En iyi dokunmatik telefon ve laptop önerisi

Uygun fiyat dediğiniz şey nedir? Keşke bütçenizi yazsaydınız. Note 3, Note 4, G3 falan öneren olmuş, uygun denen şey değişkendir maalesef. Samsung laptop işinde iyi değildir haberiniz olsun. Telefonda da iyi değil ya neyse... Laptop olarak 1000-1500 TL arası laptoplar genellikle basit ofis ve internet işleri için kullanılabilir. Asus, Dell, Acer, Lenovo gibi markaların bu yönde fiyat/performans cihazlarına yönelebilirsiniz. HP ve Casper gibi markalardan uzak durun. 2000 TL'ye yaklaştıkça cihazların özellikleri, dayanıklılığı ve malzeme kalitesi artar. 2000 TL üstünde de üst düzey cihazlar bulabilirsiniz. Laptop'u hangi amaçla kullanacaksınız?

Cep telefonuna gelince... Uygun fiyatlı telefon arıyorsanız 1000 TL'nin üzerine çıkmayacağınızı tahmin ederek Asus Zenfone önerebilirim. Android istemiyorsanız Nokia Lumia modellerine yönelebilirsiniz. Uygun fiyat dediğiniz için iPhone tarzı cihazları otomatikman eledim. Bütçe yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

General mobile elite..tek geçerim..Samsung note 3 kullanıyorum şu an, elitin eline su dökemez.
Fiyatı da 1000 lira gibi bir şey.
Daha uygun fiyatlı arıyorsanız general mobile discovery.

Asus zenfone 6 da iyidir ama kamerası hoşuma gitmedi benim.

pc olarak ta asusu tek geçerim.

Uygun fiyat dediğiniz şey nedir? Keşke bütçenizi yazsaydınız. Note 3, Note 4, G3 falan öneren olmuş, uygun denen şey değişkendir maalesef. Samsung laptop işinde iyi değildir haberiniz olsun. Telefonda da iyi değil ya neyse... Laptop olarak 1000-1500 TL arası laptoplar genellikle basit ofis ve internet işleri için kullanılabilir. Asus, Dell, Acer, Lenovo gibi markaların bu yönde fiyat/performans cihazlarına yönelebilirsiniz. HP ve Casper gibi markalardan uzak durun. 2000 TL'ye yaklaştıkça cihazların özellikleri, dayanıklılığı ve malzeme kalitesi artar. 2000 TL üstünde de üst düzey cihazlar bulabilirsiniz. Laptop'u hangi amaçla kullanacaksınız?

Cep telefonuna gelince... Uygun fiyatlı telefon arıyorsanız 1000 TL'nin üzerine çıkmayacağınızı tahmin ederek Asus Zenfone önerebilirim. Android istemiyorsanız Nokia Lumia modellerine yönelebilirsiniz. Uygun fiyat dediğiniz için iPhone tarzı cihazları otomatikman eledim. Bütçe yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Bilgisayari normal gunluk kullanim.icin istiyorum. Office programlarini kullanmak, film izlemek vb. Gibi.

Telefonda tahmininiz dogru 1000 tlden fazla dudunmuyorum. Asus baya önerilmis onu arastirayim

Bilgisayari normal gunluk kullanim.icin istiyorum. Office programlarini kullanmak, film izlemek vb. Gibi.

Telefonda tahmininiz dogru 1000 tlden fazla dudunmuyorum. Asus baya önerilmis onu arastirayim
Günlük kullanım, ofis programları ve film vs. ihtiyaçlarınız için size en yakın tekno marketleri dolaşın, 1000-1500 aralığında bu tarz işlerinizi rahatlıkla karşılayacak cihazlar bulacaksınız, emin olun. O fiyat aralığında i5 işlemcili cihazlar muhakak bulursunuz. i3 de olur ama i5 daha rahat işinizi görür. Bütçeniz ve ihtiyacınız doğrultusunda daha pahalı ürünlere yönelmeniz ekonomik olmaz. Asus belki biraz daha pahalı kalabilir ama sağlamdır. Dell ve Acer markaları da biraz daha ucuz olabilir. Lenovo'ya da bakabilirsiniz. Mümkünse bilinen mağazalardan falan satın alın, internetten almanızı önermem. Ha bir de aldıktan sonra cihazın her tarafını inceleyin, malum refurbished ürünleri sıfır ürün diye insanlara satıyorlar, bu konuda mağdur olanlar var aman dikkat edin.

Örnek olarak http://www.vatanbilgisayar.com/acer...0gb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis
http://www.vatanbilgisayar.com/leno...-156-2gb-w81-notebook.html?srt=UP#genel-bakis
mesela şu işinizi çok rahat görür: http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...04927,1442221.html?langId=-14#teknik-bilgiler
Bu da sizi yarı yolda bırakmayacak türden özelliklere sahip: http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...otebook,103452,504927,1841989.html?langId=-14
Ben bunları yalnızca örnek olarak paylaştım, aşağı yukarı bu özellikler doğrultusunda bir cihaz satın almanızı tavsiye ederim.

ben değil arkadaşım aldı 5-6 ay kadar önce 1500 tlye çok memnun, şuan 1100 e düşmüş
1100 çok fazla üstelik eski bir model için. Asus Zenfone daha karlı, sonuçta ikisi de android, zamana bağlı kullanım neticesinde ikisinde de şişecek o işletim sistemi.

Ben samsung note 2 ile samsung ativbook kullaniyorum. Cok memnunum hepsinden de.. Tavsiye ederim..

Telefon için takipteyim, dokunmatiği bozuluyor benimkinin de...
iphone dişünüyordum ama kardeşim 5s 'ten hiç memnun kalmadı.
Bende 5s var gecen Mayıs'ta almıştım cok memnunum bir kere arabadan dısarı fırladı bır kere de merdıvenlerden tepetaklak düştü hıcbır seyı yok su an :) yani kenarları falan zedelendi o kadar hızı veya dokunmatıgınde bır problem yok hıc

Benim önceki telefonum ıphone 4s ti geçenlerde 5s aldım bence duruşuyla çok kibar bir telefon ben çok memnunum android sevmiyorum kullanmak zor geliyor nedense laptopta uygun bir şey istersen packard bell önerebilirim günlük kullanım için gayet iyi bence :KK51:

X