jetese Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2018 538 568 18 Eylül 2019 Konu Sahibi jetese #41 gamzelita .!.: Hazir agda bantlarini 4’e keserek, yavas yavas alabilirsiniz. Ben Vivet’inkileri kullaniyorum, hem icinde kucuk olanlari da var. agda yapmadan once, ic taraflara biraz pudra dokebilirsiniz. Bence yaptikca eliniz alisir. Genişletmek için tıkla... Özel bölgeye de mi onunla yapıyorsunuz?
gamzelita .!.: Hazir agda bantlarini 4’e keserek, yavas yavas alabilirsiniz. Ben Vivet’inkileri kullaniyorum, hem icinde kucuk olanlari da var. agda yapmadan once, ic taraflara biraz pudra dokebilirsiniz. Bence yaptikca eliniz alisir. Genişletmek için tıkla... Özel bölgeye de mi onunla yapıyorsunuz?
gamzelita Karma Astrolog Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 1.242 1.113 18 Eylül 2019 Konu Sahibi jetese #42 jetese .!.: Özel bölgeye de mi onunla yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kendim aldigimda kuafore oranla uzun suruyor tabi. Vaktim oldugumda kendim aliyorum artik
jetese .!.: Özel bölgeye de mi onunla yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kendim aldigimda kuafore oranla uzun suruyor tabi. Vaktim oldugumda kendim aliyorum artik