Göz Makyajı En iyi göz kalemi

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Ben Sephora'nın göz kalemini kullanıyorum ama son buluşum Bobbi Brown'un jel eyeliner'ı, ince uçlu fırça ile sürülüyor, kesinlikle akmıyor...bu ürünle çok güzel kedi gözü yapılıyor kaydirigubbakcemile5
oldukça memnunum, kesinlikle kullandığım onca marka içinde en başarılısı bu diyebilirim...
ama Sephora'da çok başarılı...
bir de MAC çok iyiymiş...

wooden eyeLıneR pencıL ben arkadaşıma aLmanyadan 4o ytL ye getirttirmiştim. 2.5 sneedir kuLLanıyorum süper bişey . Türkiyede de aynı fiyatta Kozmetikcilerden bakmıştım çok güzeL gerçekten

Bobbi Brown'u ben ıstinyepark'ta Boyner mağazasından aldım...fiyatı 48 TL, evet oldukça pahalı ama almadan önce bayaa internetten araştırdım, en az 1-1.5 yıl kullanabiliyormuş...ben de uzun süre kullancağım ve gözüme süreceğim (çünkü göz çevrem çok hassas)bir ürüne bu kadar para vermekten kaçınmadım açıkcası...normal göz kalemleri bana çok dayanmıyor...

mirmirmirmir

daha önce yazılmış olabilir kızlar, ama kajal kullanıyorum ben ve çok memnunum. simli koyu yeşil ve lacivert renkleri çok güzel özellikle.

emily göz kalemim var, bazıları siyahının gri gibi olduğunu söylemiş öyle bir siyahlık görmedim ben, fazla siyah olduğu içinde kullanmıyorum, birde koyu yeşili var çook güzel. sürümü yumuşak ve renkler çok canlı, siyahıda sevenlere tavsiye ederim. aslında en kullanışlısı açılıp kapanabilen kalemler niveanın var kullanıyorum gri, siyahı kullanmadığım için çok hoşuma gidiyor, o da yumuşak. pastelde güzeldir, kullanmadım ama, güzel olduğunu biliyorum. kajalda yumuşaktır. sertleri sür sür sürülmüyo:1closedeyes:

daha önce yazılmış olabilir kızlar, ama kajal kullanıyorum ben ve çok memnunum. simli koyu yeşil ve lacivert renkleri çok güzel özellikle.

evet ben waterproof olan dimi yeşili çok iyi gerçekten ben de de var ama ben yeşil iyi diye bi de kahve rengi almıştım o aktı. yeşil kadar iyi değil. renkten renge değişiyo sanırım

avon'nun açılıp kapanabilen göz kalemini kullanıyorum mükemmel hiç akmıyor 1.bitti 2.yi kullanıyorum tavsiye ederim ancak kirpik diklerini sürün daha iyi oluyor belki bulanık görenler için iyi olabilir...ayrıca avonun diğer kalemleri hiç iyi değil ama bu açılıp kapanan güzel bişi

lancome ve maxfactorün eyelinerlerini aldım hiç memnun kalmadım,o kadar para da verdim
bir kere ikisi de akıyor gene ve max factor göz kalemi gibi syh yapıor ama akıor,lancome un ise hem syahı gzl yapamıor hem akıyor

sürme sürme sürme
bende bayılıyorum sürmelere 2 tane var bende ama bitmek üzereler.hediye gelmişti bana onlar şimdi nerden alcağım bilemiyorum.geçenlerde bir kaç yere sordum normal kelem gibiydiler sert sert sürülüşleride beğenmedim.hacı bayrama gideceğim sanıırm.ama yolu sapa ya bana!!!...:bbo:

ben cecilenin kalemlerini çok beğeniyorum. akmıyor kesinlikle.sürdüğünüz gibi kalıyor saatlewrce. kolayca sürülüyor vede kolayca çıkıyor.renkleirde çok güzel.hihoyyyt
ayrıca kajalı da çok beğeniyorum parlak parlak çoık hoş sürülüyorlar!!!...:lepi: -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…