Doğru orası ama göze alabilirim sanırım yeter ki değsinMalesef. Acı hep var. Alışma meselesi bence.. Çeken çeker sonuçta
Kuaföre gidemem utancımı yenemem evde denemek istiyorum şimdilikKuaförde yaptırmak en iyisi. Kendi kendine çekmek daha zor.
Evet biliyorum göze aldım acısını öneriniz var mı hangi ağdayı kullanmalıyım?Yıllarca jiletle alıp şimdi ağdaya başlayacaksan çok canın yanar.
Ama 1 2 defadan sonra alışırsın.
Kendiniz hiç yapmadıysanız önce bir kuaföre aldırın.Evet biliyorum göze aldım acısını öneriniz var mı hangi ağdayı kullanmalıyım?
Uyuşturucu kremler var, onları deneyin o zaman.Kuaföre gidemem utancımı yenemem evde denemek istiyorum şimdilik
Ay Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beniAaaa kendin sakin alma valla elinde kalir derisi aman Allah korusun sonra seysiz gezme kiz killardan olucam derken zor is anacim onu cekmek baskasi cekerken kaskati oluyosun ben kuafore gittigimde dedim ben utaniyorum beni muhabbete tut yoksa yapamam oda evliydi bana meslektasi olan bi erkegin nasil ona musallat oldugnu anlatmisti konu dikkatimi cekince bi baktim bitmisaciyi bilmem ama konuyu unutmadim
Teşekkür ederimkartus sir ağdayla deneyin pudrali olanindan alin
ozel bolge icinde kalip sir agda
İnşallah bakalım teşekkür ederimKuaför bile değil bence, yalnızca kaş ağda pedikür yapan merkezler var. Güvenilir, tamiz bir yer bulun oraya gidin. Daha önce hiç yapmamışsınız; kendinize kıyamazsınız, elinizin yetişmediği, ters gelen yer olur, o zaman acı çekersiniz işte. Ama bir yere alışınca, tık tık tık gidiveriyor hemen.
Bak ben bu ay aksattim 1 ay doldu oyle gittim 5 kilo zayifladim anacim kendi isimiz olunca eleman ayrilinca 12lere kadar calistim kendimde almak istemedim alistirdim cunku kuafore zaten agda bi kere yapayim dedim seyi yanik kedi gibi gezdim sunnet oldum desem inanirlardi yani bence git alistir hem hamileykende zor olur bacim bide seyinle mi ugrascann uzan gozunu kapat iki dedikodu yap bitsinAy Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz benibir cesaret edebilsem zaten evde yapmaktan daha çok korkuyorum kuaförden
Kaç gün temiz kalıyorsunuz kaç günde bir gidiyorsunuzBak ben bu ay aksattim 1 ay doldu oyle gittim 5 kilo zayifladim anacim kendi isimiz olunca eleman ayrilinca 12lere kadar calistim kendimde almak istemedim alistirdim cunku kuafore zaten agda bi kere yapayim dedim seyi yanik kedi gibi gezdim sunnet oldum desem inanirlardi yani bence git alistir hem hamileykende zor olur bacim bide seyinle mi ugrascann uzan gozunu kapat iki dedikodu yap bitsinbak bana dua etcen git kuafore