Göz Makyajı En iyi göz kalemi

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bende bourjous aldım fıstık yeşili ve siyah waterproof fakat siyahıı ne yapsamda akıyor ama fıstık yeşili tam bir harika ne yapsamda akmıyor kesinlikle tavsiye ederim:))

MAC smolder kesinlikle benim favorim! hihoyyyt
Ben olabildiğince koyu bir siyah arıyordum ve bu kalem kesinlikle kullandığım en siyah ve en kolay boyayan kalem....

hmmmm....givenchy magic kajal ' ı da merak ettim doğrusu...CADIARZU

lancome un hangisi acaba waterproof silgili olanımı yoksa diğerimi?yerimsenibenbuyrunnnnnnnnn

fLormar yeni bi kaLem cıkarmış.. satıcı öve öve bitiremedi =)) 6 saat kaLıcıymış adı FLORMAR ULTRA BLACK EYELİNER ... daha denemedim ama cok güzel bi$iye benziyOo =)) sOn oLarakda bu ay avonun mineraLLi göz kaLemini sipariş verdim.. bıktıM göz kaLemi aLmaktan ama durmak yok yoLa devamm xD =))

siyah sevenler için söylüyorum max factor üm de vardı 18 tl ye aldım
ama arkadaşta flormar gördüm çok süper çıkıyo siyahı ve kolay kolay akmıyo,sadece 2 tl ye almıştım

yani ben biraz da fiyat karşılaştırması yapmak istedim canım,özellikle benim gibi öğrenciler için.yani her kalem akıyor aslında,hiç akmayan kalem görmedim yoktur heralde.nasıl ısıtıyorsun kalemi peki?yerimseniben

ısıtınca hiç akmıyor 2-3 saniye çakmak veya ocağa doğru tut kalemi sonra biraz sıvılaşıyor onun kurumasını bekle 2 dk sonra sürebilirsn çok süper oldu flormar kalem hihoyyyt

hiç abartısız 12 tane göz kalemim var hiçbirinden memnun değilim she nın aldım oda akıyor hemen

sende bendensin canım.pudra fondeten falan kullanmadıgım için çarşıya her çıktıgımda bir kalem alırım genelde bunların içinde carmina max faktör oriflame da var.hiç birinden memnun degilim açıkçası onun içinde her aldıgımda farklı bir marka alıyorum bu sefer maybellini düşünüyorum bakalım o nasıl olacak.yerimseniben

hiç abartısız 12 tane göz kalemim var hiçbirinden memnun değilim she nın aldım oda akıyor hemen

Katılıyorum sana canım bende senin gibiydim akmayanı bulana kadar aldım kullandım beğenmedim kenara attım ve kalemlerin olduğu sepetime bakınca sayamayacağım kadar çok olduğunu gördüm ama akmayan kalemi artık buldum ucuz olupta her üründen alacağıma pahalısını alıyorum ama iyisini alıyorum...
M.A.C eye kohl kesinlikle akmıyor waterproof olmamasına rağmen gündüz sürüyorum akşam çıkartana kadar gözümde duruyor...
Siyahını kahvesini ve özellikle blooz rengini sürekli kullanıyorum tavsiye ederim...
Blooz (mavi ve lacivert arası bir ton ama rengi muhteşem mac e uğrarsanız rengine bir bakın derim)....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…