- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.316
- Konu Sahibi GelenekselBiri05
Hayatlar Türk dizi lerindeki gibi değil. Bir paylaşım okuyup, ah sen çekemedin, diyip de pro mu oluyorsunuz siz? Hep duyardım böyle forumlarda ezilen mobbıng e uğrayan insanları. Gerçekten çok tehlikeli bi Plattform, insanların eline fırsat verince hepsi panter gibi saldırmaya hazır. Allahdan dertleşebileceğim ailem eşim var. Ne olduğumu biliyorum ama işte insanım sonuçta fikir alayım dedim. Dikkat edinde kimsesi olmayanlara dertlerine dert katmayın. Pro sun diye psikiyatrisyen oldunuğunuz anlamına gelmez.
Lütfen biraz daha ajitasyon yapın lütfen
Şu yazdıklarınızdan sonra anlıyorum ki gerçekten kıskanıyorsunuz ve maalesef dünyanın merkezi siz değilsiniz. Başka fikirleri, eleştirileri bile kabul edemiyorsunuz. Büyük ihtimal arkadaşınız kendi mutluluğundan, kendi sorunlarından bahsettiği için onu bile kabul edemediniz. Sorunları çok banelmiş kime göre neye göre?? Sİz daha eleştirileri bile kabul edemiyorsunuz kendinize acaba ben yanlış mı düşündüm demiyorsunuz hemen başkasını suçlayıp mağdurum edebiyatına sığınıyorsunuz.
Mobbing yok apaçık arkadaşına saydıralım diye konu açmışsınız bu niyeti anlayınca suçlu mu olduk. Arkadaşım bizim de çevremizden yüzlerce insan gelip geçti 35 yaşıma kadar biraz gördüm geçirdim ben de toy sanmayın.
Bu arada evet çok tehlikeli bir yer burası sırt çantası takma, telefonu arka cebine koyma aman diyim..
Edit: Diğer konunuza da şimdi okudum da herkes benimle hemfikirmiş zaten Ay o arkadaşlarınıza üzüldüm bir de size sürpriz parti hazırlamışlar siz onlara saydırırken. Ay inşallah sizle arkadaşlığı kesip diğer ikisi yakın arkadaş olur en azından kıymetleri bilinir.
Son düzenleme: