• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı En iyi göz kalemi

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bugün baktımda başka renklerine güzel geldi ama almadım. eğer çok koyu seviyosan ve kalıcı istiyosan. prestige yada beyu yadaa innova al.beyu nun bi siyahı var resmen kömür. bide carmina da da var öle sürme gibikaydirigubbakcemile5

ben de bakıyordum acaba "prestige" tavsiye eden yok mu diye :)
göz kalemi olmadan makyaja makyaj demem. Vakti zamanında ben de iyisini bulmak için çok uğraşmıştım. 2 yıldır kullanıyorum bu markayı birçok markadan açık ara güzel. Şiddetle tavsiye ederim. Ankara da oturanlar için metronun altındaki parfümeride satılıyor, bilginiz olsun :icecream:

ha bir de kesinlikle almayın diyeceğim "avon" göz kalemi için. çift taraflı kalemlerinden almıştık bir kaç arkadaş birden. hepimiz de aynı sorun oldu. gözün içine birazcık temas etse bütün gün puslu görüyorsunuz dünyayı. Çok rahatsız edici !!
Görüyorum ki bu bir çok kişinin yaşadığı bir sorun, öyleyse üreticiler nasıl olurda böyle bir ürünü piyasaya sürerler anlamıyorum. Böyle bir falso komple markadan soğutabilir insanı bazı ürünlerinin güzel olmasına rağmen...:icecream:

ha bir de kesinlikle almayın diyeceğim "avon" göz kalemi için. çift taraflı kalemlerinden almıştık bir kaç arkadaş birden. hepimiz de aynı sorun oldu. gözün içine birazcık temas etse bütün gün puslu görüyorsunuz dünyayı. Çok rahatsız edici !!
Görüyorum ki bu bir çok kişinin yaşadığı bir sorun, öyleyse üreticiler nasıl olurda böyle bir ürünü piyasaya sürerler anlamıyorum. Böyle bir falso komple markadan soğutabilir insanı bazı ürünlerinin güzel olmasına rağmen...:icecream:

aynı problem bende de olmuştu canım.
bourjois, carmina mystical

Son düzenleme:
pastel sürme...geçen yıldan beri kullanıyorum.ok memnunum.akma yapmıyor alkisalkisalkis
cecile arkası süngerli kalemleri...özellikle turkuaz mavi.özellikle kahverengi gözlülere öneririm
alkisalkisalkis

emily kalem çok kötü...kalıcıda değil..siyahı sürdüğünde gri gibi duruyor tam siyah değil..hiç kaliteli kalem değil..flormar bile daha iyi ondan..

sana kesinlikle katılıyorum.emily akıyor,rengini çok begendiğimiçin aldım ama aktığıiçin süremiyorum.. bu arada nightwish in ' wish you were here' i çok severim:)

Ben göz kalemi yerine flormar'ın kalem eyeliner ve diplinerını kullanıyorum akma falan hiç olmuyor üstelik hesaplı da ;)

Flormar'dan önerebilecek iki nadir üründür bunlar sanırım buyrunnnnnnnnn

emily nin gözkalemleri harika... fakat siyah dısında arkadasımın aldğı siyh gözkalemide bir tuhaf çıktı bölee gri gibi iğrenç sürüyo açıncada kopuyo, bnde diğer renklerden asayukarı hepsi var ve cok memnunum çokta ucuz

beyunun renklii kalemlerii çok güzel sürülüoo ben memnunumm ama siyahından memnun değilim akıoo.flormarında renklilerini seviorum.emily ucuz ama onunda renklilerini kullanıorum siyahı için bişe diyemicemm.ama genelde siyah kalemler akıo arkadaşlarrrr beyununknde de hayal kırıklıgı yaşadım bu konudaa

Bende zet diyorum başkada bişey demiyorum laelaelaelaelae

Gözde akma falan yapmıyo yakma konusunda benimkini yakıyoda diğer kullananlar çok memnun o benim gözyapımdan kaynaklanıyor galiba neyse böyle arap kadınlar olurya gözler dikkat çekici kalın kalın aynı öyle oluyo bende esmerim yakıştığını düşünüyorum ve soranlarada tek tavsiyem zet valla ben bütün markaları kullandım ama sağolsunlar hiçbir faydalarınıda göremedim bu göz kalemlerine verdiğim parayla bi kozmetikçi açardım diye düşünüyorumdelikafadulden:sm_cool::teytey::enbuyukkk:

Bende zet diyorum başkada bişey demiyorum laelaelaelaelae

Gözde akma falan yapmıyo yakma konusunda benimkini yakıyoda diğer kullananlar çok memnun o benim gözyapımdan kaynaklanıyor galiba neyse böyle arap kadınlar olurya gözler dikkat çekici kalın kalın aynı öyle oluyo bende esmerim yakıştığını düşünüyorum ve soranlarada tek tavsiyem zet valla ben bütün markaları kullandım ama sağolsunlar hiçbir faydalarınıda göremedim bu göz kalemlerine verdiğim parayla bi kozmetikçi açardım diye düşünüyorumdelikafadulden:sm_cool::teytey::enbuyukkk:

hiç kullanmadım akmıoosaa süper şimdiye kdar hangi siyah kalemi kullandıysam akıoo göz içine sürdüğümm beyununki de dahil buna.dünyanın parasını verip aldım bi de beyuyumafoldumbenzet i deniyim bi de denemkten zarar çıkmaz

Back