• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi Minimizer(Kltc) sütyen hangisi?

kızlar,dün burayı baya okudum ve alışverişe çıktım. bedenim 85c, 3 sütyen aldım. 1. şu meşhur berlei b510(74 tl). göğüslerimi toparladı ve daha önce söylenenler gibi füze misali dimdik oldu göğüslerim,eğer yıkandıktan sonra düzelmezse tavsiye etmem,deneyip görmek lazım. 2. kom serena(55 tl), dikişsiz olduğu için memnun kaldım,dokusu da yumuşak,performans açısından şimdilik tatmin oldum. 3. ise magicform 5910 85d ince süngerli bi sütyen.üzerinde toparlayıcı veya minimiser diye bi ibare yok ama satıcı kadın özellikle denetti ve memnun kaldım,bunun fiyatı ise 86 tl. çok para harcadım ama uzun vadede kullanmak istiyorum,pazardan aldığım 7 liralık sütyenler birkaç yıkamadan sonra işe yaramadı ben de kıydım paraya, inşallah uzun süre kullanırım.iri göğüslü olmak gerçekten çok sıkıntı...

Bende dün burayı okuyup berlei almaya karar verenlerdenim :) ilk izlenim olarak şunu söyleyebilirim ; normalde 80d olan bedenime 80b oldu. Önce 80c denedim ama resmen içi boş kaldı. Yani herkese deneyerek almalarını öneriyorum. İkinci olarak dendiği gibi füze gibi yapıyor göğüsleri ama bence rahatsız edici durmuyor. Açıkcası benim hoşuma bile gitti. Satıcı kadın da yıkadıktan sonra hafif nemliyken tersten ütülememi önerdi sivrilik için. Belki denerim ama şuan toparlayıcı atlet biraz bastırdığı için gayet güzel duruyorlar. Son olarak çok güzel kavradığı için inanılmaz rahat hissediyorum ve en önemlisi daha kolay dik durabiliyorum omuzlarıma fazla yük binmediği için :) ankara koray mağazasından ufak bir pazarlıkla 70 tlye aldım. Şimdiye kadarki deneyimlerimle öneriyorum :)

Ben de geçtiğimiz haftalarda Berlei b510 sütyen aldım. Son derece memnunum. İnternetten aldığım yeri de tavsiye ederim.

arkadaşlar benim belim 83 göğüs ölçüm 99 şimdi ben kaç cup giymem gerekiyor anlayamadım verilen beden küçük geliyor bana her zaman

Yaklaşık iki ay önce berlei b510 almıştım ve buraya da yazmıştım. Sütyen hakkındaki tecrübelerimi paylaşmak için yeniden geldim. :) Aslında alırken bir hayli terettüt etmiştim çünkü diğer toparlayıcı sütyenler arasında bir hayli fiyat farkı vardı. Zaten internetten aldığım yerden almadan önce de bu konuda görüşmüştüm, neden bu ürünü almalıyım gibisinden. Söylediklerine göre yıkandığında deforme olmamaktaydı, göğüsleri sıkıştırarak değil hacmini yayarak toparlamaktaydı. Aldığımdan bu yana iki kez yıkadım söyledikleri gibi kalitesinde hiç bir eksilme olmadı, hala aldığım gibi duruyor. Tabi bu durumu göz önünde bulundurduğumda da diğerlerinden çok daha ekonomik oluyor çünkü önceden 20 lira civarına satın aldığım sütyenlerin ikinci yıkamada şekli şemali kayıyordu. Ayrıca kullanımı rahat çünkü göğüslerime baskı uygulamıyor. Sütyen giymemek özgürlükse toparlayıcı sütyen giymek hapishaneydi bana kalırsa ancak bu ürünü giydiğimde normal bir sütyenden farklı hissetmiyorum.

Son olarak ananascan arkadaşın yazdığı gibi füze gibi yapıyor. Açıkçası ben yeniden sipariş vermeyi düşünüyorum ve daha önceki mesajımda söylediğim gibi tavsiye ederim.

Not: Daha önceki mesajımda aldığım yerin adresini vermiştim yasak sanırım silinmiş, google'a berlei b510 yazdıklarında karşılarına çıkacaktır zaten ben de öyle bulmuştum.

Berlei B510 sütyeni baki iç giyim adında bir internet sitesinde ikinci ürün %50 indirimli kampanyası ile aldım. Yukarıda anlatıldığı kadar var. En iyi sütyen gerçekten berlei.

Bende dün YKM den bir çift berlei sütyen aldım.2. sütyen yüzde elli indirimliydi.Sağolun kızlar sayenizde keşfettim bu sütyeni.Hem balensiz hem rahat hemde minicik ve füze gibi dimdik durdurdu.Toparlasın küçük göstersin diyorsanız başka markaya bakmayın.Kom falan berlein yanında fasa fiso kalıyor.

Bende dün burayı okuyup berlei almaya karar verenlerdenim :) ilk izlenim olarak şunu söyleyebilirim ; normalde 80d olan bedenime 80b oldu. Önce 80c denedim ama resmen içi boş kaldı. Yani herkese deneyerek almalarını öneriyorum. İkinci olarak dendiği gibi füze gibi yapıyor göğüsleri ama bence rahatsız edici durmuyor. Açıkcası benim hoşuma bile gitti. Satıcı kadın da yıkadıktan sonra hafif nemliyken tersten ütülememi önerdi sivrilik için. Belki denerim ama şuan toparlayıcı atlet biraz bastırdığı için gayet güzel duruyorlar. Son olarak çok güzel kavradığı için inanılmaz rahat hissediyorum ve en önemlisi daha kolay dik durabiliyorum omuzlarıma fazla yük binmediği için :) ankara koray mağazasından ufak bir pazarlıkla 70 tlye aldım. Şimdiye kadarki deneyimlerimle öneriyorum :)

Ben de geçtiğimiz haftalarda Berlei b510 sütyen aldım. Son derece memnunum. İnternetten aldığım yeri de tavsiye ederim.

Kizlar yanlarindaki teller acitiyor. Yara yapiyor. Sizde de oldu mu? Berleide.

Kizlar yanlarindaki teller acitiyor. Yara yapiyor. Sizde de oldu mu? Berleide.

Yok canım olmadı bende. Uygun beden seçmemiş de olabilirsin. Yakın bir arkadaşım da geçtiğimiz günlerde beden olmadığı için bir beden küçük nbb aldı ve söylediğin gibi o da tellerinin acıttığından şikayetçiydi.

n11'e dim paris gelmiş. Ünlü bir fransız iç giyimcisi muhteşem sütyenleri var. 28 Günde dokuyu yumuşatıp göğüsleri sıkılaştırıyor. n11 e dim paris yazdığınızda bulabiliyorsunuz. Fiyatı biraz tuzlu ama mükemmel sonuç veriyor.

kom serena sütyen 1 numara, herkese tavsiye ederim, telsiz ama hiç gerek kalmıyor tele. fiyatı da 50 tl.
ben çok araştırdım gittim çok denedim her modeli ama kom boşuna marka yapmamış yani süper
arkadaşlar kom serena yı aldığımda çok iyiydi ama aradan 4 ay geçtikten sonra memnuniyetim kalmadı, gevşedi sanırım yani o ilk sıkılıktan eser yok, ortalama 2-3 ay giyip yenisini almak gerekiyor, o şekilde kullanılacaksa iyi ama sonrasında gevşiyor. 40 derecede yıkıyorum, haftada 1 kereden hesaplasak 15 kere yıkamaya dayanıyor diyebilirzi ortalama.

Önceki mesajlardaki arkadaşlar gibi ben de .....com'dan berlei b510 minimizer sütyen aldım. Oldukça başarılı bir ürün, tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğen
Reactions: Joy
altan glamur b103 üstüne toparlayıcı tanımam çok uzun yıllar kullandım ama bu modeli üretmiyorlar artık.. nette bi kaç sayfada buldum ama onun da bedeni uymuyor. berlei herkes çok memnun olduğunu yazmış bikez boynerde denemiştim füze gibi görününce nasıl çıkaracağımı şaşırmıştım :) ama sanırım şimdi alıp terseten ütüleyerek kullanıcam..

Arkadaşlar bahsedilen modelleri kontrol ettiğimde hep uçları sivri sivri ve aşırı dik. Ben uçları sivri olmayan bir toparlayıcı arayışındayım. Acaba Penti Plus Form nasıldır?

berlei yi tek gecerim . berlei cok iyi . on kismimdaki dikis kisimlari yikayip utuleyinve gecer dio satici. benim onunla ilgili bi sikayetim olmadi.

Kesinlikle berlei 3 yıldır kullanıyorum. Ilk başta zor geliyor ama sonra vazgeçemiyorsunuz. Herkes denemeli

Arkadaşlar herkes berli b510 tavsiye etmiş etmişte hep çok büyük göğüslüler için yorum yazılmış bu markanın 1 beden en fazla küçültüp toparlayıp yuvarlak gösteren özellikle giysi altından belli olmayanı yokmu

Ben başka modelini kullanmadım ama aradığınız standartlarda bir minimizer heryerde bulabilirsiniz. Kom a bakabilirsiniz mesela. Benim bir değil bir kaç beden küçülmeye ihtiyacı olduğu için bu model üstüne tanımıyorum. Sizin istediğiniz bir beden küçüktense şanslısınız :)
Arkadaşlar herkes berli b510 tavsiye etmiş etmişte hep çok büyük göğüslüler için yorum yazılmış bu markanın 1 beden en fazla küçültüp toparlayıp yuvarlak gösteren özellikle giysi altından belli olmayanı yokmu

Ben başka modelini kullanmadım ama aradığınız standartlarda bir minimizer heryerde bulabilirsiniz. Kom a bakabilirsiniz mesela. Benim bir değil bir kaç beden küçülmeye ihtiyacı olduğu için bu model üstüne tanımıyorum. Sizin istediğiniz bir beden küçüktense şanslısınız :)
Benimkilerde çok küçük değil ama:) aşırı büyükte değiller 1 beden küçültüp düzgün gösterecek ve özellikle elbise altından belli olmayacak istiyorum senelerdir kom kullanıyorum ama elbise altından cok belli oluyor telleri çıkıyor

Sizi çok iyi anlıyorum büyük sorun oluyor Herşeyde. Ben belli olduğu için ince bir kıyafetle çıkamıyorum çizgileri hemen belli oluyor. Umarım bulursunuz aradığınız model. Bende berlei performansında sivri göstermeyen bir model istiyorumama malesef :)

Back