• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi Dış Çekim Mekanları

böyle bir konu vardı zaten kızlar ama burayada yazayım benim fotograflarım mersinde nikah olan yerde çekilmişti yeni yapılan kültür merkezinin bahcesinde hem yeşillik hem deniz hem havuz vardı buradada pendik sahilde cektirdik 2 3 yabancı vardı bizden baska sakindi kimse yoktu zaten fotografcıyla konusup bu sorunu halledebilirsiniz onlarda cok iyi fikirler var vaktiniz oldugu kadar yer gezebiliosunuz yani benim çalıstıgım fotografcılar öyleydi en azından dierlerini bilmiyorum acıkcası ama size bir tavsiyede bulunayım mekana cok takılmayın cunku bu sefer siz deil mekan ön planda oluo tarihi yerlerde fln

you_know bende fotograflarini merak ettim...nereden bakiyorum? resimler ve albümler bölüm var ama sanirim baya olmus paylasali daha kolay nasil bakicam?benim dügünümde mersinde olucak.. ama bu konularda hic ama hic bilgim yok bende buradan okuduklarimla bilgileniyorum simdiden..

Merhaba arkadaşlar; konu dikkatimi çekti ve üye oldum: ) bende bir fotoğrafçıyla anlaştım ve şuan çekim mekanı arıyorum.Kuzguncukta güzel çekim yapıldığını ssöyleyen bir arkadaş vardı. Rica etsem hangi fotoğrafçı olduğunu ya da linkini bana ulaştırabilir mi acaba?

selam ben düğün fotoğrafı çekilen mekanları biliyorum, YILDIZ PARKI, ULUS PARKI, EMİRGAN KORUSU, RUMELİ HİSARI, IHLAMUR KASRI ( izin gerekiyor) EN ÇOK KULLANILAN YERLER. dolma bahçe sarayı bahçesinde izin veriliyormuş. anadolu yakasında en çok fenerbahçe parkı kullanılıyor. sonuçlarda gayet başarılı... caddebostan migrosun arkası deniz manzarası isteyenler için uygun olur. hidiv kasrı bahçesi, otağtepe ilk aklıma gelenler . haydarpaşa istasyonu civarı farklılık isteyenler için uygun. vakti olanlar için hafta içi adalar iyi sonuç verir. ben birde beylerbeyi iskele ve sahili düşündüm,ilave olarak beylerbeyi sarayı izin alınırsa yine guzel..
bunlar düğün fotoğrafçısı önerileri .. sorular olursa cevaplarım
kolay gelsin..

kumsal ve sahil kilyos kıyıları, şile civarı çok iyi.. ama uzak.. yakın olarak caddebostan sahil, bebek sahil, üsküdar kız kulesi önü olur ama çok kalabalık oluyor , ....

aranızda Denizlide olan yada Denizlili olan var mı nerde dıs cekım yaptırabılırım ?

ben denizliliyim canım. henüz karar veremedik ama düğünü denizlide yaparsak dış çekim için pamukkale-karahayıt çok güzel olabilir. pamukkalenin beyaz fonu, karayahıtın turuncu su fonu ya da hierapolis taraflarında antik fonda güzel fotolar çekilebilir. Yeşillik ya da park için de çamlık ya da incilipınar parkı bence çok güzel olur. ben seneye evleneceğim, düğünü istanbul değil de denizlide yaparsak bu yerlerden birini fotoğraf çekimi için düşünüyorum.
sen de güzel bir yer bulursan yaz lütfen, bana da fikir olsun.

ben denizliliyim canım. henüz karar veremedik ama düğünü denizlide yaparsak dış çekim için pamukkale-karahayıt çok güzel olabilir. pamukkalenin beyaz fonu, karayahıtın turuncu su fonu ya da hierapolis taraflarında antik fonda güzel fotolar çekilebilir. Yeşillik ya da park için de çamlık ya da incilipınar parkı bence çok güzel olur. ben seneye evleneceğim, düğünü istanbul değil de denizlide yaparsak bu yerlerden birini fotoğraf çekimi için düşünüyorum.
sen de güzel bir yer bulursan yaz lütfen, bana da fikir olsun.

bende seneye evlenicem 2 dugunum olucak 1.denizli 2.dubai denizli icin hemen hemen aynı yerleri tavsiye ettiler farklı olarak adalet parkınıda soyluyorlar cnm birde oraya bak ıstersen bende boyle giderse fotograf cekımlerını dubaide yaptırıcam

bende seneye evlenicem 2 dugunum olucak 1.denizli 2.dubai denizli icin hemen hemen aynı yerleri tavsiye ettiler farklı olarak adalet parkınıda soyluyorlar cnm birde oraya bak ıstersen bende boyle giderse fotograf cekımlerını dubaide yaptırıcam

canım ben haftasonu denizlideydim. adalet parkını uzaktan şöyle bir gördüm. park çok büyük ama benim gördüğüm kısım daha tam park haline dönüşmemişti. ağaçla fidan, parkın etrafı çıplak. benim hayalimdeki yeşillikler içinde dış mekan çekimine pek uygun değil, daha çok bitmemiş inşaat gibi geldi bana. ama tabi park daha çok yeni. yaza kadar biraz oturup yeşillenirse güzel olabilir.

canım ben haftasonu denizlideydim. adalet parkını uzaktan şöyle bir gördüm. park çok büyük ama benim gördüğüm kısım daha tam park haline dönüşmemişti. ağaçla fidan, parkın etrafı çıplak. benim hayalimdeki yeşillikler içinde dış mekan çekimine pek uygun değil, daha çok bitmemiş inşaat gibi geldi bana. ama tabi park daha çok yeni. yaza kadar biraz oturup yeşillenirse güzel olabilir.

canım benım sen bahcelıevler tarafını gormussun sanırım stadın alt tarafını ben o bolgede yasıyorum parkın adlıyeden tarafı cok hos senın ıstedıgın gıbı yesıl ve assagıda yesıllıkler arasında bırkac tanede golet var.beyenıcegını dusunuyorum birkac foto bulursam yada cekmek icin fırsat bulabılırsem eklıcem senın icin

canım benım sen bahcelıevler tarafını gormussun sanırım stadın alt tarafını ben o bolgede yasıyorum parkın adlıyeden tarafı cok hos senın ıstedıgın gıbı yesıl ve assagıda yesıllıkler arasında bırkac tanede golet var.beyenıcegını dusunuyorum birkac foto bulursam yada cekmek icin fırsat bulabılırsem eklıcem senın icin

çok teşekkür ederim mutakri. dediğin gibi ben bahçelievler tarafından arabayla geçerken gördüm o nedenle tam emin olamadım. senin söylediğin gibiyse çok daha güzeldir eminim. bu bayram tatilini denizlide geçirdim ve denizlinin hızla değişmiş olmasını hayretle gördüm çok sevindim. bu tip parklar, çevre düzenlemesi büyük şehir havası vermiş, çok güzel olmuş.
bu forumda keşke daha çok denizli düğün bilgisi olsa. internette sağlıklı bilgi olmadığından uzaktan denizlide düğün organize etmek öyle zor ki. ben bütün bütün bayram tatilini denizlide düğün salonu bakmakla geçirdim ama hala karar verebilmiş değilim. çok zor çok...

bu sebeple sen de dış çekim mekanı için foto koyabilirsen mekan arayan herkes için harika olur. hem düğün yapacaklara katkı hem de denizlide de diğer şehirler gibi güzel işler çıkması için teşvik olsun.

eşim fotografçı arkadaşlar ortakoyde fotograf studyomuz var dolmabahce sarayı ve ıhlamur kasrında dıs cekımler yasak ulus parkı haydarpaşa garında guzel cekımler oluo dıs cekım olması daha ıyıdır herzaman ama fotografcının cektıgı makınede cok onemlıı bunlarıda dıkkate alın sonucta fotograf bır omur boyunca kalıcak bır sey

Rahmi Koç Müzesinde de fotoğraf çektirenler gördüm. Hoş fotoğraflar çıkıyor. Farklı bir yer olsun diyenlere önerebilirim. Ben nişan fotoğraflarımı orada çektirmeyi düşünüyorum. Tabii benimkinin aklına evlenmek gelirse :1:

rahmi koç müzesi geçen seneye kadar 120TL (gelin+damat toplam 5 kişi) idi.bu sene sordum 300TL istiyor. resmen ticarete dökmüşler

benim favori mekanlarım

yıldız parkı
ulus parkı
emirgan korusu
ıhlamur kasrı avrupa yakası için

anadolu yakası için

nezahet göktepe botanik bahçesi ataşehir
çamlıca tepesi
beykoz parkı
fenerbahçe parkı

Gülhane Parkı
ataşehir myworld konutları (tanıdık var ise )
koç müzesi
fb parkı
pietloti.
köprü ( eyüpteki kapalı olan )

Back