Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En iyi dikey ütüleme yapan ütünüzün adını yazarmısıız?
Kızlar ütüm bozuldu ve eşimin işi gereği acil ütüye ihtiyacım var.Ama bu seferki kuvvetli dikey buhar özelliği olsun istiyorum,çok memnunum dediğiniz ütünüzün markasını yazarmısınız?
Mesela asılı perdeleri veya askıdaki ceketi ütüyü değdirmeden sadece buhar uygulayarak ütülemek istiyorum.Kırışıklıkları kolay açan ama kazansız ütü istiyorum.
Dikey ütüyü bilmem ama :))) bende mulnex mi nedir yanlış yazmış olabilirim özür :)))) onun buharlı ütüsü var valla baya bi memnunun suyu doldur 2 saatte yakın çıtır çıtır ütü yapıyorum bıktım kocamın gömleklerinden
Şu anda Tefal kullanıyorum ama memnun değilim.Ütüleme zamanımı kısaltsın istiyorum.Elim hızlı olduğu halde ütü kırışığı zor açtığı için hem zamanımı yiyor hem de elektrik faturası kabarık geliyor.