- 21 Mayıs 2021
- 10
- -13
- 1
- 20
- Konu Sahibi defneevrl_
-
18yaş kaç yavrucağzım??
sonunda pişman olup özür diliyorum ama onun da bana karşı hataları oluyorsana abla nasihati, istediğini söyleyen istemediğini işitir.
ben fevriyim, sinirlenince ağzıma geleni söylerim dersen sana da "ben şöyleyim istediğimi yaparım" diyip kazık atarlar.
evet öyle oluyor ama ben biraz yalnızlıktan korkuyor gibiyim dışarı kiminle çıkıcam falan diyiyorum moralim bozuluyorÜniversiteye gidince çoğu kişi birbirini zaten unutuyor. Lisede beraber olduğum arkadaşlarımdan bir kaç kişi hariç görüşmüyorum. Benimde çok yakın sandığım arkadaşlarım oldu ama ben bana karşı almış birinden direkt soğurum. Bence hayatınızdan çıkartın kafanızı dinleyin. Yalnızlık kötü arkadaştan iyidir.
sonunda pişman olup özür diliyorum ama onun da bana karşı hataları oluyor
sonunda pişman olup özür diliyorum ama onun da bana karşı hataları oluyor
doğru söylüyorsun kalanlara değer vericeksin diğerleri naparsa yapsın mesaj atmayacağım bir daha o atarsa atar atmazsa atmasın noldu diye sorarsada ne düşündüğümü söylerim yüzüneyaşadıkların seni sen yapacak ve iyi dersler çıkarırsan kendine bundan belki 10 sene sonra iyi ki bunları yaşamışım diyeceksin.
insanlar için kendini üzme. birileri gider kalmak isteyenler kalır.
benim kırıldığım nokta taraf tutmuyorum diyip bana laf sokması bildiğin mesafeli ve soğuk biriydi dedim sadece hemen tanıyamadın mı bunca yıl onu karakteri öyle dedi o da beni tanıyamamış mı ben de böyleyim ben konuşmuyorum diye iletişimi kesmek zorunda değil ama böyle yapmasaydı keşke beni umursamıyor şu an diğer kıza daha çok değer veriyor gibime geliyoree hep ağzımıza geleni sayıp özür mü dileyeceğiz hayatta :)
herkesin hataları olur ama seninki sürekli gibi anlattığın kadarıyla.
taraf tutma konusuna gelince de, diğer kişiyi haklı bulmuş olabilir. zaten direkt söylemiş, sakin birisi demek ki onu üzmüşsün diye. bunda kötü ne var ? sen görüşmüyorsun diye o da iletişimi kesmek zorunda değil. gizlemesi de muhtemelen yine bağırıp saydırma diye saklamıştır.
kimse problem çıkaran, sinirli insanı sevmez.
o da kavga ettiğimiz zaman beni çok kolay bir şekilde unutabilecekmiş gibi konuşuyordu hep şu an ben aramı açsam o kadar eminim ki tek kalemde siler beni ve hiç umrunda olmaz benim ona karşı olan sevgim çok gerçekti ama onun bana karşı olan sevgisi gerçek gibi gelmiyorSizinde kisiliginiz pek oturmamis gibi ben fevriyim,dobrayim deyip kafanıza göre konuşursanız insanlarda size tavır alır ve zamanla yalnız kalırsınız.arkadaşınızda öteki kişiyi haklı bulmuş ve büyük ithimal sizin tavırlarınızdan o da rahatsız ama söyleyememiş açık açık.arkadaşlığınıza devam etmek istiyorsanız trip atmak yerine sorunun ne olduğunu konuşursanız çok daha iyi olur.bu saatten sonra görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin sosyal medyada takip etmeyin unutulur gider.başka arkadaşlar bulursunuz ama aynı kafayla devam edersiniz sonunuz hep yalnı
benim kırıldığım nokta taraf tutmuyorum diyip bana laf sokması bildiğin mesafeli ve soğuk biriydi dedim sadece hemen tanıyamadın mı bunca yıl onu karakteri öyle dedi o da beni tanıyamamış mı ben de böyleyim ben konuşmuyorum diye iletişimi kesmek zorunda değil ama böyle yapmasaydı keşke beni umursamıyor şu an diğer kıza daha çok değer veriyor gibime geliyor
zamanında hep bana en iyi arkadaşımsın dedi eğer öyle olduğumu düşünmüyorsa demeseydi biz kaç defa kendisiyle dışarı çıktık diğerini de çağırdık ama bahane bulup gelmedi benimle zaman geçirdi hepmesafeli ve soğuk olmak başka fevri olmak başka. demek ki diğer kişi ile size karşı ortak fikirleri var ve beraber daha iyi zaman geçiriyorlar.
Samimi bulmuyorsanız salın gitsin.insanların laflarından çok davranışlarına bakmak lazım.birşeyi söylemek kolay ama davranışlarla desteklemiyorsa boş laftan öteye geçmez.o da kavga ettiğimiz zaman beni çok kolay bir şekilde unutabilecekmiş gibi konuşuyordu hep şu an ben aramı açsam o kadar eminim ki tek kalemde siler beni ve hiç umrunda olmaz benim ona karşı olan sevgim çok gerçekti ama onun bana karşı olan sevgisi gerçek gibi gelmiyor
zamanında hep bana en iyi arkadaşımsın dedi eğer öyle olduğumu düşünmüyorsa demeseydi biz kaç defa kendisiyle dışarı çıktık diğerini de çağırdık ama bahane bulup gelmedi benimle zaman geçirdi hep
sen beni baya gömdün daha da moralimi bozdun bu ne yainsanların fikirleri değişebilir, anormal birşey değil bu.
başkaları da yazmış, kıza gına gelmiş demek ki. hiç kimse istediği gibi sinirlenip konuşan birinden hoşlanmaz. arkadaşlığını bitirmek istiyor söyleyemiyor. tek kusuru açıkça söylememesi. bunu da kibarlığına verdim.
sen beni baya gömdün daha da moralimi bozdun bu ne ya
Dersimi senden alacak değilim boş yapmademek ki fevri ve ağzına geleni söyleyen insanın karşısında böyle hissediliyormuş, şimdi arkadaşlarını anlamışsındır :)
bu da sana güzel bir ders olsun burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?