böyle bir konu vardı zaten kızlar ama burayada yazayım benim fotograflarım mersinde nikah olan yerde çekilmişti yeni yapılan kültür merkezinin bahcesinde hem yeşillik hem deniz hem havuz vardı buradada pendik sahilde cektirdik 2 3 yabancı vardı bizden baska sakindi kimse yoktu zaten fotografcıyla konusup bu sorunu halledebilirsiniz onlarda cok iyi fikirler var vaktiniz oldugu kadar yer gezebiliosunuz yani benim çalıstıgım fotografcılar öyleydi en azından dierlerini bilmiyorum acıkcası ama size bir tavsiyede bulunayım mekana cok takılmayın cunku bu sefer siz deil mekan ön planda oluo tarihi yerlerde fln
aranızda Denizlide olan yada Denizlili olan var mı nerde dıs cekım yaptırabılırım ?
ben denizliliyim canım. henüz karar veremedik ama düğünü denizlide yaparsak dış çekim için pamukkale-karahayıt çok güzel olabilir. pamukkalenin beyaz fonu, karayahıtın turuncu su fonu ya da hierapolis taraflarında antik fonda güzel fotolar çekilebilir. Yeşillik ya da park için de çamlık ya da incilipınar parkı bence çok güzel olur. ben seneye evleneceğim, düğünü istanbul değil de denizlide yaparsak bu yerlerden birini fotoğraf çekimi için düşünüyorum.
sen de güzel bir yer bulursan yaz lütfen, bana da fikir olsun.
bende seneye evlenicem 2 dugunum olucak 1.denizli 2.dubai denizli icin hemen hemen aynı yerleri tavsiye ettiler farklı olarak adalet parkınıda soyluyorlar cnm birde oraya bak ıstersen bende boyle giderse fotograf cekımlerını dubaide yaptırıcam
canım ben haftasonu denizlideydim. adalet parkını uzaktan şöyle bir gördüm. park çok büyük ama benim gördüğüm kısım daha tam park haline dönüşmemişti. ağaçla fidan, parkın etrafı çıplak. benim hayalimdeki yeşillikler içinde dış mekan çekimine pek uygun değil, daha çok bitmemiş inşaat gibi geldi bana. ama tabi park daha çok yeni. yaza kadar biraz oturup yeşillenirse güzel olabilir.
canım benım sen bahcelıevler tarafını gormussun sanırım stadın alt tarafını ben o bolgede yasıyorum parkın adlıyeden tarafı cok hos senın ıstedıgın gıbı yesıl ve assagıda yesıllıkler arasında bırkac tanede golet var.beyenıcegını dusunuyorum birkac foto bulursam yada cekmek icin fırsat bulabılırsem eklıcem senın icin
bence en iyi dış çekim mekanı lunapark :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?