Saç Rengi ve Saç Boyama en iyi marka saç boyası hangisii?

sessizseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
1.749
3
0
Bursa
kızlar en iyiy marka saç boyası hangisi.yani saçı kırmayan parlaklık veren akmayan ne bileyim işte en iyisi hangisi.fiyatı da önemli değil yani. ben boyamayı düşünüyorum da saçımı ve saç tellerim çıok zayıf cılız.

saçın çok zayıf ve cılızsa boyamanı tavsiye etmem.ne kadar iyi olursa olsun her boya saça mutlaka zarar verir.benim gür olan canım saçlarım şimdi oldukça az kaldı.saç boyamak bağımlılık yapar.her ay dip boyan gelir onu dert edersin.boyarsın rengi beğenmezsin onu dert edersin.istediğin renge boyarsın 2 hafta sonra bambaşka bi renk çıkar akar boya.sonra pişman olursun kendi saçına dönmek istersin hele ki saçın uzunsa bekle allah bekle uzun bi süre iki renk gezersin ben dertliyim bu konuda sadece tavsiye karar senin tabiki bilmiyorumkismile

ya benim saçımda 3 tel beyaz vardı şimdi o bölgede öyle çoğalmış ki beyazlar inanamadım.beyazlar için yani boyucam ilerde ama bi araştırma yapıyım dedim.daha 27 yaşındayım sanırım biraz da genetik saçımın beyazlaması.annemde de var çünkü.kendi rengine boyucam sanırım yada yakın bi renge ama evde boyamak istiyorum.o yüzden iyi bi marka bilen var mı diye sordum

loreal daha iyi ama beyazları kolay kolay her renk kapatmıyor benim ablamdada wardı aynı sorun siyah bile boyadı olmadı en son kuaför sarı yaptı :s inşallah senin kapanır hemen

evet sarı saç yada röfle beyaz saçı gizliyor gerçekten.siyaha boyansa dibi cıktığında daha çok sırıtacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…