Göz Makyajı En iyi göz kalemi

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
golden rose'un emilysi kullandığım en mükemmel göz kalemi kesinlikle tavsiye ediyorum herkese mutlaka deneyin
benim cildim çok yağlı ve gözlerim çok yaşarır sürdüğüm kalem gözümde durmaz ve belli markalar kullanırım ama tesadüfen bu emily marka kalemden denedim cidden inanılmaz yani ne akma ne yakma hiçbişi yapmıyo ve de kalıcı
üstelik ankarada 2.5 ytl iken antalya tatilinde makro isimli markette 50 kuruşa satıldığını bile gördüm ve stokladım hemen:) for you da 75 yeni kuruştu

ben de almıştım emily renklerine bayılarak.
ne gözüm yaşarır ne de cildim yağlı.
ama emily kalemler bende deli gibi akıyor.
sürümü çok kolay, yumuşak olduğundan göz kapağı üstüne kullanmayı düşünüyorum ben de

bourjois, emily, pastel, dior, lancaster, miss ten cinsi markalar, the body shop ve mac marka kalemler kullandım.
akmayan sadece mac in kalemi oldu. pastel de pek akmıyordu ama kaşındırıyordu göz içine çektiğimde. :CüvCüv:

Loreal Contour Khol Siyah göz kalemini kullanıyorum. Fena değil bazen akıyor bazen akmıyor. Pastel'İn siyahını kullanmıştım hiç dağılmıyordu. Gene Pastel alacağım galiba :))
Emily merak ettim ondan da alayım diyorum.

aynı şey bana da flormarın kaleminde olmuştu herkes çok tavsiye ediodu arkadaşlarım falan kesinlikle akmıyo çok güzel diye
ama benim sürmemle bütün kalemin göz altlarıma iğrenç bi şekilde inmesi bir oldu resmen yayıldı bulaştı falan..bi de bi sürü almıştım hepsini arkadaşlarıma verdim
bourjois kalemler iyiymiş baya ben denemedim bilemiycem
pasteli de merak ettim bulursam alıp denicem baya tavsiye edilio o da inşallah flormar gibi olmaz

Carmina mystical göz kalemi. bir adıda sürme kalem. siyahını kullanıyorum. içine sürüyorum. simsiyah. akmıyor. sürme havası veriyor. çok kolay sürülüyor. çok memnunum....

kızlar arkadasımın annesi hacca gidiyordu onunla fatih e cıktık hac malzemelerı satan bir mağazada sürmeler ve kalemler dikkatimi çekti bunları da hacdan getirmişler ama sormadım akıyormu güzel sürülüyormu diye bileniniz varmı??

benimde cildim yağlı olduğu için kalemler akıyor waterproof olanlar akmıyor pastel waterproof siyah kalem, nivea stay on eye pensil asansörlü siyah kalem, loreal contour khol gri renkler kullanıyorum hiç akma olmadı ama gözleriniz temizlerkende waterproof makyaj temizleme suyuyla çıkaracaksınız hemen cıkıyor....

kızlar bnce cecile en iisi cıft taraflı olanı alın kesnlıkle cok gzl bı tarafı kalem dıer tarafı sungerlı bole ıstersenız far gbı dagtysnz

ben bu aralar emily kullanıyorum. hemen hemen her rengini aldım sanırım. sürümü çok kolay, yumuşacık.
fiyatı da çok uygun. denemenizi tavsiye ederim.

Göz kalemi makyaj ürünlerinden en hassas olanı bence bende farklı kalemler kalıtesiz kalemler hemen alerji ve gözde kaşıntı yapıyordu ben taki 3 yıl öncesine kadar havaalanından loreal göz kalemi alana kadar öneririm ama gerçek markalı olacak çakması olmamalı :))))

ya peki çıkarmak istediğin zaman napıyosunn:1rolleyes:

evet cecile akmıyo ve topaklanmıyo cıdden ama sımsıyah kalmıyo pek memnun değilim Pasteli denicem bakalım a.s

merhabalar...hiç akmayan ve kolay sürülebilir bir kalem arıyorsanız bence,PUPA derim..bu zamana kadar çok fazla göz kalemi markası denedim fakat PUPA dan baska kalemden memnun kalmadım .üstelik renkleride harika..şiddetle tavsiye ederim...:)

hemen hemen hepsini kullandım ama sonunda max factor de karar kıldım çokta memnunum ne yumuşak ne çok sert kıvamı çok güzel ayrıca akmıyorda.avon ve flormarı kesinlikle tavsiye etmem:1no2:

Kızlar benim gözümde hiç bi göz kalemi durmuyodu dogru düzgün..
3gün önce avondan şu hani açılıp kapanabilen göz kalemini aldım..
Mükemmel ya..
Alışkın olmadıgım için bi süre sonra kendim siliyorum gözümden
Sabah bi sürüyorum akşama kadar akma denen bişey yok..
Tavsiye ederim uygunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…