunu yazmış.Evet önce kolalı olduğu için sert ve sivri bir görüntüsü var sütyenin.Ancak satıcı kız bana dediki yıkayınca bu sertlik ve diklik kaybolacak.Dediği gibi yıkandıkça zamanla iyice yumuşadı.Geçen sene almıştım.Sütyenin altında balen yok.Yanlarda balen var.Üstelik sütyenin askılarıda kalın.Böylece omuzları fazla kesmiyor.Bu zamana kadar hep kom markanın barbara modelini kullanıyordum.Oda iyi bir sütyen.Ancak askıları ince kalıyor ve omuzlarımı acıtıyor,kesiyor.Berlei kadar da küçük göstermiyor.Küçük gösterme ve toparlama konusunda berlei gerçekten çok daha iyi bence.Bir de trumph markaya iyi diyorlar. Onuda merak ediyorum.Ama hiç alıp denemedim.Berlei almak isterseniz internette satan bir iç çamaşır firması var.Ordan alabilirsiniz.Ben Ankara'da tek bir alışveriş merkezinde buldum.Ordan aldım.Oranın adresinide internetten bulmuştum.
Canim anknda nerde acaba

dün tesadüfen berlei 510 aldım ve çok memnun kaldım..sütyene harcadığım paraya yazık dolapta uymayan ve bekleyen bir sürü sütyen var ..sivrilik konusu benimde dikkatimi çekti ama düzgün bir toparlayıcı atlet o işide hallediyor..:) ankara kızılaydan aldım sıkı pazarlıkla 80 den 55 indirdiler..:)
Hangi magaza canim

ya ben de yıllardır netten alıyorum. berlwiyi. Ama bedeninizi bulmanız çok önemli. İnternette de şuanda 2 tane alirsan indirimli 53lira. 120ye gelio sanirim.

Berlei'yi tek geçerim. Önce izmir glingerie mağazasından sonra da bakiicgiyim internet sitesinden satın aldım. Çok başarılı bir ürün.

arkadaşlar konyada berlei marka südyen markası satan yerler nerelerdedir bilen var mı ?

Berlei minnizer evet pahalı 100 lira civarı ama aldınızda başka hiç bir sütyen kullanmazsınız emınım herşeyden önce sağlık için rahat konforlu bır duruş sağlıyor ben iki yıldır kullanıorum ve çok memnunum deforme de olmyur hesapladığınızda aslında dediğim sutyen daha hesaplı geliyor düşünürseniz

Kom rossenna modelini yıllardır kullanıyorum çok memnunum aşırı küçük gösteriyor ince şeyler giyince ucunu belli edebiliyor fakat normalde gayett rahat 75d kullanıyorum

Berlei minnizer evet pahalı 100 lira civarı ama aldınızda başka hiç bir sütyen kullanmazsınız emınım herşeyden önce sağlık için rahat konforlu bır duruş sağlıyor ben iki yıldır kullanıorum ve çok memnunum deforme de olmyur hesapladığınızda aslında dediğim sutyen daha hesaplı geliyor düşünürseniz
Merhaba İstanbul veys gebse de Berlei satan mağaza biliyor musunuz yardımcı olur musunuz lütfen teşekkürler

Bende dün YKM den bir çift berlei sütyen aldım.2. sütyen yüzde elli indirimliydi.Sağolun kızlar sayenizde keşfettim bu sütyeni.Hem balensiz hem rahat hemde minicik ve füze gibi dimdik durdurdu.Toparlasın küçük göstersin diyorsanız başka markaya bakmayın.Kom falan berlein yanında fasa fiso kalıyor.

Merhaba İstanbul veys gebse de Berlei satan mağaza biliyor musunuz yardımcı olur musunuz lütfen teşekkürler

Ben de Berlei kullanıyorum senelerdir. Pendik Neomarin' de G-Lingerie diye bir mağazada satılıyor, ben oradan almıştım. Ama birkaç sene önceydi birkaç tane birden almıştım, çok memnunum. Mağaza hala yerindedir umarım :KK66:.

Istanbulu bilmiyorum malesef ama internette var beden oldulerinize gore getirtebilirsiniz suanda kampanya var

Minimizer da Kom u tek geçerim
Nerdeyse 20 yıldır kullanıyorum
Kumaş askı sadece kom da var
Özellikle Martina modeli süper, asla deforme olmuyor, 85 C kullanıyorum, yerli kuplarda 105 bedene denktir. O kadar güzel toparlıyor ve dik tutuyor ki beden asla anlaşılmıyor

magic form ve triumph arkadşlar ama tam toparlayanlar ve zamanla lastikleri bozulmayacak sıkı lastikli olan modelleri daha da fiyatlı oluyo. İyi toparlamasından ziyade uzun süre sağlam ve kaliteli kalması önemli başta hepsi iyi toparlıyo sonra bi bakıyosunuz lastikler kendini bırakmaya başlamış. Yıllarca denemediğim toparlayıcı kalmadı bunlar çok kaliteli gerçekten. Biraz pahalılar ama düzgün yıkarsanız asla lastikleri gevşemez kendini bırakmaz taş gibi çok uzun yıllar kullanırsınız. nbb vs gibi yıkandıkça lastikleri gevşeyen ve gittikçe sarkan sütyenlere para verip sık sık sütyenenpara verip üstüne sarkık göğüslerle dolaşacağınıza adam gibi olanları alıp yıllarca kullanın.

Back